- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #40.481
Ben geldim kızlarrrr
Toplantıdan sonra doktora gittim herşey temiz çıktı,testlerde.Bi sorun yokmuş.Bulantı baş dönmesi yorgunluktandır dedi doktor.
Sonrada kızıma bayramlık ciciler aldım.En çok da ortopedik ayakkabımızı sevdik.
21 numara aldım.az büyük ama daha bi kaç ay sonra tam giyilecek kıvama gelir.
Yazık ya kıyamam.ay bu deli bozuk çocuk yaa
cevriye hacdan deve getirmişti çalıyo bayadır pili yoktu pil taktım oyalanır diye bi korktu bi gücendi allam dudak 2 karış sarktı yerim onu bennn
Afiyet olsun canım.bizim iftara yarim saat kaldi
Denizanası dinlen canım bu akşam.ben en iyi pc başında dinleniyorum :)))selam kızlar, bugün çok yoğundum, bölümüm öğrenci mülakatı vardı çok yoruldum,
geçmişi okuyayım dedim ama 19 sayfa olmuş sabrım yetmedi 4-5 sayfa ancak okudum, bugün bizimde 10. ayımız bitti, asorti, zeyna, yasmin, remedios sizinde yeni aylarınızı kutlarım, bizi hatırlayan varmı bilmiyorum ama varsa sağolsunlar:)
remedios seninde 14 kasımda doğum yaptığını bilmiyordum, ne çokmuş 14 kasım bebeği:)
herkesi ve bebişlerinizi çok çok öpüyorum
21 mi bize olmuyor 21 daha hic giymeden kücüldü ayakkabisi net de okudum yürümeyi ögrenmeden giydirmeyin diyor bende girdirmeyince kücüldü babasi gibi büyük giyecek benim sipam bende alcam ama 23 almayi düsünüyorum
canım bir ara araştırıyordum ama laptop almaya karar verdim sonra.bende Acer aldım.darkcım teşekkür ederim canım, bende ey iyi pc başında dinleniyorum ama deniz rahat bırakmıyor yarım saate kadar uyutur bende dinlenirim biraz
bu arada minibook araştırıyordun dimi bende acerinkini kullanıyorum, geçen yıl aldık çok memnunum bir bak istersen
darkcım güle güle giysin ceren cicilerini
denizanası,zeyna,yasmin,asortie ve remedios 10.aylarınız kutlu olsun
bizimkinede vermişti doktor ama 1 gr fayda etmedi hiç tınlamadı bende vermemiştim vücuduna boşuna ilaç girmesin diepirosum alerjik tüm suruplar sakinlestiricidir zaten..ataraxda öyle..
türkiyede banada verdi doktor atarxi ama Denize banamisin demedi.
hatta melila diye bitkisel bi damlada verdi bu daha kuvvetli diye ama
Denizi bunlarda uyutmadi ve sakinelstirmedi.bende vermedim daha baska.
ay afiyetbal şeker olsun sevindim beğenmenize
zeynacım ye yavrum ye salla kocanı manyakmı ne aaa kızdırmasın beni
bizde öğrensek hangi steymiş o
günaydın kızlar haşatım çıkmış halde oturdum pc başına dün iftarda tam 27 kişi misafirim vardı kendi rekorumu kırdım ama şuanda çok fenayım hala arkalarını toplayamadım tam olarak hiçte halim yok neyse bitti ya yavaş yavaş yaparım artık
Yağmurcum sana teşekkür etmeyi unutum canım.Sony cyber e biraz baktım.teknosanın katologu vardı elimde. 10megapikseli vardı burda 419 tl nasıl fiyat olarak?
Bu haftasonu eşim okey derse artık alıcaz ama bunu mu alırız bilemiyorum.
darkcım sen laptopunu ceren kızda yeni ayakkabılarını güle güle kullanın...
tuhaf bir cümle oldu ama neyse..:))
darkcım bende nereden alacağım bilemiyorum..
bayram alışverişi için büyük avm lerden birine gidersek oradan bakacağım artık..
Bende bu ıslaklık ne diyom kıs ne öpmeydi öle:))pişşşt ben geldim yavrular
bugün işten geç çıktım eve geç geldim ve yemek işi baya sarktı ezandan sonra oturabildik sofraya sonra çamaşır as çay yap çocukların gönlünü yap pooffff bayılacam yoruldum ya sabah 4.30'da uyandım ya pilim bitttiiiiiii
10. ayımızı kutlayan tüm bacularımı şaaap diye öpüyorum
denizannem seni ve deniz oğlanı nasıl unuturuz hatırlamayız aşkolsun
nazlımelek öksürük ciddi olay yarın bencede göster dr.
bizimkinede vermişti doktor ama 1 gr fayda etmedi hiç tınlamadı bende vermemiştim vücuduna boşuna ilaç girmesin die
Eylül naptın canım yaaaa.Alınıyosa ver bence.ay ben kifidis den ortopedik ilk adım ayakabısı aldım 22 umara 90 tl ,kendimden utanıyorum şu anda geri mi versem acaba :kedi:
Canım 10.1 megapiksel benim baktığım.cnm cocukistiyorum.com sıtenın adı. bebek sahıbı olmak ısteyen ve bınlerce nedenden bebek sahıbı olamayan kısılerın bulustugu buyuk bır platform.tabı sonradan bebek sahıbı olan kısıler ıcın de topıkler var.
cnm masallah sastım saka gıbı valla.ertesı gune nasıl kalktın.ben olsam kalkamazdım tum gun yatardımlmaz:
cnm rıca ederım baktıgın kac pıksellı.bırde cnm teknosanın fıyatları yuksek bence.medıamarkt varya adanada da yenı acıldı realde.alabılırsen ordan al orada fıyatlar daha uygun cnm.ıstersen senın ıcın ben de alabılırım ınternet sıtelerıne de bır bak fıkrın olur.bırde begendıgın modelı ınternette de daha ucuza bulabılırsın cnm.e ne de olsa tükan kırası eleman aylıgı yok ya o yuzden magazalara gore fıyatlar daha uygun oluyor cnm.
ya kızlar bu arada 12 sayfa kaldı gecmıse bakmak da ne zor olıy ya :1no2:
Saol Tatlummm Kız erken uyudu arabada :) İnş. uyanmaz.sende hoşgeldin gece gülü darkım
neyse canım 60 a almışsın gibi olmuş :)valla ben o kadar vermezdimde ablamla beraber gitmiştik bende 60 tl vardı ablam dedi ben kızlara hep burdan alıyorum en kaliteli burası dedi ki bende biliyorum kalitesini hadi ben vereyim 30 da dedi öylelikle aldım valla ,ama aldık bi kere artık kullanıcaz mecbur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?