2008 Kasım Anneleri

evet geldı cok cıcı tesekkurler bayramlıgı hazır kızımın
bende telde sormustum uc gunde gıder demıslerdı kargo ucretıde cok uygun :))))

beğenmene sevindim canım bende hemen şimdi giysin diye düşündüm o yüzden böyle oldum inşallah denk gelir değiştirme kartını da yollamamışım ne yalan söyleyeyim oğluma giydirdim eve gelince çok komik oldu ama çocuk sanki hissetti gibi hiç memnun olmadı kaydirigubbakcemile3 benimkine yanlardan hafifi bol geldi senin kız biraz daha kilolu ona tam gelebilir boyu bilemeyeceğim bizimkinin dizinin üstünde durdu 74cm. boyu işte canlandır kafanda kolları biraz uzun yalnız kıvırımak gerekecek

merhaba kızlar okuldan yeni geldim çok yorgun ve uykusuzum oğluş dün gece hiç uyumadı eli hep ağzında yine yeni diş geliyor galiba yememeyede başladı çileli günler geri döndü 1 hafta iyiydik ya şimdi yine savaş başlar aldığı 100gr da verir artık neyse canı sağolsunda inşallah çabuk atlatırız geçmişe baktım biraz...

canım ben yıllardır enveyin ürünlerini kullanırım temizlikte deterjanından mutfağına kadar her şeyim enveyin ürünüdür tamamen doğal olduğundanda içim çok rahat yerleri tozu locla banyoyu ürünleriyle temizliyorum bir tek tuvalete yine içim rahat etmediğinden domestos yada ace kullanırım ben çok memnunum

canım git ve dinlen iyi gelir hiç bir şey olmaz olacağı varsa evdede hastalanır allah esirgesin

ben geldiiiii günaydın herkeslereee napıyonuz ben çılgın manyaklar gibiyim walla kafayı üşüttüm herhalde bugün öyle hissediyorum bi delilik hali var üstümde

canım hoş geldin iyiyuz idare ediyoruz işte

canım benimde çamaşırda bulaşıkta nerdeyse her gün çalışıyor çok yoruldum artık bundan boşalt yerleştir as ütüle benimde işim hiç bitmiyor hiç oturmuyorum desem yeridir ama artık gücüm pek kalmadı

canım arkadaşının başı sağolsun allah rahmet eylesin

haberlere bakamadım daha allah yardımcıları olsun burasıda şu an çok kötü kapadı boşalacak galiba hava kapkaranlık oldu...

piroşum geçmiş olsun dayına kısa zamanda toparlanırlar inşallah
andina başı saolsun arkadaşının
allah zor durumda olan herkezin yardımcısı olsun

andinacım güle güle iyi günlerde kullanın hediyelerinizi

detarjanlar konusulmus ben valla olan düzeni devam ettiriyorum çok da süper hijene alışmasını da istemiyorum sonrasında bağışıklık sistemini düşürüp daha fazla hasta olmasını istemiyorum .

safiş ve andina takmayın kızlar olur böle arada tartışmalar .. hadi gidip bi deşarj olun bakimm .. :))

slm anca gelebildi myine..cok üzüldüm dünkü haberlere Allhim hepsinin yardimcisi olsun..

andisim birde bizim falimiza bak kuzum,ben kova kocam ikizler:)

kızlar ne yemek yapsam yaa
siz neler yaptınız
tavuklu şehriye çorbası var
yeşil barbunya yapıyorum z.yağlı
ana yemek bulamıyorum puff malzememde yok zaten

ay çilek senin kocişte mi ikizler
allah yardımcın olsun kardişş :)))

andina ya hazır elin değmişken bir de bana bakıversen
ben koç kocişte ikizler :)

andina bir görünüp bir kayboluyor bugün

mmfcim hergün annemde yiyorum ooh yemek derdim yok şimdilik kaydirigubbakcemile3

bu arada kızlar ek iş buldum az önce bir sürücü kursu var burada orada davranış psikolojisi derslerine gireceğim bebeğim var sürekli gelemem dedim programı bana göre ayarlayacaklar saat toplam 3saatmiş ders onu da bir güne koyacağız dedler akşam18-21arası, saat başı 40tl alacağım yani 120tl harçlığım çıktızemuszemus üstelik sürücü kursu nerde biliyormusunuz evimizin hemen yan binası kaydirigubbakcemile3 süper yaa hihoyyyt:sm_cool:

hayirli günler kizlar ayyyyyyy valla su felaketi gördüm tv de aman ya rabbim ne öle valla kimi ca derdinde kimide porselan fabrikasindan cikan porselan takimlarini topluyorlar hic canlarina acimiyorlar ya birde o sele yine kapilsalar
bende su ev isine bir koyuluyum bügün gec kalkdik önce kizlarima yemek hazirlayim okuldan geldiler hadi byyyyyyyyy

istanbulda yaşayan arkadaşlarıma çok geçmiş olsun diyorum..
sele kapılıp ölenlere allahtan rahmet diliyorum..
ankaradada şimdi yağmaya başladı..Acayip hızlı yağıyor..Sonu felaket olmaz inşallah..
saphira niye kızdın ablana hıııı...Ne oldu?
andina sendemi kızdın babana? Boşverin sıkmayın canınızı..Olur böyle ufak tartışmalar..
andina bu arada ben oğlak kocam ikizler..

ooo süper beyazmelek bu ay sana bereketli geldi bak hayirlisi olsun ins memnun kalirsin isinden

kızlar ne yemek yapsam yaa
siz neler yaptınız
tavuklu şehriye çorbası var
yeşil barbunya yapıyorum z.yağlı
ana yemek bulamıyorum puff malzememde yok zaten

canım ben artık çorba ana yemek pilav ve tatlı yapıyorum bir çeşit daha yapmıyorum yenmiyor çünkü benim menümde domates çorbası pilav ve daylan köftem var çorbayı pişirdim kıymanın açılmasını bekliyorum

canım gecmıs olsun canlarına bısey olmamıs ya ona dua edelım
burdada cok fenaydı-tatlicadiarzu-
ben boyle bır yagmur hıc gormemıstım

canım senın adına cok sevındım gule gıule harca paracıkalrııı

selam kızlarrrr
bende çok üzüldüm seldeki can kayıplarına allah hepsinin ailesine sabır versin
piroşum canım cana geleceğine mala gelsin ii atlatmışlar canım dayınlar,tvde ki hali çok kötüydü çatalcanın...
beyazmelek canım gözün aydın ohh çıktı valla harçlığın güle güle harcaaa ( :
hediyeleri gelenlerde güle güle kullansın bende yollicam ömer beyin hediyesini inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…