2008 Kasım Anneleri

ooooffffffffff
üüüffffffff
pooooofffffff
canım sıkılıyo ama sıkıldığı kadarda işim var kafamçokkarıştı
az sonrada çıkmam lazım kaynanamın işi varmış :1shok:
bütün çoklarım bi arada kötükedihüso
bari erken eve gidip yemek yapar bi işe yararım zemuszemus

zeynacım
bizim orda bi laf var ama çok terbiyesiz yazayım sana özelden:lepi:
tam senin duruma çare bi laf valla
benimde kız uyandı daha hiç bi iş yapmdan
sinir oluyorum yaa
mızırdanıyo durmadan
bi bebenin gönlünü hoş edemedik 7 aydır yaw:bbo:

Son düzenleme:
piroşum be
bi de sinek belası var çok sıcaklarda onu naapıcaz geceleri ben onu düşünüyorum
benim hayatta fobi olarak söyleyebileceğim tek şey geceleri uykumda sivrisinek sesidir. ayy hatırlayınca bile irkildim
çok korkarım o sesten
bi de şimdi minnoşlar var öff yaaa

benimde annem bana geliyo her sabah sağolsun yemek te yapıveriyo:) hatta sipariş usulu yapıyo.Bugun de temizlik yapmış baştan aşağa buğrişko da uyumuş güzel.ee banada hafta sonu gezmek kaldı.sağolsun varolsun allah razı olsun ne diyimm analık işte.

kızlar yaa
ben annem istese bile evi temizlemesine ve yemek yapmasına izin vermiyorum
hem kıyamıyorum hem de o kadarına da hakkın yok diye düşünüyorum
sonuçta onun da bi evi var uğraşması gereken bi sürü işi var
anasını büyütmüş danasıylada uğraşsın istemiyorum
işe başlayınca da bakıcak ama hep sınırlarımız olucak yani sadece bebeğime bakması yeterli benim için
o sınırları hiç aşmamaya çalışıyorum

ona bıraktığım zamanlarda çorbasını yoğurdunu her şeyini hazırlayıp öyle bırakıyorum
kişiden kişiye değişir tabi insan ilişkileri farklı farklı tabii de
bence fazla yani o kadar yüklenmek de yanlış yani

ayy sorma cnm bende sevmem o sesi ayrıca 100 kişide olsa o sinek gelir beni bulur ve ısırır aman kızımı ısrmasında beni ısrsın hadi sinek neyse şimdi bide keneler var allah korusun pikniğe filan gidiyoruz kene ilacı alıcam bitane

hadi sineğe ilacı aldık da
keneye bence ilaç milaç kar etmez
pis mahluk
geçen kız kardeşim 8 yaşında eviin yakınında kuzeniyle beraber tencere kadar bi kaplumbağa bulup gelmişler
baktık hayvanı ters çevirince bacaklarında 10larca kene yapışmışlar hayvana şok oldum yaa
kızdık mızdık ellerini yıkadık kontrol montrol ama çocuk işte
kardedşim ben ellemedim sadece parmağımın ucu değdi ölücemmi deyip duruyo yazık korkmuş iyice
o günden beri iyice tiksindim keneden
en iyisi riski yüksek yerlere hiç gitmemek
hele bebekle asla yaniii

yok elifcim benim annemi görsen hak verirsin kadına yapma deme ona küfür etmiş sayar seni.Çok enerjiktir allah nazardan saklasın.maşşallah . bişey yapmadan öylee duramaz o.Yorulmayı seviyo kendini iyi hissediyo.Ne biliyim o da öyle biri.Bende yapma diyorum ama yapıyo işte.Bende karışmıyorum birden bırakmasın zaten bu hareketliliği kötü olablir sonuçları.Alışverişe günde 4-5 kere ayrı ayrı gittiğini bilirim.Değişiktir yani onda enerji bitmez.Akşama kadar oyun oynuyo oğlanla.şarkı söylüyo.Ben geliyorum hadi git diyorum kapıdan seksen kere cee ee yapıyo.:)) ya hadi gitt diyorum ama aman yoruldum falan demiyo.Eşim bile annene hayretle bakıyorum diyo inanamıyor.Aman nazar değmesin maşşlahh bin kere .

Son düzenleme:
ayy elifçim korkmuş gerçekten kardeşin yazık kızz
derin maşallah annene benim annemde öyle ablamın 2 tane canavar oğluna bakıyo çocuklar fena halde yaramaz bütün gün onların peşinde ama kaç çeşit yemek yapar dediğin gibi günde kaç kere bakkala markete gider ben yoruluyorum valla onu seyrederken aman allah başımızdan eksik etmesin onları

amiiiin canımm.Aslında varya yaşlanmıyo böylelikle.Kadının yüzünde bi tane kırışık yok ya.Birde çok güler zaten kahkahaları meşhurdur:)) canımm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…