- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #31.081
yok elifcim benim annemi görsen hak verirsin kadına yapma deme ona küfür etmiş sayar seni.Çok enerjiktir allah nazardan saklasın.maşşallah . bişey yapmadan öylee duramaz o.Yorulmayı seviyo kendini iyi hissediyo.Ne biliyim o da öyle biri.Bende yapma diyorum ama yapıyo işte.Bende karışmıyorum birden bırakmasın zaten bu hareketliliği kötü olablir sonuçları.Alışverişe günde 4-5 kere ayrı ayrı gittiğini bilirim.Değişiktir yani onda enerji bitmez.Akşama kadar oyun oynuyo oğlanla.şarkı söylüyo.Ben geliyorum hadi git diyorum kapıdan seksen kere cee ee yapıyo.:)) ya hadi gitt diyorum ama aman yoruldum falan demiyo.Eşim bile annene hayretle bakıyorum diyo inanamıyor.Aman nazar değmesin maşşlahh bin kere .
öff kızlar yaa bugün bir türlü başımı kaldıramadım işten deli oldum yaa bittim yorgunluktan çıkmama bir saat kaldı hala yapılması gereken bir sürü iş var
ya kızlar bu dershane ayın 15i ile 28i arası hızlandırma yapacak dedim ya hani 14ünden sonra durmam giderim diyordum ama beni hala görüşmeye falan çağırmadılar, en kötüsü de program falan hazırlıyorlar bana da ders yazmışlar programa, demekki hızlandırmalar bitene kadar konuşmaya niyetleri yok. Ama ben hızlandırmalara kalmak istemiyorum yaa yani o günden sonra bir gün daha kalmaya tahammülüm yok napıcam ben şimdi onların beni çağırmasını beklemeden ben mi gidip konuşsam konuşursam da ne diyeceğim ki konuya nasıl gireceğim, benim bildiğim dershanelerde bu vakitlerde konuşulur önümüzdeki yıl için anlaşılır sınav bitince giden gider kalanlar hızlandırmamı ne yapıyorsa onu yapar böylesi ile ilk kez karşılaşıyorum ama 14ünden sonra bir sürü plan yaptım hadi onları geçtim gerçekten psikolojik olarak bittim yaa kalmak istemiyorum ama bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum :çok üzgünüm:
hehhh ecemim aynından bi tanede benim ayağımda sallanıyormerhaba kızlar ben geldim aslında geleli çok oldu ama oğlumla ilgilendim oynadık oyunlarla iki danone yedirebildim bugün bir zorla kahvaltısını yapmış çok az bide 60lık mamasını içmiş çorba meyve suyunu ağzına bile almamış inşallah düzelir ya çok canım sıkılıyor
beyazcım senin sözleşmen ayın 14'ünde bitiyorsa ve sen kesinlikle ayrılmaya kararlıysan kimse tutamaz seni ve girip konuşabilirsin bence hiç çekinme.öff kızlar yaa bugün bir türlü başımı kaldıramadım işten deli oldum yaa bittim yorgunluktan çıkmama bir saat kaldı hala yapılması gereken bir sürü iş var
ya kızlar bu dershane ayın 15i ile 28i arası hızlandırma yapacak dedim ya hani 14ünden sonra durmam giderim diyordum ama beni hala görüşmeye falan çağırmadılar, en kötüsü de program falan hazırlıyorlar bana da ders yazmışlar programa, demekki hızlandırmalar bitene kadar konuşmaya niyetleri yok. Ama ben hızlandırmalara kalmak istemiyorum yaa yani o günden sonra bir gün daha kalmaya tahammülüm yok napıcam ben şimdi onların beni çağırmasını beklemeden ben mi gidip konuşsam konuşursam da ne diyeceğim ki konuya nasıl gireceğim, benim bildiğim dershanelerde bu vakitlerde konuşulur önümüzdeki yıl için anlaşılır sınav bitince giden gider kalanlar hızlandırmamı ne yapıyorsa onu yapar böylesi ile ilk kez karşılaşıyorum ama 14ünden sonra bir sürü plan yaptım hadi onları geçtim gerçekten psikolojik olarak bittim yaa kalmak istemiyorum ama bunu nasıl söyleyeceğim bilmiyorum :çok üzgünüm:
asorti canım gerçekten yanıyor ankara
seni bugünde göremeyiz buralarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?