2008 Kasım Anneleri

kızlarrrr ben de burdayım 10 dakikalığına gidip bavul hazırlamam lazım ama çok özledim sizleri bi girim dedim..

cuma gece 1'de kocam geldi , sürpsiz yaptı baya bi bozuktum biliyorsunuz şimdi herşey yolunda , yarın da biz yola çıkıyoruz bodruma gidiyoruz , bayram sonrası döneceğim..

hepinizi öpüyorum kocaman , bayramda uğrayamazsam şimdiden iyi bayramlar , mutlu bayramlar canlarım opuyorumnanaktan

yolun açık olsun canımm herşeyin yolunda olmasına sevindim iyi yolculuklarrr

sdc10105m.jpg

İŞTE BENİM KUDURUK KIZIM kaydirigubbakcemile3

Çitosum nerdesin?Benim oğlan bayadır emekliyo.Tırmanmaya başladı ama totoyu kaldıramıyo.Birkaç kez kendisi koltuklara tırmandı ve tutundu.Sanırım yaşını karşılayacak.

Kızlar bir de oğluma hayvan resimlerinden oluşan ilk kitabını alıcam.Bu ay kitaplar dikkatini çekermiş.Dün marketin broşürüne baktık beraber.Sonra eline verdim, yemeye başladı.Ama çok ilgiyle izledi sayfaları.Alan var mı aranızda?

Buralardayım canımcım..Maşallah oğluşuna .darısı başımıza:nazar::nazar:..

Ben aldım canım o kitaplardan d&r dan aldım.Hatta geçen ankaraya gelmiştik o zaman aldımyerimseniben..Çok fazla çeşit var bu kitaplarda.Ben ilk sözcüklerimin renkler serisini,hayvanlar serisini aldım.Bunun gibi 5 tane kitap aldım.Ama her zaman bulamıyorum ben diye öyle aldım.Şimdi sadce renklere bakıyoruz oğluşla..

kızlarrrr ben de burdayım 10 dakikalığına gidip bavul hazırlamam lazım ama çok özledim sizleri bi girim dedim..

cuma gece 1'de kocam geldi , sürpsiz yaptı baya bi bozuktum biliyorsunuz şimdi herşey yolunda , yarın da biz yola çıkıyoruz bodruma gidiyoruz , bayram sonrası döneceğim..

hepinizi öpüyorum kocaman , bayramda uğrayamazsam şimdiden iyi bayramlar , mutlu bayramlar canlarım opuyorumnanaktan

iyi tatiller canım..sevindim kocişle iyi olmanızaa..kaydirigubbakcemile2

emin ol maytap bende kendime yakıştıramıyoruma ama bir kere sıçradı çıkarmaya çalışıyorum işte
gen uyku bastırdı valla bu gecede doğru dürüst uyutmadılar öğlenden sonrada bastırıyo işte
andinacım güle güle git iyi tatiller canım

emin ol maytap bende kendime yakıştıramıyoruma ama bir kere sıçradı çıkarmaya çalışıyorum işte
gen uyku bastırdı valla bu gecede doğru dürüst uyutmadılar öğlenden sonrada bastırıyo işte
andinacım güle güle git iyi tatiller canım

canım senin için en büyük ilaç düzenli uyku şu anda..

geceleri emzirmiyorsan eşinin kalkma imkanı yok mu çocuklara..

canımcım iyi tatiller iyi bayramlar..yolun düşerse beklerim muğlaya...:asigim:

andinacım iyi tatiller iyi yolculuklar
gülizgulcim inci tanelerinizde hayırlı olsun bizimde daha 2 tane çıktı devamı yok sizinkiler nasıl kızlar bi akrabamızın zeynep ceylinden 1 ay küçük oglu 7 tane çıkmış

Andinacım iyi tatiller.Bak herşey yolunda.Abartmayalım canım.Senin koca da kocaymış bak:))

Zeynacım tekrar söylüyorum.Gençsin, güzelsin, iki tane aslan gibi oğlan yetiştiriyosun, sağlıklılar.Eğer kocam deyip kemküm edeceksen hepimizin ki öyle.Eeee başka ne olur?Kaynana dersen anlattım size.Yavrum depresyona girecek kadar ne derdin var.Dinleme kendini.Aç pc de oyun oyna.Hidden object falan.Şöyle sürükleyici.Kafanı meşgul et.Aaaaa.Bak geliyorum yanına.Öptüm canım...

Back
X