- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #40.661
ıyı yolculuklar ıyı tatıller andınacım. sanada mutlu bayramlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr ben de burdayım 10 dakikalığına gidip bavul hazırlamam lazım ama çok özledim sizleri bi girim dedim..
cuma gece 1'de kocam geldi , sürpsiz yaptı baya bi bozuktum biliyorsunuz şimdi herşey yolunda , yarın da biz yola çıkıyoruz bodruma gidiyoruz , bayram sonrası döneceğim..
hepinizi öpüyorum kocaman , bayramda uğrayamazsam şimdiden iyi bayramlar , mutlu bayramlar canlarım opuyorumnanaktan
HANİ :1ninca:![]()
İŞTE BENİM KUDURUK KIZIM kaydirigubbakcemile3
Çitosum nerdesin?Benim oğlan bayadır emekliyo.Tırmanmaya başladı ama totoyu kaldıramıyo.Birkaç kez kendisi koltuklara tırmandı ve tutundu.Sanırım yaşını karşılayacak.
Kızlar bir de oğluma hayvan resimlerinden oluşan ilk kitabını alıcam.Bu ay kitaplar dikkatini çekermiş.Dün marketin broşürüne baktık beraber.Sonra eline verdim, yemeye başladı.Ama çok ilgiyle izledi sayfaları.Alan var mı aranızda?
ay gerdm gene ortamı relax kızlar relaxxx
HANİ :1ninca:
kızlarrrr ben de burdayım 10 dakikalığına gidip bavul hazırlamam lazım ama çok özledim sizleri bi girim dedim..
cuma gece 1'de kocam geldi , sürpsiz yaptı baya bi bozuktum biliyorsunuz şimdi herşey yolunda , yarın da biz yola çıkıyoruz bodruma gidiyoruz , bayram sonrası döneceğim..
hepinizi öpüyorum kocaman , bayramda uğrayamazsam şimdiden iyi bayramlar , mutlu bayramlar canlarım opuyorumnanaktan
İŞTE BENİM KUDURUK KIZIM DEMİŞSİN YA ONA DİYORUM HANİ :1ninca:hani derken :uhm:
emin ol maytap bende kendime yakıştıramıyoruma ama bir kere sıçradı çıkarmaya çalışıyorum işte
gen uyku bastırdı valla bu gecede doğru dürüst uyutmadılar öğlenden sonrada bastırıyo işte
andinacım güle güle git iyi tatiller canım
Gülizcim pirinç patlaklarınız hayırlı olsun.Darısı ağrısız sızısız diğerlerine olsun
kalkıyo canım Allah ondan razı olsundaben uyanıyorum 5-5.30 gibi ondan sonrada dalamıyorum işte bakalım düzelcek inşallahcanım senin için en büyük ilaç düzenli uyku şu anda..
geceleri emzirmiyorsan eşinin kalkma imkanı yok mu çocuklara..