2008 Kasım Anneleri

şekerler slmlar nasılsınız ablamdayım şuan bi bakayım dedim size nasılsınız bakem

canım hoşgeldin ablana slm.)))

nerelerdesin hayatım..ama resimlerde de gördüm..sevindim..

ben de yazayım bari..öyle çok yazılmızki..3 yılımız bitti..ne benim sesim ne onun sesi yükselmedi...ama canımı sıkan 3-5 hatası oldu..üzerine gidince hemen savunmaya geçer..özür dilemeyi sevmez...ben lafımı söylerim güzelce..kendini savunıur sonra susar..hatasını anlayına hiiiçç birşey yokmuş gibi devam eder...uzatmıyoruz ..uygun bir zamanda ben açarım konuyu hatasını söylerim..cvp vermez...ama hatasını bilir...çok karışık olmadı umarım..

alıştım artık..şikayetim yok..kötü llaf çıkmadı allahtan...herkesin bir tarzzı var sanırım...ama emin olduğum birşey varasla bizim gibi sorumluluk taşıyamazlar..yıkılırlar..allah kadınlara farklı bir güç vermiş..

öyle böyle ama allah yokluklarını göstermesin

ama adet dönemi önesi ben de çok gergin oluyorum..patlamaya hazırr bombaa

canım ne hazırlıyorsu anlamadım ben..merak ettim şimdi bak:uhm:

valla cnm bende ogünden temizliğe giriştim evimi temizledim yan binamız yıkılıyo bitişik baktım olucak gibi değil ev sallanıyo resmen korktum ablama geldim cumaya kadar burdayım bakalım girerim ara ara hayırdır senin neyin var cnmcım
diloksçum nasılsın hayatım özledim valla uzun zaman oldu yakındır gelicem ama
asortie lavişçim beyazmelekçim zeyna mmmf nazlımelek hatırlayamadıklarım nasılsınız şekerler dicem ama yazdıklarım genelde gümbürtüye gidiyor olsun ben sorayımda üstümde kalmasın

andinacım ne güzel anlatmışsın..
kesinlikle katılıyorum.
benim eşimde yardım eder herşeye
ama bizim gibi değiller işte..
o patlamaları biz ilk 1-2 yıl yaşadık bikaçkere..
güzelim tablom,
kristal vazom falan gitti
ama çok şükür şimdi biriktirmiyoruz artık.
öğreniyoruz iki farklı karakterin bi arada yaşamasını..

bende kalan şurupları(buna calpol de dahil)üzerinde yazdığı koşullarda son kullanma tarihine kadar saklıyorum.
dr. bişey sölemedi ve etkiside azalmadı.

canım ne hazırlıyorsu anlamadım ben..merak ettim şimdi bak:uhm:
[bmehmetakifin doğum günü yakllaşıyo malum
eteklerim tutuştu dahaa çoook işim varyaa
neyse onun resimlerinden oluşan bi slayt hazırladım
misafirlerime izleticem
[/b]
canımcım sedacım iyiyim sen nasılsın
gördümgerçi bomba gibisin:)

julicim nasılsın şu bakıcı işini sordumda kadın çalışmaya başlamış senin tontişe öyle bi bayıldımki ablamla ben bebek manyağıyız ablama bile dedim abla inanılmaz bi bebiş var görsen yersin 41 kere maşallah bakarmısın dedim delimisin kızım dedi ayy var ya çalışmayı düşünmesem senin cadıya ben bile bakardım hayrına kızzz çok tatlı maşallah

maytabım benim eşimde bir slayt yapmıştı ama çok minik halleri var sadece.. dedemiz resim istemiş ona resim göndereceğiz sanırım yeni bir slayt daha hazırlar yeni dünden bugüne dedeye yollamak için bizimki ..
valla geçen facede arkadaşınkine duygulanmıştım yiğenimin düğününde onların slaytına iki çeşme ağladım oğluşlarımınkinde nasıl olur tahmin edemiyorum sular seller götürür belki evi...:)))dilekcim memonun yaş günü yaklaşıyor ya ona hazırlıyor maytap sanırım...

şaka gibi , biraz önce telefon çaldı , muğla şubeden güliz aradı.. dedim noluyoz yaaa bu kadar tesadüf olur.. gülizim yoksa sen de mi bankacısınnnnnn ???

ANDİNA GERÇekten büyük tesadüf...ben bankacı değilim canım ya ...milli eğitimde memurum..oluyo arada böyle şeyler..geçende de darilgenle ablam aynı hastanede aynı katta ve aynı bölümde çalışıyorlarmış..tesadüfen benim ablam olduğunu öğrenmiş darılgen..pes doğrusu demiştim..koskoca izmirde aynı hastane, aynı kat, aynı bölümmm...muğla küçük bi şehir herkes birbirini tanır adaşımıda bilirim belki zorlasammm..:)))))

AYNEN lavinyacım..bizde sizin gibi hediyelerle kapatmıştık geçen sene bu sene alınacak çok şey var...çokkkk....muğlada bugün yaz günü gibiydii..

Ben de çok kişiden duymuştum.Hep siz bir de bebek olduktan sonra görün, nasıl oluyo ilişkiniz diyolardı.Gerçekten bebekten sonra karı-koca ilişkisi farklılaşıyor.

bizde tam tersi oldu yasmincim ya..biz eylülden önce daha çok bağırıp çağırıyorduk..şimdi sesimiz soluğumuz kesildi..çünkü küçük bi seste eylül ağlıyooo..bizde etkilenmesin diye..pek kavga etmez oldu..ama benimde regl dönemim çok çetin geçiyo..bende geçen hafta oldum..eşimde diyoki bunu da atlattık sağ salim..kimseyi parçalamadan geçirdik gazamız mübarek olsun..darısı gelecek aya diye dalge geçiydu... -tatlicadiarzu-

ayy bu kızın burnu fena tıkalı yaa sterimar falan vız gelio tırıs gidio

geçmiş olsun canım ya..burun tıkanıklığıda zordur..ben büyükken dayanamıyom...banada öyle herşey fayda... etmez...şu mentollü olanlar sadece fayda eder...ama bebişlerde o kullanılmaz sanırsam..o çok iyi hemen açıyo
..

Slm asortıcım gırdım ÇıkmıŞsın Şekercım valla eŞım nezaman netı baĞlatırsa ozaman gelcem ama yakındır hayırdır hastamı oldu senın kızancık burun tıkanıklıĞıda ınsanı fena edıyo arda nefes almakta zorluk ÇektıkÇe ben fenalaŞıyorum Çok zor ya konuŞmaya bı baŞlasalarda dertlerını acıktıklarını anlayabılsek ama az kaldı bıraz daha sabredelım yakında azcıkın daha rahatlıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…