2008 Kasım Anneleri

bu arada unutmuşum hasta olalara geçmş olsun..
mine ve saphıcım yeni mutfak aletlerinizi güle güle kullanın..
eylülcüm birden çıkaramadım o adamı yavs.. ne diyelim yabancıların deyimiyle huzur içinde yatsın ......

kızlar hekeze günaydın eşim simbonun ekmek yapma makinesi almış gelmiş akşam hiç kullanan varmı nasıl bişey zeynep ceylinden bakamadım bile bi o kusurdu yaaaaaaaa

ben kullanıyorum ekmek makinası benimki moulinex çok memnunum..

çok güzel çeşit çeşit ekmekler yapıyo DUM:)
benim minik canavardan sonra onun için yaptım sadece:)

birde hamur yoğurmak için çook pratik oluyor ben bütün poğaça pizza hamurlarımı onda yoğuruyorum çok pratik oluyo insan üşenmiyo bişi yapmaya..

bu arada sanırım ütü alıcam yeni memnun kaldığınız marka ve modelleri yazsananız

yaa varya hani şunu satıyorum bakarmısın diyen tanıdıklar vardırya ondan geldi az önce bende aa alamam diyemem ne salağınm yaa bi pijama takımına 20 lira verdim
dahada vermedim maaşları almadık daha bu haftada zor görünüyo yalandan yere borca girdim bide 20 lira etse

ay kızlar iyi yorumlarınız rahatlattı içim valla kızdım eşime benimde hiç yerim yok bi o kusurdu dedim ama inşallahişe yarar kızım ada güzel güzel ekmekler yaparım bare
mmmf cim bende aynı ütüyü kullanıyorum program8 500 ama ben çok memnunum 3 sene bitti bi şikayetim yok valla gözüm korktu bende 3 sene önce yıgınla para verdim valla içim parçalanır bence kesin seninkinde üretimsel bi hata vardır bu kadar çok arıza allah korusun

3236.jpg
[/url][/IMG]
hmm bak üzüldümşimdi bende severek seyrederdim toprağı bol olsun

bu arada sanırım ütü alıcam yeni memnun kaldığınız marka ve modelleri yazsananız

yaa varya hani şunu satıyorum bakarmısın diyen tanıdıklar vardırya ondan geldi az önce bende aa alamam diyemem ne salağınm yaa bi pijama takımına 20 lira verdim
dahada vermedim maaşları almadık daha bu haftada zor görünüyo yalandan yere borca girdim bide 20 lira etse

canım ütü yapmaktan deli olan ben bile memnun kaldım delonghiden alman markası kazanlı ütü 2 saatlik ütü 1saatten önce bitiyor..tavsiye ederim boynerde indirimdenydi alldığımda sende bak istersen..

bizde carrefour'larda tanıtımı yapılan eurostar diye buhar kazanlı ütüden almıştık 1,5 yıl oldu memnunuz
bir tek geçen gün içi kireçlendi galiba
sirkeli suyla çalıştırıp temizlemek gerekiyor galiba

benim ütüm philips azurprecise 4330 çok memnunum,maşallah hiç sorun yaşamadım şu ana kadra,5 senedir kullanıyorum.kablosu d açok uzun 3 m çok rahat oluyo,su damlatmama özelliği var.çeşme suyuyla kullanabiliyorum,kirecini calclean dğmesi var ona basınca hemen attırıyo ama zaten pek kireçlenmiyo,ki izmirin suyu en kireçli sulardan.hani reklamda kadın çocuğunun oyuncak ayısının gömleğini tülüyo,en kçük düğme aralarına bile giriyo ya ondan işte.çok memnunum şahsen

Herkese selam kızlarr.Ne var ne yok? hmm geçmişten hatırladığım kadarıylaaaaaaaaaa...::::

Pirayecim o ilacı kullanmana hiç gerek yok canım..Çok çok iştahsız çocuklara bazen verişliyor.Ama benim şahsi fikrim verilmemesi yönünde.

MMfcim ütü alacaksan şu yeni buhar kazanlı ütüler var delonghi filan mesela onların çok güzel olduğunu duymuştum

Estel hiç endişelenme bence.onu söyleyen kişi biraz abartmış bence.benim oğlum da daha kulak göz vs göstermiyor.belki hiç durmadan sürekli eğitimle olabilir ama o da imkansız.

Yasmin benim oğlum da tutunarak kalkmak için hiç bir çabayı bırak öyle bişeyi keşfetmiş değil.Ancak ben ellerinden tutrarak kaldırıyorum.Emekleme adına da hiç bişi yok henüz.Bazen üzülüyorum ama her çocuğun gelişimi farklı sonuç olarak..

Azo yazına bayıldım ..çok doğru demiş diyen..

evet hatırladım adamı maytabım resmini koymuş..
ben beyaz eşya konusunda şanslıyım hepsinden memnunum.. markalarıds değişiyor arçelik vestel arzum vs.. sadece arçelik buzdolabım arızalandı 3 kere giti geldi hala aynı 2 senede dolmak üzereydi ama dolmadan garanti kapsamında buzdolabımı değiştirdiler.. hemde yerine A sınıfı bir buzdolabıyla bizim aldığımız modelden kalmamış artık üretilmiyormuş..:)) aslında buradaki arkadaşlarımın 2 sinde ablamda aynı buzdoılabından vardı ama çabuk modeli eskimiş..
bu gelenede yyeni almış gibi 6 seneydi galiba garanti yaptılar o yönden de şanslıyım

philips azur kullanıyorum ama modelini bilmiyorum ,çeyizimden ,280 e almıştım ,çoook memnunum ,tavsiye olunur ,ayrıca arkadaş kazığın hayırlı olsun ,bende asla hayır diyemem..:olmaz:
3236.jpg
[/url][/IMG]
hmm bak üzüldümşimdi bende severek seyrederdim toprağı bol olsun
offf yaramı deştin ,şu karizmaya bak ..offf

eylülcüm bend eçok severim ama yeni ölmedi o cnm,bir süre oluyor,yanlış hatırlamıyorsam kanserdi galiba
pankreas kanseriymiş ama yeni gösterdi tv ..
bencede tefalin ürünleri çok güzel oluyor ama mmmfcim elektronik eşya şans işi cnm.bence sen şanssızlık yaşamışsın

ben tava ,tencere ,fritöz ve mikserini kullanıyorum .çok memnunum

benimki hiç bişeyi göstermiyor,sadece baba nerde deyince babasına bakıyor,noolcak babasının kızı kaydirigubbakcemile3 benimki 9 eylülde yani geçen çarşamba emekledi.ben her ne kadar emeklemesi taraftarı olmasamda annem ve teyzem sağolsunlar,başardılar :)) benimki bir yerlere tutunup kalkabiliyor çitosçum hatta sanki hep yürüyormuşcasına bir cesaretle ellerini bırakıp pat diye düşüyor :roflol: tutunduğu yerde zıplıyor,çok mutlu oluyor.yani zıplıyor derken ayaklarını havaya kaldırıp sıçrama şeklinde değil,dizlerini büküp düzeltme şeklinde diyim.bilmem doğru şekilde anlatabldim mi :DD

ben tefalin program 8 ütüsünü aldım daha garantisi dolmadan 2 kere servise gitti aynı arızadan değişimtalep ettim yapmadılar neyse 2 sene geçti garantisi doldu 1 ay geçmeden tabanı düştü elektrik kordonu bozuldu su akıtmaya başladı tutma yeri yanıyo cayır cayır elimi koyamıyorum bişeyle tutabiliyorum anca ve sıcak su damlatıyo ayrıca ellerimhep yandı sayesinde
en iyisini alayıom 1 kere alayım dedim 300 tl para verdimona şuan bakıyolar arızaya fiyat çıkarıcaklar 130 tl verdim tamir ettirdimdi zaten eğer gene 100 fln derlerse ütü 500e gelicek kocamkapıya koyar beni ki haklı
şuan ütüm yok emanet ütüyle yapmaya çalışıyorum
o yüzden tefal benim için bitmiştir bu benimşahsi fikrim

güle güle kullan minecim görümcem kullanıyo çeşirt çeşit ekmekler yapıyo şahsen yerim olsa ben aluırdım tam buğday ekmeğimi kendi elerimle yapardım

geçende bi arkadaşımda demişti canım tefalin ütüleri güzel olmuyo diye..demekki doğruymuş:oklava:

Back
X