- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.021
şekerler slmlar nasılsınız ablamdayım şuan bi bakayım dedim size nasılsınız bakem
ohhh be biri beni gördü iyiyim cnmcım sen nasılsın zaten sınırlı girebiliom
ay selam kızlar
sabahtan berİ Şu slaytla uĞraŞıyorum
neyse en sonunda netten kolay bİ program buldum da hallettİm
ufak rtÜŞlerİ kaldısadece bİka resİm daha eklİİcem Çekİİmde
Çok duygulandım yaa her seyrettİĞİmde gÖzÜmden yaŞlar akıyo
ogÜnde aĞlayıprezİl olmasam barİ :))
sonrada yemeĞe gİrİŞtİm halada devam edİyom
andinacım ne güzel anlatmışsın..Azocum neden öyle diyorsun , hiç hata ettiğini falan düşünme , sen annesin var mı ötesi , bence kocalarınızın biraz anlayışlı olması lazım ..
Ben şunu bilir şunu söylerim , ne kadar erkek ev işine yardım etse de , yer de süpürse , cam da silse , çocuğa da baksa , yemek de yapsa evin tüm işi kadının üstündedir , erkeğin yaptığı işleri bile kadın kontrol eder , evi çekip çevirir , erkeklerin düşünemediği bin bir tane ince şeyi düşünür , organize eder , halleder.. adam sadece akşam hangi maçı seyrediyim diye düşünür , kadın o anda burda saymakla bitmeyecek 40 bin tane şeyi düşünüyodur..
Benim kocam evde olduğu zaman her işe yardımcı olur ama dediğim gibi sadece yap denileni yapar , bir evi idare etme kapasitesi onda bile yok ki olamaz zaten.. burda kocaların anlayışlı olması , kadınların yükünü anlayıp bazı zamanlarda alttan alması gerekiyor bence , en azından çocuklarını kıskanmasınlar yaw
asortim geçmiş olsun yavruna..
hele epeydir sende gözükmüyordun ortalarda misafir ağırlarmışın..
bende bayramda misafir ağırladım çocukla zor oluyor ya onlara ayak uyduramıyorsun.. Allahtan bizimkilerin gripleri ilerlemeden geçirdik ilaçlarla..
calpolu bende merak ettim ben açtım iki yada 3 kere içirmişimdir şimdi bir daha verilmiyormuş demek etkisimi azalıyor acaba açıp uzun süre kalınca...
[bmehmetakifin doğum günü yakllaşıyo malumcanım ne hazırlıyorsu anlamadım ben..merak ettim şimdi bak:uhm:
canımcım sedacım iyiyim sen nasılsınvalla cnm bende ogünden temizliğe giriştim evimi temizledim yan binamız yıkılıyo bitişik baktım olucak gibi değil ev sallanıyo resmen korktum ablama geldim cumaya kadar burdayım bakalım girerim ara ara hayırdır senin neyin var cnmcım
diloksçum nasılsın hayatım özledim valla uzun zaman oldu yakındır gelicem ama
asortie lavişçim beyazmelekçim zeyna mmmf nazlımelek hatırlayamadıklarım nasılsınız şekerler dicem ama yazdıklarım genelde gümbürtüye gidiyor olsun ben sorayımda üstümde kalmasın :d
şaka gibi , biraz önce telefon çaldı , muğla şubeden güliz aradı.. dedim noluyoz yaaa bu kadar tesadüf olur.. gülizim yoksa sen de mi bankacısınnnnnn ???
kızlarrr karadeniz çok soğudu yaaa boğazlı kazaklarla geldim işe babannemiz de öğleden sonra kuracaktı sobasını evde de kalorifer yakılacak offf((
bide kışlıkları çıkardım gece baktım doğru dürüst birşey kalmamış trabzona gidecektim bugün ama kocişin işi çıktı gidemedikkk yaaa yağmura da almam lazım kışlık bişeyler geçen seneyi hediyelerle kapamıştık ama bu sene alınacak çok şey varrrr
Ben de çok kişiden duymuştum.Hep siz bir de bebek olduktan sonra görün, nasıl oluyo ilişkiniz diyolardı.Gerçekten bebekten sonra karı-koca ilişkisi farklılaşıyor.
ayy bu kızın burnu fena tıkalı yaa sterimar falan vız gelio tırıs gidio
off ne bilim ya zaten mız mızz çok yoruldum 3 gündür ne kol ne bacak ağrımadık yerim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?