2008 Kasım Anneleri

sanırım düdüklüler konuşuluyor :))
valla bende de tefal var ve çok memnunum
hayatımı kolaylaştırıyor bir yerde
çalışan kadının hızlı yemek pişirme tenceresi :)

günaydın kızlar.
bu sabah 9 30 da anca işe gelebildim.
7 den beri yollardaydık.
istanbulu sel götürüyo..
çok üzüldüm ya 14 kişi ölmüş ve daha kayıplar var

julicim biraz geçmişe baktım geçmiş olsun cnm.bende kendi yatağından başka yere yatırdığımda ya yere yatak serip yatırıyorum yada yatağın kenarlarını yastıklarla çeviriyorum.artık çok dikkat etmek lazım.bide bizim oğlan çok deli yatar..
beyaz melekcim sizde geçmiş olsun cnm. nasıl oldu oğluşun?

pek bakamadım gemişe ama sigara konuşulmuş..
bende hamile kalınca bırakmıştım.
ama 1-2 aydır haftda 1 falan içiyom 1 tane..
ben sigara konusunda çok kontrollüyümdür.15 yıla yakın içerim.
ama dönem dönem bıraktım.
bi günde 2 paket içer ertesi gün bırakır 6 ay içmem:)
yani hiç bağımlı olmadım.
tamamen kafada bitirmek lazım..
şimdi keyfi içiyorum kahve yanına yada arkadaşlarla bi arada olunca..
ayda yılda 1..

Son düzenleme:
bizim hediyemiz de geldi , lelalim hani sen getircektin elden?? bende seni görcem diye seviniyodum valla
ama hediyeler bi harika çok teşekkür ediyoruz , bayramda giydiririm artıkın kaydirigubbakcemile

beyazmelekcim noldu yaw? geldim burdayım de bana bakimmm

slmm
piroşu uyuttum geldim
eylülcüm hala varmı yağmur orda çok fena oldu çatalca yaaa(
dayımın çatalcanın köyünde çiftliği var her şey gitmiş
25- 30 tane inek vardı onlara bişey olmamış allahtan ama diğer herşey gitmiş jenarötör sağım makinası filan çok üzüldüm kendilerini zor kurtarmışlar canlarına bişey olmamış önemli olan o,hala endişeliyim onlar için....
tanıdıklarından bir kadın sele kapılıp ölmüş allah korusun herkesiii
andinacım bakıcınla hemen konuş bencede, sokak başında konuşuyo ya bide sen yokken eve alsa genç kız yapabiilr ayy hemen konuş cnm batu yokken ne yaparsa yapsın
ayrıca baban içinde üzüldüm cnm dönemezde şimdi
deterjan konusuna gelirsek ben domestos ve pronto kullanıyorum hala
arap sabunun sıvısı nasıl bişey kızlar yaa

yapma mmmfcim yaa valla üzüldüm şimdi.1 kg patetesi 20 dk pişiriyor dediler banada,bi de derya baykal reklamını yapıyordu,10 dk da sebzeleri pişiriyordu,15 dk da etleri pişiriyordu.neyse ya memnun kalmazsam iade ederim ,çok heveslenmiştim :sinifsinif:

biraz önce ablamla tartıştık telefonda,çok dolmuşum,ne var ne yoksa söyledim.ben bira karşı komşuma geçeyimde kız uyuyor hala,bi çay içeyim bari sakinlerim belki biraz

piroşum geçmiş olsun canım çok üzüldüm dayına , Allah beterinden saklasın , bizim departmandaki bi arkadaşın abisi halkalı'da vefat etmiş , çok üzüldüm :sinifsinif:

bende babamla tartıştım sabah sabah , merak ettiğim için aradım aramaz olaydım off neyse darlandım bende bi cola içi bari :sinifsinif:

ay durun iki dakka kayboldum bu ne hız yetişemedim yaa olay olay üstüne

öncelikle azocum çok sağol canım benim oğluşum daha iyi az önce konuştum annemle gayet keyifliymiş ortalığı karıştırmakla meşgulmüş

andinacım arkadaşının başı sağolsun canım sen babanla niye atıştın?
artı ben burç yorumu istemiştim onu yazmıştım önceki sayfalarda çitos gelene kadar benimkini yapıver diye bir zahmet

kız ıcır geldi mi hediye bu ne hız bravo ptt ye valla 24saatte teslim eşime 3günde gider demişler kaydirigubbakcemile3

ıcırcım beğendin mi bari hediyeyi hala içimde kaldı tam istediğim gibi yapamadım ona birkaç ek daha koyacaktım ama dün bahsettiğim gibi olmadı malesef kusura bakma canım yaa

piroş canım senin yakınlarına da çok üzüldüm yaa allahtan canlarına bişey gelmemiş

tüm selde hayatını kaybedenlerin başı sağolsun ve kalanlara das geçmiş olsun diyelim buralardan bir yardımımız olur mu bilmem ki

safiş sen niye kızdın ablana bakiiim

kızlar istanbulu gördünmüzmü şimdi haberlerde veriyo avrupa yakasında da sel felaketi yaşanmış basın ekspres yolu falan sel dere gibi juli nasıl acaba telefonu olan varmı arasa valla merak ettim
ay 4 kişi servisten kendi iökanlarıyla kurtulmuş birbirlerine nasıl sarılmışlar biride bir ipe tutunmuş sele kapılmamak için diğerlerini tutuyo
Allahım nasıl bir can pazarı Allah yardımcıları olsun
çok kötü oldum

ay evet yaa işyerinde haberden falan haberimiz yok buralarda gezinmekten internet gazetelerine de bakamıyorum allah hepsinin yardımcısı olsun juliden haber alan hemen bildirsin mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…