2008 Kasım Anneleri

asortim geçmiş olsun yavruna..
hele epeydir sende gözükmüyordun ortalarda misafir ağırlarmışın..
bende bayramda misafir ağırladım çocukla zor oluyor ya onlara ayak uyduramıyorsun.. Allahtan bizimkilerin gripleri ilerlemeden geçirdik ilaçlarla..
calpolu bende merak ettim ben açtım iki yada 3 kere içirmişimdir şimdi bir daha verilmiyormuş demek etkisimi azalıyor acaba açıp uzun süre kalınca...

etıketlerı kım ayarlıyo nıye ıcır eylul yok yaaaa((((((
calpol eylul dogdugunda doktor vermıstı yarısını kullandık bende yenısını yazdır dıycektım esıme ama acıp bı kasık verıp gerı atmayı hıc duymamıstımmm
bu arada gecmıs olsun yagmur77 ve asortı

Andina o da ne?Gerçekten mi attın.Ben de mi denesem.Daha etkili olur muyum?

Asorticim ben de Ankarayı çok seviyorum.Ama kışı çok soğuk.Başka bir yerde yaşamam gerekse İzmiri düşünürdüm.

kıskançlıkmı benim kocam hiç bilmez.bende sinir oluyorum insan nedense biraz olsun istiyor.benimki diyorki ben sana kıskandığımı belli edersem olmaz.

geçmiş olsun asorticim ya.bizde iyi grip olduk.calpolu valla ben hep yarım yarım kullandım bari bende atiyim

asla öyle düşünme azocum.o lokum yanak kaan bir hata olamaz.bence hata koca bebek kocalarda

andına ne ettın kız sen
son zamanlarda benım kocam delı gıbı kavga ettıgımı soyluyor bana
ama sımdıye kadar hıcbır sey kırdıgım gorulmemıstır

Andina o da ne?Gerçekten mi attın.Ben de mi denesem.Daha etkili olur muyum?

Asorticim ben de Ankarayı çok seviyorum.Ama kışı çok soğuk.Başka bir yerde yaşamam gerekse İzmiri düşünürdüm.

canlarım valla dediğim gibi biz hiç kavga etmeyiz ama ettik mi de yer yerinden oynar , ben de eşim de çok agresifizdir , o telefon parçalar ben de elime geçen ne varsa , bi kere de kıyafetlerini atmıştım balkondan aşağı , barıştıktan sonra da git topla kıyafetleri demiştim :roflol:

ama artık böyle kavgalar edeceğimizi zannetmiyorum ne de olsa batu var artık , onun ruh sağlığı , huzuru çok önemli bizim için.. benim kocişin anne - babası ayrı , çok kavga ederlermiş , hiç huzurlu bir aile ortamı olmamış kocamın o yüzden hep ben çocuklarıma bu stresi , üzüntüyü yaşatmıycam asla der... olmadı batuyu evden gönderir öyle yıkarız ortalığı artık bilemiyorum valla akannehir

kızlar aslına bakarsanız biz hiç kavga etmeyiz (ben kendime ederim:), evlenmeden önce eşm kıskamçlık falan yapıp parlardı şimdi onlarıda aştık allaha şükür , uyumu yakaladık, ilke doğduktan sonra çok daha mutluyuz ama sanırım sosyal hayattan çok soyutlanmam vs. nedeniyle bunalıyorum küçük şeyler ama aşamadım, ya doğru düzgün alışveriş bile yapamıyorum uzun zamandır

kıskançlıkmı benim kocam hiç bilmez.bende sinir oluyorum insan nedense biraz olsun istiyor.benimki diyorki ben sana kıskandığımı belli edersem olmaz.

benım kocamın kıskanclıgı hastalık canım
ınsan kendı evladından da kıskanır mı
neymıs ogluma "askım baksana bana" sarkısını soyluyormusum
adam cıldırıyor resmen
tuhaf bır kıskanclık modelı vardır benım kocamın
evet zaman zaman ınsanın hosuna gıdıyor ama bazen de sıkıyor hanı

denızanası bız onceden hıc kavga etmezdık
cocuktan sonra once trıplerımız sonra atısmalarımız yavas yavas kavgalarımız basladı
allahtan hatasını cabuk anlıyor ama ben cabuk duzelemıyorum

canım bende de var o modelden bi tane , oğluma aşkım dememe bozuluyor , benim tek aşkım o olmalıymış , batu oğlummuş , bitek kocama aşkım demeliymişim.. benim kocam da uçan sinekten kıskanır , offff bide çok sinsidir , anında belli etmez , abuk sabuk bir zamanda patlatıverir bombayı , akrep erkeği ne de olsa kıskanç , zalim tipler ne olcek :umursamaz:

canım benim oğluşun zaten pek gündüz uykusu yok sabah erken kalktığı için bir saatlik uykusu var birde saat 2:30 gibi uyur en geç 4te kalkar gece 10 a kadarda uyumaz bazen 11 12yi bile buluyor

kızlarrr 10 aylık olmuşuz nasıl da geçiyor zaman

canım 10. ayınız kutlu olsun

canım inşallah bir an önce düzelir kıyamam ben kuzuya

herkeze iyi gecelerrr 2 düğün yaptım geldim çok yorgunum

oh tüm kurtlar dökülmüştür

çok geçmiş olsun canım

canım çok geçmiş olsun ikinizede benim oğluşunda eline geçirdiği her şey ağzında malesef terlikleri bile ağzına alıyor o yüzden ortalıkta hiç bir şey bırakmamaya gayret ediyorum

ayyy çok yorgun olanlardan biride benim tamm yattım ki
deprem oldu yani sarsıntı bir fırladım uykum kaçtıı yaww çok korkarım valla
allah korusun

bende tam yattığımdahissettim ama allahtan uzun sürmedi kazanda olmuş

çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

hoşgeldin canım dişlerinizde hayırlı olsun

canım kuzuna geçmiş olsun bir an önce düzelir inşallah

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelirsin

canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce düzelir

canım inan bende reglim yaklaştığında çok gergin ve sinirli olurum olur olmadık şeyden kavga çıkarrır bağırır çağırırım allahtan eşim anlar uymaz bana yoksa şimdiye ne kavgalar olurdu ah şu hormonlar...

canım geçmiş olsun istersen çok ağlıyorsa bir kaşık ağrı kesici ver rahatlatır

canım ben patatesi havucu ve brokoliyi üzerini geçecek kadar su koyup haşlıyorum sonra blendırdan geçirip 1 çay bardağı kadar süt katıyorum azda tuz çok güzel oluyor bende ne zamandır yapmıyordum yapayım bari...

canım bende asortik nerelerde diye merak ediyordum geçmiş olsun güzel kızına inşallah hemen düzelir eşinle aranda tabiki malesef çocuk olunca her şey çok değişior

bende pek sevmıyorum ankaranın kısını yazını zaten ankarayı hıc sevmıyorumm

merhaba kızlar

bundan iki saat önce alıntı yaptım ama anca cevap yazabildim oğluş canıma okuyor öyle bacağımda okuldan geldim yemeğimde yoktu daha yeni oturdum ama daha bir sürü işim var

ay selam kızlar
sabahtan berı Şu slaytla uĞraŞıyorum
neyse en sonunda netten kolay bı program buldum da hallettım
ufak rtÜŞlerı kaldısadece bıka resım daha eklııcem Çekıımde
Çok duygulandım yaa her seyrettıĞımde gÖzÜmden yaŞlar akıyo
ogÜnde aĞlayıprezıl olmasam barı :))
sonrada yemeĞe gırıŞtım halada devam edıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…