2008 Kasım Anneleri

saoun kızlar hemen gittim zaten doktora da antibiyotik başladık.ama ateşleniyorum sürekli hiç halim yok yaaannemden allah razı olsun iyi ki var valla.o olmasa ne yapardım bilmem.allahım başımızdan eksik etmesin.Hastayken daha bi anacı oluyo insan.

teşekkür ederim kızlar gerçekten uzun zamandan beri duyduğum en güzel haberdi dünkü olay. İçim çok rahatladı şimdi sadece ne yapmak istediğime karar vermek kaldı, yani artık tamamen ne istediğime göre hareket edeceğim, tabi bu arada devletten vazgeçmiş değiliz eşim benden daha çok çalışıyor açıkçası ben pek çalışamıyorum ama işte bu sene olmazsa seneye en azından daha sakin bir işte çalışırsam kalan zamanlarımı oğluşumla KPSS ye ayırmak istiyorum bakalım artık hayırlısı düzenli çalışabilirsem kazanabileceğime inanıyorum

beyazmelekçim kayınpederine geçmiş olsun cnm,işle ilgili haberlerinde çok sevindirici inşallah istediğiniz gibi olur herşey rehberlik gerçekten önemli hale geliyor keşke benimde lisedeyken iyi bir reberlik öğretmenim olsaydı sözelciydim ama eşitağırlık okumuştum yabancıdil bölümündeyim diye sözel bölümü açmamışlardı hala sinir oluyorum
derincim sanada geçmiş olsun cnm

beyazmelekçim kayınpederine geçmiş olsun senin içinde işine hayırlı olsun çok sevindim

derincim sanada geçmiş olsun

bende de bi kırıklık var numarım soğuk algınlığına çevirmez benneyaptımki

bizde yemek yok yapmayıda düşünmüyorum
kolayından bi mantı haşlıcam tamam valla yapamam başka bişi kisme kusura bakmasın yorgunum kırığım huysuzum şiddete eğimliyim -tatlicadiarzu-

piraya zeyna çok saolun.benim oğlanda aynı her sabah mutlaka resmen ıslanmış olarak kalkıyo yataktan değiştiriyoruz.Gün içindede uyursa yine değişiyo mutlaka birde çok tırtıllık yapmaktan olan terleme var onu da değiştiriyoruz :) o değiştirilmekten biz değiştirmek bıktık artık vallaha.ama kokusu çok güzel gerçekten.Teyzesi ile eniştesi kızıyo yıkayınca kokusu gitmiş diye:) ben en çok ağzının kokusuna bayılıyorum bi insanın ağzı böyle güzel kokarmı yaa:))

merhabalar
yine ben yemeklerim bitti hala ütüyle cebelleşiyorum çok yoruldum bi uğradım oğluş yoğurdunuda yemedi ağzını bir kitliyo açabilene aşkolsun ne yapalım acıkınca yer..

teşekkür ederim kızlar tekrardan inşallah güzel olacak herşey

benim oğlumda çok terliyor hakkaten ama bende o kokuyu çok seviyorum

derincim dediğin gibi o ağız kokusu ne güzel kokudur öle, o ayak kokusu allahım bu çocuklarım herşeyi mi güzel yaa opuyorumnanaktan

ay burda hava o kadar sıcakki yavrum geceleri doğru dürüst uyuyamıyor klimayı da açmak istemiyor sonuçta çok daha sıcak günlerimiz olacak henüz erken diyorum üstelik çokta sağlıklı birşey değil ama mecbur kalıcaz sanırım yakında

ay bir de sinek yiyor benim oğlumu yaa birazdan iş çıkışı gidip chicconun sinek ilacını alıcam burada da bir arkadaş bahsediyordu ondan çok memnunum diye başka kullanan var mı yavrumun elini yüzünü yemiş hain sinek tabi sonu ölüm oldu ama iş işten geçti yatağının üstüne cibinlik gibi bişey yaptım dün akşam o biraz korumuş ama yine de aradan kaçabilir çünkü yattığı gibi sabah kalkmıyor ki arada emmeye falan kalkıyor cibinlik çaılıp kapanıyor tabi inşallah ilaç iyi gelir

ha birde chicconun güneş kremini almak istiyorum 50 faktörlük onu kullanan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…