2008 Kasım Anneleri

sağol canım sizede.

yaptığın yemekleri filan okuyorumda damak tadımız baya uyuşuyo..

aslında bi topik lazım bugün ne yapalım yada ne yaptık gibi belki foto bile paylaşırız..

benim kız kardeşim ben ne yapmsam çeker resmini ilerde kitap filan çıkarırsak lazım olurmuş:))

iyi fikir aslinda kasim anneleri yemek günlügü gibi olabilir..hem tariflerimizide veririz.

oo sen baya beceriklisin o zaman,ben yeni yeni yemek filan yapabiliyorum..yani anliycagin

öyle aman aman bisiy cikaramiyorum henüz.

bak damak tatlarimiz uyusmasi benim icin büyük bir arti,cok önem veririm cünkü buna.

canım bazı insanların içinde oluyo ellerinin lezzetleri oluyo öyle birisin zannediyorum..

onun için ne zaman başladığının önemi yokki..

ben çok meraklıyımdır yemek yapmaya mesela..ayıptır söylemesi 10 liraya bile ziyafet çıkarabilirim..hatta profesyonelleşmek istiyorum mutfak sanatları atolyesi filan araştırıyorum benim bıdık büyüsün hemen gidicem:)

kendime ait butik bi pastane-kafe karışımı bişey hayalim:))

off ya çok işim var evdeeee aklım kk da alışverişten geldik yerleşecek bir sürü şey var:((( bu arada yağmura ilk arabam aldık bayıldııı geldiğinden beri üstünde minik cadııı

dark sevindim canım keşke hiç gitmeseydin dimi, telefon gelmediyse sorun olacağını sanmıyorum

lavinya güle güle kullansın yağmur

kalimero ne pişirdin merakk ettim

mrb kizlar...

bu ilk arabadan iki hafta önce almistim ama benim tosun ilk defa bugün adim atti.

koltuklarda siraliyor ama arabada yapmiyor ayni seyi..

genelde ters cevirip tekerlerini cevirmekle vakit geciriyor,olmadi yiyor:)

mrb kizlar...

bu ilk arabadan iki hafta önce almistim ama benim tosun ilk defa bugün adim atti.

koltuklarda siraliyor ama arabada yapmiyor ayni seyi..

genelde ters cevirip tekerlerini cevirmekle vakit geciriyor,olmadi yiyor:)

benim oğlumda ilk olarak onda yürümeye korktuki zaten mama sandalyesinin ayaklarıyla tüm evi turlayan bi çocuktu..

sonra sonra alıştı şimdi kontrol edebiliyor..

aynen estelcim,mamamiz bittigi an inilir ve tüm ev gezilir..

olmadi sandalyeleri gezdiriyor ama ilk adima gelince isi oyuna vuruyor.

hatta keske almasaydim bile diyorum cünkü evde fazlalik yapiyor.

babam ön tarafına bi delik açmış ama sanarsınki orjinali öyle çok muntazam bide çamaşır ipi geçirmiş..

şimdi bizim paşanın en büyük keyfi üztüne oturup kendini gezdirmek:))deli oluyo resmen..ama araba durmaya görsün totosuyla üzerinde öyle bi zıplıyoki bağıra bağıra kopuyoruz..

çilekçim benim denizde ilk aldığımızda hiç ilgilenmemişti, bir hafta falan sonra yavaş yavaş ilgilenmeye başladı, şimdi usta oldu, her türlü manevrayı yapabiliyor izleyebilseydin videoyu koymuştum, hatta balkonda eşik var onu bile geçiriyor, senin denizde eğlencesinin farkına varır yakın zamanda,

bizde de ablamın kızının bisikleti var küçük bişey ,yazlığa gidrrseniz götürün diye bıraktılar ,aklıma geldi melisi bindirdim ..tek başına henüz binemediği için şimdilik sadece itiyor arkadan ,tutup ayağa kalkıyor ve var gücü ile itiyor..çok komik oluyor ama..aynn aynn diyo giderkende :))) güya araba sesi çıkarıyo ..
ay birde telefonu kulağına koyup avaa diyo :)) piti piti yi öğrenmiş şimdi de herkese piti pitiiii diyo..

hepsine maşallahta deniz birçok bebeğin yaptıklarını henüz yapmıyor, baybay, gel vs yok, sadece merhaba deyince elini uzatıyor, dil gelişimide çok iyi değil daha doğrusu normal sınırlar içerisinde kendi kendine çok şey anlatıyor söyleniyor bazen kızıyor ama bizim bildiğimiz bir dil değil ne yazıkki, ayakta duruyor ama adımda atmıyor

insanın dediklerine tepki olarak bi hareket görmesi müthiş bişey dimi denizanası..

lamba nerde deyince hep gösteriyodu yiyesim geliyodu ama sıkıldı heralde baydık çocuğu bu aralar yapmıyo..

iyi geceler kizlar
bizim sipada gel gel yapiyor telefon konusuyo elinde ne varsa kulagina tutuyo konusuyo elinde bisey olursa ver desek veriyo abla diyo baba diyo anne demiyor hop gidek dedimmi hemen hecanlaniyor disariyi istiyo kedi köpek hastasi simdide sürünüyo ama cok komik emeklemiyor sürünüyo resmen dayi nerde dedimmi dayisi ariyo bakip gülüyo dayisina ablalarini saclarini kazitcaz valla cok sac cekiyor ve istiriyo cok cekecez valla biz bu oglandan

biz de anne nerde diyos baba nerde diyos yok daha bilmiyo onu:)))

denizanası keçke gitmeseydim canım uykum bölündü:))
Ama yarın geldim kapalıydı dicem.bahanem var:P

Off ya canım çok sıkılıyoooooo

Back
X