- 5 Şubat 2008
- 10.690
- 882
- 448
- 44
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #39.401
evet geldı cok cıcı tesekkurler bayramlıgı hazır kızımın
bende telde sormustum uc gunde gıder demıslerdı kargo ucretıde cok uygun :))))
slm arkadaşlar günaydın..
bütün hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun..
bişey soracaktım size ne zamandır..
temizlik ürünlerinizi değiştirdiniz mi..
ben amwayın ürünlerine geçtim oğlum emeklediğinden beri ama hala banyoda domestostan vazgeçemiyorum..
geçenlerde farkettim her banyo temizlendiğinde oğlum bi kaç sefer hapşırıyor..
annemlerde banyo temizlenirken baktım koku salona kadar geliyomuş meğer insan farketmiyo burnu alışınca ama farkettim orda..
organik olduğu için banyoyu sanki tam hijyen hale getirmez gibi geliyo..çünkü malesef oğlum banyoyada giriyo emeklerken yada duvarlarda sıralarken..
siz neler kullanıyosunuz..
o kadar çok kanser haberi alıyorumki artık etraftan çok tedirgin oldum bugünlerde..
en büyük zararıda detarjanlar veriyomuş..
cevaplar için teşekkürler şimdiden..
beyazmelegım aslında tatıle ıhtıyacım oldugunun farkındayım ama
ramazanda zor olur dıye dusunmustum
aslında havalar sogumaya basladı ve sapanca malum bıraz daha sert havası var
oglusu hasta etmekten korkuyorum ama
esım gıdelım dıye ısrar edıyor bakalım belkı cuma gunu cıkarız yola
ben geldiiiii günaydın herkeslereee napıyonuz ben çılgın manyaklar gibiyim walla kafayı üşüttüm herhalde bugün öyle hissediyorum bi delilik hali var üstümde
selam kızlar
benim minnoş iki gündr gece hiç uyanmıyor ama sabah her zaman uyandığı satten 1 sat erken uyanıyor.bide ben geç yatmasam tam süper olacak :))
oratlık toparladım biraz,size bi bakayım deidm.süpürge tutuacam ama oki uyuyo şimdi tutamıyorum.her zamanki gibi bulaşık mak. boşaltıcam.ya biz mi çok bulaşık çıkarıyoruz acaba sizde hergün çalıştırıp boşaltıyormusunuz temizleri yoksa bizde mi var bu durum?
deterjanlara gelince bende değiştirmedim sadece okinin çamaşırlarını omo baby le yıkıyorum.onun dışında domestos benim elm ayağımdır ama eşim yokken kullanabiliyorum çünkü kokusuna tahammül edemiyo başı ağrıyo.bende çocuğa gitmesin diye kapıları filan kapatıyorum.bende banyoda da mutfakta da cifte kullanırım kokusu ve parlatması hoşuma gidiyor.yerleride marc domestos karışımı yaparım
canım arkadaşının başı sağolsun allah rahmet eylesinpiroşum geçmiş olsun canım çok üzüldüm dayına , Allah beterinden saklasın , bizim departmandaki bi arkadaşın abisi halkalı'da vefat etmiş , çok üzüldüm :sinifsinif:
bende babamla tartıştım sabah sabah , merak ettiğim için aradım aramaz olaydım off neyse darlandım bende bi cola içi bari :sinifsinif:
kızlar istanbulu gördünmüzmü şimdi haberlerde veriyo avrupa yakasında da sel felaketi yaşanmış basın ekspres yolu falan sel dere gibi juli nasıl acaba telefonu olan varmı arasa valla merak ettim
ay 4 kişi servisten kendi iökanlarıyla kurtulmuş birbirlerine nasıl sarılmışlar biride bir ipe tutunmuş sele kapılmamak için diğerlerini tutuyo
Allahım nasıl bir can pazarı Allah yardımcıları olsun
çok kötü oldum
andina bir görünüp bir kayboluyor bugün
mmfcim hergün annemde yiyorum ooh yemek derdim yok şimdilik kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar ek iş buldum az önce bir sürücü kursu var burada orada davranış psikolojisi derslerine gireceğim bebeğim var sürekli gelemem dedim programı bana göre ayarlayacaklar saat toplam 3saatmiş ders onu da bir güne koyacağız dedler akşam18-21arası, saat başı 40tl alacağım yani 120tl harçlığım çıktızemuszemus üstelik sürücü kursu nerde biliyormusunuz evimizin hemen yan binası kaydirigubbakcemile3 süper yaa hihoyyyt:sm_cool:
kızlar ne yemek yapsam yaa
siz neler yaptınız
tavuklu şehriye çorbası var
yeşil barbunya yapıyorum z.yağlı
ana yemek bulamıyorum puff malzememde yok zaten
slmm
piroşu uyuttum geldim
eylülcüm hala varmı yağmur orda çok fena oldu çatalca yaaa(
dayımın çatalcanın köyünde çiftliği var her şey gitmiş
25- 30 tane inek vardı onlara bişey olmamış allahtan ama diğer herşey gitmiş jenarötör sağım makinası filan çok üzüldüm kendilerini zor kurtarmışlar canlarına bişey olmamış önemli olan o,hala endişeliyim onlar için....
tanıdıklarından bir kadın sele kapılıp ölmüş allah korusun herkesiii
andinacım bakıcınla hemen konuş bencede, sokak başında konuşuyo ya bide sen yokken eve alsa genç kız yapabiilr ayy hemen konuş cnm batu yokken ne yaparsa yapsın
ayrıca baban içinde üzüldüm cnm dönemezde şimdi
deterjan konusuna gelirsek ben domestos ve pronto kullanıyorum hala
arap sabunun sıvısı nasıl bişey kızlar yaa
andina bir görünüp bir kayboluyor bugün
mmfcim hergün annemde yiyorum ooh yemek derdim yok şimdilik kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar ek iş buldum az önce bir sürücü kursu var burada orada davranış psikolojisi derslerine gireceğim bebeğim var sürekli gelemem dedim programı bana göre ayarlayacaklar saat toplam 3saatmiş ders onu da bir güne koyacağız dedler akşam18-21arası, saat başı 40tl alacağım yani 120tl harçlığım çıktızemuszemus üstelik sürücü kursu nerde biliyormusunuz evimizin hemen yan binası kaydirigubbakcemile3 süper yaa hihoyyyt:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?