2008 Kasım Anneleri

kızlar ben bayılıcam ya batu yine düştü , dün dudağı kanamıştı , bugün göz kapağı kanadı morardı şişti mafoldumben

ölücem artık dayanamıyorum bu çocuğun düşmelerine senağlama
canım çok geçmiş olsun çok dikkat etmek gerek kıyamam kuzuya...

selamlar,
buralardayım ama anca yazabildim oğluşlardan. birde resim yüklemeye uğraştım.. zaman çabuk geçmiş..
ecemim, hilal geçmiş olsun ikinizede..
azocum kaan oğlanada geçmiş olsun..
bende keremi göz doktoruna götüreceğim..6 ayda normal çıkmıştı ko[ntrollerde ama sanki gözünün birinde hafif kayma var gibi rahatlamak için gideceğiz en kısa zamanda kaanda muayeneden geçecek gdince..
kızlar dn az kalsın yanıyordu kerem bey..
dün çok uyumadılar mızırdanıp duruyorlar biri bir köşeye diğeri bir köşeye dağılmışlardı yemektan sonra bende çay yaptım cam demliğe 2 fincan içtim çay soğumuştu altındada örtü vardıucu aşağıya sarkmış aşağıdan örtüyü bir çekerse kerem demlik üsütüne döküldü hemen soydum yıkadım..
Allahtan çay soğumuştu biraz içindede az kalmıştı artık pişik kreminden sürdün bişey olmasın diye.. çok dikkat etek lazım ya ne yapasanız olacaksa oluyor..
diğer kızlar hepinizi öpüyoruz oğluşlarımla..
alıntılar için ecemime teşekkürler..
aklıma gelenler bunlar...
hasta olanlara geçmiş olsun..
11 ayımızı kutlayanlarada teşekkürler...

canım kıyamam keremciğe allah korumuş ya sıcak olsaydı yanık en korktuğum şeydir canım senin çok daha dikkat etmen gerek bir dedeğilki iki tane büyük geçmiş olsun canım

hoşbulduk cnmcım geç geldin bende çıkıorum şimdi ardaya mama yapıp yediricem birazda yürümem lazım çok yedim birazdan atom bombası gibi patlayabilirim hepinizi kocamannnnnnnnnnnn öpüyorum canlarım benim beni soran herkese teşk.inşallah yarında girerim giremezsem hepiniz kibakın bebişleride kocaqman öpüyorum beni özleyin anacımmmmm byeeeeeeeeee:gitme:
sedacım hoşgeldin canım özlettin kendini

offf bugün bebelerimizin can yanma günü galiba az önce bende mutfağı toplarken benimki çekmeceye koymuş parmakını öbür eli ilede itiyo aklı ermiyo çekip parmağı çıkarmaya kuzum nası ağladı içlene içlene ama ben söledim yapmasın

kız sedoş hoşgeldin güle güle valla özledik he gel artıkın gerçi kış geldi mecbur gelecen

eylül bacum asortie bacumu sormuş valla bu sefer benimde haberim yok ama sanırım eylül çok hareketli ki anasına çektiği belli ana kız geziyorlar yada ramazan ya bide pc başında oturmak sıkmış olabilir asortik karuyu

nazlım çok geçmiş olsun Allahım korusun gözümüzün biri hep onlarda olmak zorunda evet de sende aynından 2 tane var ve malesef 2 de gözün senin işin daha zor Allah sana ekstra yardımcı olsun

andinacım sanada çok geçmiş olsun üzülme bu kadar çocuk düşe kalka büyüyecekler Allahım daha büyük kazalardan korusun

her ne istiyorsan bende istiyorum iyi bişiki sen böle cazırdıyonnnn

zeynam onu benim oğlanda çok yapıyor çekmeceleri açıp açıp kapıyor ve oda sonunda çok ağlıyor kıyamam bebişine geçmiş olsun canım

hamsi tava yla fasulye kavrultusu

bende istiyom ne olacak şimdi...azcık verirsin dimi

Selam hatunlar

Bugün ilk kez cereni birisine bırakıp okula gittim.Çünkü müfettiş gelcekti ve geldi de.

Kızım uslu durmuş yalnız hiiiiç uyumamıştı.Gözünden uyku akıyordu artık.

Öğleden sonrada az uyuduk.kalkıp doktora gittim.

tahlil verdim baya kapsamlı bakalım dedi doktor.

Şu malum bulantılar ve baş dönmesi için :))) Bakalım PSİKOLİJİK Kaç Aylık hamileyim :DDD

BEyazmelek kuzum sende bi baktır kaç aylık olmuş senin kuzu? :))) Walla çok yaşasın senin bu arkadaşın.

canım inşallah sonuçların temiz çıkar haberdar et bizleride...
canım bu arada siz salıdan sonra okula gidecek misiniz bazı yerlerde tatil yapmışlar diye söylenti var malum ders ücreti alamayacağız ya birler ve anasınıfları dışındakiler ...bilgin var mı

iyi geceleeeeeeerrr herkesee...

iyi geceler canım

sana veririm ecemimcimyazık yattığın yeribulamıyon boğazından 2 lokma geçsin
bide kankaya veririm o da bi lokmakalmış acık şişirelim karuyu
(yatmaya gittiya arkasından atıp tutiim de kaçayım)

kızlar malum iftardaydık biraz önce geldik oğluşum maşallah çok güzel durdu evin önünde çok güzel park vardı oraya gittik yemekten sonra oğluşu salıncakta salladım bayıldı biraz önce geldik yolda uyuya kaldı hemen geçmişe baktım bugün pek takılamadım ya kendimde bir eksiklik hissettim ama kimseciklerde yok ben şimdi bulurum sizi...

mmf buralardamısın
buradaysan hani şu geçen gün verdiğin su böreği gibi olan börek için harç malzemelerini sölesene tekrar kuzu
börek yapıcam da hazır deneyeyim dedim
4 yumurta
1 su brd yağ
1 soda
ee başka ne vardı :)

canım çok geçmiş olsun çok dikkat etmek gerek kıyamam kuzuya...

canım inşallah sonuçların temiz çıkar haberdar et bizleride...
canım bu arada siz salıdan sonra okula gidecek misiniz bazı yerlerde tatil yapmışlar diye söylenti var malum ders ücreti alamayacağız ya birler ve anasınıfları dışındakiler ...bilgin var mı
iyi geceler canım
İnşallah Ecemim teşekkrüelr.

Walla geçen hafta müdürümüz.Seminer zamanı 15 gündür olan madde.Değiştirilmiş.Gün sınırlaması kalkmış gibi bi şeyler söyledi.Ama pek güvenemiyorum müdüre.Bazen duyduklarını söylüyo çünkü.Bu konuyu araştırmak lazım.Eğer seminer 15 gün değilse,ders ücretlerini alırız.

Dediğin konuda bir bilgim yok,bizde eşimle bugün bunu konuştuk.Kesin bir bilgi edinirsem haber veririm.

Bizim müfettişler geldi bugün.Haftaya müdür gelmeyin derse belki hiç gitmeyiz.ama bişey demezse de günde 1 saat uğrar geklirim.

ama süper giriş yapmısım bende :))
darkcım geçmiş olsun tatlım
inşallah tahlil sonuçları temiz çıkar da sen psikolojik hamile olraka kalırsın :))

mmf buralardamısın
buradaysan hani şu geçen gün verdiğin su böreği gibi olan börek için harç malzemelerini sölesene tekrar kuzu
börek yapıcam da hazır deneyeyim dedim
4 yumurta
1 su brd yağ
1 soda
ee başka ne vardı :)

Hoşgeldin canım.

Ben diyorum şu tarifleri yemek tariflerine ekleyin diye..

Sonra not almayınca zor oluyo.

Ben bazen üşeniyorum not almaya :Pp

valla aynen öle
bende bız buraya kasım annelerinden seçme yemekler diye topik açalım çok daha rahat olacak aradıklarımız
her hatun birbirinden hamarat
not almayınca böööleee aranıyoruz :)))

azocum sizede geçmiş olsun kuduruk oldular canım dört değil ondört gözle bakmak lazım bunlara..:))
darkcım inş. test sonucun güzel çıkar.. geçmiş olsun sanada..
ağlayan pasta gibi meşhur olmuş şu prenses talısıda bende tarif istiyorum nasıl oluyormuş biriniz yazsın gayrı...

höytt biri zayıflığımımı kıskanmışşş
kankam yavrum güzelim tamam az abarttım bilyom bu kadarı yakışmadı amma alacamda iştah gitti belki hamsi tava turşu kavurma yerine getirir
he yatmaya gittim di ben dimiii
ulen kanka dediğin oldu uyku kaçtuuuu kaydirigubbakcemile

bu arada dün sabaha karşı oğluşum kalkmış bir güzel yatağından inmiş(allahtan düşmemiş) oda oda geziniyor karanlıkta sonra bizim odaya gelmiş anne kak diyo eşim bir uyandı şok olduk oturmuş bize bakıyo bide gülüyor saat sabahın 5i yanımıza aldık öptük kokladık emerken uyuya kaldı tekrar sonrada korktuk ya yataktan düşseydi yada banyoya felan girseydi diye ne yapacağımızı şaşırdık bu oğlanla

Back
X