2008 Kasım Anneleri

nazlımelek gerçektende kerem ile kaanın takvimdeki resimler çok ama çok tatlı allah esirgesin yavrularını nasıl büyüdüler bu arada hediyeleride pek yakışmıştı çok yakışıklı olmuşlardı

eylülcüm çok güzel olur bol soğanla küçük kesilmiş turşuları kavurursun ama yanında mısır ekmeğide olmalı...bi gün ankaraya gel sana en güzelini yapayım canım

yaa kızlar bende yaklaşık 1 aydır boynumu sağa sola çevirirken çatır çutur ses geliyo sanki omugamın bitimiyle beynimin başladığı yerden bu ne olaki acaba netten baktımda bikaç kişi sormuş drlara da boyun düzleşmesi demişler eşimde var o ama hiç öle şikayetleri olmadı onun başka şikayetleri vardı
Canım bi ara bende wardı başlangıcı.Ama ses gelmiyordu.Çok kötü ağrıyordu.film çektirmiştim.
şimdilerde yine ağzım var.Sanada geçmiş olsun.bi git film çekerle.

aşırı derecede başım ve sol böbreğim ağrıyor...
Başım uykusuzluktan ağrıyor kesinlikle..
Böbreğimde kum var..Arasıra o hareketleniyor..Hatta hamileliğin 7. ayına doğru hastanede de yattım bu yüzden..Öyle iğrenç bi ağrıki anlatamam..Biraz daha artarsa bu seferde mide bulantısı ve kasıklarda ağrı ekleniyor bu ağrıya..İnşallah geçer..
Bendede kum vardı ya acaba bulantılarım ondan mı dersin?

Ecemim bende geziyorum sayfaları :)

aayyy senin yarmazın yaptığına bak :)))
Walla evi düzenlemek gerekiyor yeniden.
ben yavaş yavaş düzenliyorum Cerene göre.Odanın kapısını aralık bırakamıyorum.Ya elini şıkıştıryo ya kaçıyo.

Uyanabilir şuan benim kız.

Mısır ekmeği deyince aklıma Geldi.

Saphira mısır taneleri koydu deepfreze ya bende yaptım.
bunları neyde kullanıcaz saphişcim :DDD Ben daa önce koymadımda hiç :)

canım salatalarda çok güzel oluyor ben çok severim ayrıca bir kaç kezde bebişin çorbalarına kattım tadını pek sevmişti lezzetlendirmişti

ah sağol ecemim canımmm ,yapıcam valla ,bi kaç gündür söyleyip duruyonuz ,bilmiyodum ben daha önce hiç duymadım ..
darkcım haşlanmış mısır tanelerini bende yapıyorum ,salataya ,ev yapımı kumpire ,ve pizzaya koyuyorum ,ablamın kızları gelince de tereyağında kavuruyorum bardakta yiyolar ,varya şu bardakta mısır hesabı ..

ay eylül canım nasıl kumpir istedi aslında sahurada iyi gider tok tutar en iyisi ben fırına 3-4 patates atayım biraz sonra geliyorum sağol vallahi iyi bir değişiklik olacak öyle kahvaltı yapıyoruz

Pizzada mısırı sevmiyorum, Bardakta ve salataya güzel olur:)) Sadece kimyon tuz katıp bardaktada güel olur dimi Eylül?

Ya ben hiç kumpir yapmadım ama hazırını çok severim.Onun patatesi ayrı mı oluyo? Birde garnitürünü nasıl yapıyorsunuz?

bu yemek muhabbetine benim midem daha fazla dayanamaz ve gurul gurul uykuya dalmaya gidiyorum
sizi zengin menünüzle başbaşa bırakıyorum ve yarın ilk dışarı çıkınca kumpir alcammmm

sen nasıl seviyorsan öyle yap darkcım her şekilde güzel olur mısır ..

kumpir tarifini vereyim
kişiye göre büyük poy patates
hazır garnitür
salatalık turşu
sosis
mısır
ketçap
mayonez
kaşar pey.tereyağ tuz

patatesler fırınlanır
tereyağ ,tuz ve kaşar ile içi karıştırılır
diğer tüm malzeemeler eklenir ,sevdiğiniz başka ne varsa koyulabilir