2008 Kasım Anneleri

ben ondan çok yaşlıyım bana göre.Nedense anlamadım valla.Ama bu bilgisayara akşama kadar bakmak hesap kitap varya insanı mahvediyo gerçekten.Bi ampulun altında saatlerce gün güneş görmeden çalışıyrum yaa.Ne biçim iş bu yaa.öff

merhaba kızlar ben geldim aslında geleli çok oldu ama oğlumla ilgilendim oynadık oyunlarla iki danone yedirebildim bugün bir zorla kahvaltısını yapmış çok az bide 60lık mamasını içmiş çorba meyve suyunu ağzına bile almamış inşallah düzelir ya çok canım sıkılıyor

derincim maşallah annene
dediğin gibi Allah eksikliklerini göstermesin....

ayy yok yaa ne hazırlanması
ilacı bezi maması yedekleri............
elimde bi liste geziniyorum deli gibi kız da mızık mızık zaten bişe yaptırmıyo insana

iyi yolculuklar elif
bu kışın hayatlarımızdaki ekstra ve tatlı yorgunluğuna bir tatil çok iyi gelir
biz ne yazıkki temmuz ortası tatile gideceğiz
daha çok ama çokkk var

kaç saattir buradayım güya okuyorum ama ne okuduğumdan anladım ne de bişi..
off kafam kalkmıo resmen allahtan akşam oldu da eve gidip yatayım.
elifcim size iyi tatiller aman şifaya dikkat et kıbrısın havasına asla güven olmaz şemsiye altında bile haşlanıyorsun sıcaktan ve nemden .
derincim maşallah annene o anneden bende de var birtane allah yüzmilyonbinkere razı olsun ondan. ben ondan daha yaşlı ve tembel duruyorum ki zaten gören de annem olduğuna inanmıyor.allah onların güçlerini ve enerjilerini daim etsin.

öff kızlar yaa bugün bir türlü başımı kaldıramadım işten deli oldum yaa bittim yorgunluktan çıkmama bir saat kaldı hala yapılması gereken bir sürü iş var

ya kızlar bu dershane ayın 15i ile 28i arası hızlandırma yapacak dedim ya hani 14ünden sonra durmam giderim diyordum ama beni hala görüşmeye falan çağırmadılar, en kötüsü de program falan hazırlıyorlar bana da ders yazmışlar programa, demekki hızlandırmalar bitene kadar konuşmaya niyetleri yok. Ama ben hızlandırmalara kalmak istemiyorum yaa yani o günden sonra bir gün daha kalmaya tahammülüm yok napıcam ben şimdi onların beni çağırmasını beklemeden ben mi gidip konuşsam konuşursam da ne diyeceğim ki konuya nasıl gireceğim, benim bildiğim dershanelerde bu vakitlerde konuşulur önümüzdeki yıl için anlaşılır sınav bitince giden gider kalanlar hızlandırmamı ne yapıyorsa onu yapar böylesi ile ilk kez karşılaşıyorum ama 14ünden sonra bir sürü plan yaptım hadi onları geçtim gerçekten psikolojik olarak bittim yaa kalmak istemiyorum ama bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum :çok üzgünüm:

canım bence git konuş
dersaneler sonuna kadar kullanıyolar biliyosun öğretmeni
seninin planına istememene falan bakmazlar valla
git ben iatemiyorum de, ne var bunda sıkılacak???

hehhh ecemim aynından bi tanede benim ayağımda sallanıyor
napcağımı şaşırdım yapmadığım şebeklik kalmadı bi kavanoz meyva yedireyim diye
ne oldu bu çocuklara anlamıyorum sürekli bi ağlama krizi acıkmama falan korkuyorum he
en iyi ben bunu bi doktora götüreyim para sıkışmıştır bi yerine gideyim düzelir
ay ona bile razıyım 100 tl vereyim ama normale dönsün :çok üzgünüm:
beyazcım senin sözleşmen ayın 14'ünde bitiyorsa ve sen kesinlikle ayrılmaya kararlıysan kimse tutamaz seni ve girip konuşabilirsin bence hiç çekinme.
zaten böle durumlarda sözleşme bitmeden 1 ay önce görüşme olmalı geç kalmadınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…