2008 Kasım Anneleri

ben de çok şaşırıyorum bazen..bazı tepkileri harika..
denizim tuna da tam olarak öğretmeye çalıştığımşeyleri yapamıyor..canı istemiyor saırım..ama bak bak dediğim de hemen bakıyor..baba diyor..anne tam çıkmıyor..elimle işaretb ettiğim yere bakıyor artık..yürümüyor ama kısa süreli ayakta duruyor...

biraz daha yürümesin diyorum..çok felaket oldu..saniye durmuyor yerinde...akşam babamızda gelince daha da çıldırıyor....gün boyu hiç oturmadığım oluyor..ama şikayetimyok...

doğru söylüyorsunuz kızlar, benimde şikayetim yok aslında bebeğim allaha şükür sağlıklı ve gelişimide iyi gidiyor (kilo biraz önde ama olsun:) acelem yok hazır olduğunda hepsini yapacak, bu halinin tadını çıkarıyorum doya doya

dark benimde canım sıkılıyor, neden acaba:) yarın allahtan dersim yok kendimi hazır hissetmiyorum henüz, açılış için gidicem sonra ver elini istanbul sokakları, denetim günümde:)

yürüyünce daha rahat sanki diloks

bana öyle geldi yani ne bileyim.tamam orayı burayı çok karıştırıyor ama daha çok vakit geçiriyor geze geze :) Bende işimi yaparken bırakıyorum olduğum odaya.o çekmeceyi felan kurcukluyor.

çekmeceleri boşalttım yatak odasında oyuncak koydum içlerine.
Tabi sürekli açtıklarına yaptım öle.

mutfakta yanlız bırakmıyorum hiç.gerçi alt çekmecelerde tehlikeli şeyler yok ama elini sıkıştıryo.
Birde orda dağıtacak çok şey var

ohhh gezs bakalım.bizim dersler başlar ama ders programlarının rayına oturması uzun sürebilir.iççede toptan tadilat var :))

bu sene rahat olurum inş.branşlar olucak ya.arada dinlenirim inş.

deniz oğlanda maşallah iyi kulaç atıyo .Hele ayaklar.walla balık adam.Boşuna deniz olmamış adı.maşallahh

ohhh gezs bakalım.bizim dersler başlar ama ders programlarının rayına oturması uzun sürebilir.iççede toptan tadilat var :))

bu sene rahat olurum inş.branşlar olucak ya.arada dinlenirim inş.

deniz oğlanda maşallah iyi kulaç atıyo .Hele ayaklar.walla balık adam.Boşuna deniz olmamış adı.maşallahh

4. sınıf oldunuz dimi, genelde branşlar girince rahat ediliyor ama çoğu müdür o sırada okulda tutuyor, eve gönderse daha rahat olurdun

videomuzu izlemişsin:) evet ya deniz muhteşem yüzüyor, uyurken yemesi ve gülmeside var ama gerilerde kalmış olabilir

yine siteyle uğraştım yoruldum, daha evde yapmam gerekenler var üstelik, hepinize iyi uykular.

denizi izledim de bayıldım ben de yaa...ısırmak istiyorum denizcim...,
darkçım bilmiyorumartık ama şuanki durumu pek durulacak gibi gmrünmüyor..tuna bir oyunakla veya bir yerle sabit oynamaz..oynayken de geziyor..duvara falan tırmanıyor..ama umarım dedğin gibi olur cnm..

kaçtım kızlar bende...iyi geelerrr

salıncakta uyurkende gördüm.gülerkeni daha önceden izlemiştim zaten.yine izledim.maşallah bittim.
4 olduk.belki arada gönderir söylersem.ama hep göndermez.Okulda durur dökümanlarla uğraşırım bende.
evde ceren bırakmaz çünkü:9
pc ye geçtimmi çıldırıyor.

dilokscum böyle gezerken zaman geçiyor walla şimdilik daha rahat gibi geldi bana.zamanla belli olur tabi.

bende kaçayım.ii geceler

Günaydın kızlar.Gece kaynatmışsınız.

Lavinyacım ilk arabanız hayırlı olsun, güle güle kullanın.Bende almayı düşündüm ama küçük geldi ve oğlum ilgilenmedi.Ben de kule gibi işeye geçirilen renkli halkalardan aldım.Oğluma tak çıkarı öğretmeye çalıştım.Tak demeyi öğrendi.Çok kibar söylüyo.Artık birçok kelime öğrendi.Televizyon, araba,tavşan, balon,dayı,anneanne bunları öğrenmiş hep.

Kaynanamdan dün bebeği ben aldım.ıyi akşamlar dedim.O da karşılık verdi.Ne zaman uyandı, ne yedi dedim konuştu.Yani kuyruğunu indirdi biraz.

Bu arada ders başı yapan tüm öğretmenlerimize iyi bir ders yılı diliyorum.Bol verimli, az yorucu olsun inşallah.Kolay gelsin.

gunaydın
ben geldım guzel kasım annelerı
cok guzel haberlerle geldım
dun aksam oglum korıdor boyunca yurudu :nazar:
esım arkada kontrolde ben onde gel dıye cagırmak suretıyle yuruttuk
butun korıdoru yurudu kendı kendıne bırseyler basardıgının farkına vardı ve cok mutlu oldu
hatta ayakta dengede dururken yere dusen oyuncagını yere oturmadan egılıp tekrar ayaga kalkıp dengede durabılıyor
zaten bayram suresınce sehpa koltuk arası gıbı mesafelerı kendı cesaretıyle gıdıyordu yuruyerek ama dun aksam en uzun yurusunu yaptı
cok mutluyum

ne dedıgı anlasılmayan o konusmalarıyla bır sımardı kı sormayın
ama her guzellıge oldugu gıbı bız ebeveyn olarak nazar ettık sanırım
yatma vaktı burnunu carptı yavrum
cok agladı ama sakınlestırdım uyuttum

darısı tum kasım bebıslerıne ınsa allah

kalimero ne pişirdin merakk ettim

canım dun markete ugrayıp karnıbahar ya da ıspanak almak vardı nıyetımde
ama esımle telefonlastık ve bulustuk
evde mantar var fırında sote yapalım mı dedı
hıcbır sey almadım guvec kaplarında etsız bır yanı eksık kalıyor ama fırında kasarlı mantar sote yaptık
yanına da sehrıyelı pırınc pılavı ve yogurt kavun eslıgınde yemegımızı yedık

günaydın tükkanı ben açayım barime bugün hadi çaylarıda koydum toplaşın gelin bakem
bugün okullar açıldı eğitimci arkadaşlarıma ve okula giden yeni başlayan tüm yavrularıma iyi ders yılları diler özellikle eğitimci arkadaşlarımı yaptıkları bu güzel işten dolayı kocama öper tebrik ederim
bugün kocamın doğum günü yemeğe götüreyim diyorum ama karar veremedim normal bir yere mi götürsem yoksa balık lokantasına mı bana bi fikir verseniz

günaydın gacılar

bende öğretmen olmak istiyorum , olabilire miyimmmmm
günaydın sen zaten bir öğrertmensin annesin ve ilk öğretmenisin yavrunun
[ı]gunaydın[/ı]
[ı]ben geldım guzel kasım annelerı[/ı]
[ı]cok guzel haberlerle geldım[/ı]
[ı]dun aksam oglum korıdor boyunca yurudu :nazar:[/ı]
[ı]esım arkada kontrolde ben onde gel dıye cagırmak suretıyle yuruttuk[/ı]
[ı]butun korıdoru yurudu kendı kendıne bırseyler basardıgının farkına vardı ve cok mutlu oldu[/ı]
[ı]hatta ayakta dengede dururken yere dusen oyuncagını yere oturmadan egılıp tekrar ayaga kalkıp dengede durabılıyor[/ı]
[ı]zaten bayram suresınce sehpa koltuk arası gıbı mesafelerı kendı cesaretıyle gıdıyordu yuruyerek ama dun aksam en uzun yurusunu yaptı[/ı]
[ı]cok mutluyum[/ı]

[ı]ne dedıgı anlasılmayan o konusmalarıyla bır sımardı kı sormayın[/ı]
[ı]ama her guzellıge oldugu gıbı bız ebeveyn olarak nazar ettık sanırım[/ı]
[ı]yatma vaktı burnunu carptı yavrum[/ı]
[ı]cok agladı ama sakınlestırdım uyuttum[/ı]

[ı]darısı tum kasım bebıslerıne ınsa allah[/ı]
günaydın minik maşallah oğluna benimkidesıralıyo bazen yanlışlıkla elini bırakıyor ama çok korkuyo henüz hazır değil sanırım

günaydın yasmincim kaynananla buzların erimesine sevindim
aman kötülükten kime yarar gelmiş onlaragelecek ki iyilik hep güzel hep iyi olsalar

andınam yasın kac bılmıyorum ama ıstedıkten sonra azmın elınden hıcbır kurtulamaz onu bılıyorum
haa olamazsan da uzulme oglusunun ılk ogretmenı sen oluyorsun zaten onunla yetınırsın

yasmıncım kayınvalıdenle alakalı gelısmeye sevındım canım
baktı olmayacak bayrak ındırme durumuna gecmıs

zeynam esının dogum gunu ıcın sık bır balık restaurantını tercıh edebılırsın canım
hıc balık yemeyen ben nasıl boyle bır oy kullanıyorum anlamıs degılım

ayrıca bende yenı egıtım donemının tum ogrencı ve ogretmen arkadaslarımıza hayırlı olmasını dılıyorum

Zeynam teşekkür ederim.Eşinin doğum günü kutlu olsun.Balık yemeğe götürmek iyi fikir.Seviyosa tabi.

Kalimerocum bu ne hız.Maşallah güzel yavruya.Düşe kalka büyüyecekler endişelenme canım.Benimki en son dün akşam sırtüstü düştü.ılk düştüğünde ben ondan çok ağlamıştım.Alıştık artık.Kalk oğlum yok bişi diyorum.Hatta alnında da morluk var.Daha büyük kazalar olmasında.Bir de annenin babanın nazarı çok değermiş.Özellikle uyurken bakınca.Dua oku canım.Nazar değmesin aceleci, hızlı gonzaleze:))

günaydın gacılar

bende öğretmen olmak istiyorum , olabilire miyimmmmm

Andinacım bir daha dünyaya gelirsem erkek öğretmen olmak istiyorum.Benden geçti diyecem ama kuzenim yeni nişanlandı.Nişanlandığı kız 10 sene hemşirelikten sonra coğrafya öğretmeni olmuş.Şimdi ataması yapılmış.Biz de yapabilir miyiz acaba:uhm:

yasmın teyzesı okuyoruz ama ıste nazar oldu demek kı
benım kucuk kuzum kendını ve bızı cok mutlu ettı

andına soyleyemecek yaslarda oldugumuzu dusunmuyorum ben
hem her yasın ayrı guzellıgı vardır derler

Andinacım kaç yaşındasın?Benden küçük duruyosun facebookda.Ne yapalım canım.Biz yaşlanıyoruz da herkes yerinde mi sayıyor?Bir insanın en güzel en alımlı hali 35 yaşıymış.Haberin olaaa.

Back
X