- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #42.001
Ahh ahhh kocam yanımda olsa da ben de kavga etsem keşke..
Şaka maka yazı bitrdik benimki de geliyo 20 gün sonra inşallah , artık bende tartışmalarımızı , kavgalarımızı burda yazarım diyecem ama benim adamım kavga etmez.. senede sadece bir kere ederiz onda da kapı çerçeve iner aşağı , bi keresinde zigon sehpaları balkondan aşağı atmıştım da hala zigonum yok hepsi paramparça olmuştu ,biz toplayıp senede bir kere tam ediyoruz anlayacağınız
kıskançlıkmı benim kocam hiç bilmez.bende sinir oluyorum insan nedense biraz olsun istiyor.benimki diyorki ben sana kıskandığımı belli edersem olmaz.bız oglum olmadan evvel cok tartısmazdık
ama artık ben cok kuser oldum
cunku bazen sınır sıstemım onun sakasını bıle kaldıramıyor
hatta kıskanclıklarını hıc kaldıramıyor
sınırlerımı zıplattıgı ıcın artık cok sık kuser oldum
geçmiş olsun asorticim ya.bizde iyi grip olduk.calpolu valla ben hep yarım yarım kullandım bari bende atiyimselam kızlar perşembe gününden beri yoğuuuun günler geçirdim kayınvalidem umreden
geldi kızları antalya dan geldi 4 çocuk bir tane bende var iki eltimde var ayy siz düşünün artık
eylül hastalandı cuma günü grip olmuş sürekli mız mızdı geceleri uyumadı sürekli k.validedeydik zaten
eve yatmaya çıktım çok severim görümcelerimi o yüzden durdum zaten neyse bugün gece
sanki boğazları şişmiş gibi ağlama sesi ile uyandım sabah hemen kalktımm randevu aldım kuşumu
götürdüm sağ kulak kızarmış boğaz kızarmış sağolsun doktor hemen ilaca yönelen bi tip değil
ilaç vermedi geçer dedi sadece yatarken rahatlatmak amaçlı calpol ver dedi ayrıca ağzı açılmış calpol verme dedi
yeni al her seferinde dedi ağzı açılmış olan buzdolabında saklansa bile güvenmiyorum ben dedi neden öle dedi bilmiyorum yeniden calpol aldım artıkdieri doluydu attım ki dünyada ilaç bekleyen o kadar yoksulinsan
varken üzülerek atmak zorunda kaldım bunu araştırıcam sizde doktorlarınıza sormayı unutmayın ayrıca
neyse sadece sterimarla burnunu açık tut yeter dedi ben cuma gününden beri peditus ve sterimar kullanmıştım
zaten peditusa gerek yok dedi ama ben 2 gün daha kullanmayı düşünüyorum 5 günü tamamlasın işte böyle
şimdi burnunu açtım uyuyo bakalım biraz dinlensin bari ayy çeneye bakk
asla öyle düşünme azocum.o lokum yanak kaan bir hata olamaz.bence hata koca bebek kocalardadiloks, elmalı turta ..hasta olanlara geçmiş olsun.
havalar kötü kızlar dikkat edin..
çok geçmişe bakamadım.
bunlar arada gördüklerim.
bu arada iyi haftalar:)
lafa ortadan girdim galiba:)
şu kocişe sölimde boş zamanlarda biraz kk ya takılsında bütün ailelerin çocuktan sonra yaşadıklarını okusun..
hep beni suçlamaktan vaz geçsin..
gerçekten ya çocuk oldu çooook şey değişti..
kavgalar,tartışmalar arttı
inş.bu geçici bi süredir ve herşey yoluna girer..
çünkü ben çok üzülüyorum
ve
bazen hatamı yaptım diye düşünmekten kendimi alamıyorum..
andına ne ettın kız sen
son zamanlarda benım kocam delı gıbı kavga ettıgımı soyluyor bana
ama sımdıye kadar hıcbır sey kırdıgım gorulmemıstır
Andina o da ne?Gerçekten mi attın.Ben de mi denesem.Daha etkili olur muyum?
Asorticim ben de Ankarayı çok seviyorum.Ama kışı çok soğuk.Başka bir yerde yaşamam gerekse İzmiri düşünürdüm.
kıskançlıkmı benim kocam hiç bilmez.bende sinir oluyorum insan nedense biraz olsun istiyor.benimki diyorki ben sana kıskandığımı belli edersem olmaz.
benım kocamın kıskanclıgı hastalık canım
ınsan kendı evladından da kıskanır mı
neymıs ogluma "askım baksana bana" sarkısını soyluyormusum
adam cıldırıyor resmen
tuhaf bır kıskanclık modelı vardır benım kocamın
evet zaman zaman ınsanın hosuna gıdıyor ama bazen de sıkıyor hanı
denızanası bız onceden hıc kavga etmezdık
cocuktan sonra once trıplerımız sonra atısmalarımız yavas yavas kavgalarımız basladı
allahtan hatasını cabuk anlıyor ama ben cabuk duzelemıyorum
Yapma ya paar pazar hiç çekilmez
Canım bişi olmaz kalsiyumu eksik kalmaz bence.Bi süre yoluna ghirene kadar yap böle.
iyi eğlencelerrr
canım kızı pek fırsat vermiyor ceren gibi onunkide
bende walla zorla fırsat yaratıyorum
Bence gündüz fazla uyutmayın kızlar.
annemde geleli fazla uyutuyo bu sefer gece fazla kalkıyor.
kızlarrr 10 aylık olmuşuz nasıl da geçiyor zaman
sabah 8 de bi kalktı.
anca akşam 9 30 gibi uyutabildim.
bütün gün peşinde koşturmaktan canım çıktı valla.
gecede uyumadı doğru düzgün.
inş. bu gece rahat uyur yavrum.
bi çocuk hiçmi yorulmaz yaaa..
akşama kadar elinden tut gezdir,
yok emekleyerek sağı solu karıştırma peşinde.
vede bugün doğru dürüs bişey yemedi.
dün biraz iyiydi.
iyileşecek diye sevindim.
ama bu gün yine burnu tıkalı,
arada akıyo,
salyalı,bide öksürük eklendi..
yarında böle olursa eşim öğlen okuldan gelince d. götürecek.
sıyırdım valla kızlar yaa..
şimdi dünkü fotolara bakabildim anca..
duş alıp,
yarın giyeceklerimi hazırlayıp,
süt sağacağım ve uyurken kaan a içirip allahın izniyle 12 gibi yatarım inş.
herkesi öptüm..
iyi geceler..
herkeze iyi gecelerrr 2 düğün yaptım geldim çok yorgunum
çok geçmiş olsun canımlavinyaım 10.ayınız kutlu olsun canım..
kızlar ben 2 gündür çok hastayım..cuma gecesi bir uyandım ki boğazım şişmiş burnum tıkalı,başıma baskı yapıyor...inledim resmen..dün de bugün de öyleyim..maskeyle gezdim sürekli..allahtan h.sonu babamız evdeydi...umarım yarınadüzelirim..ne kötüşeymiş bu hastalık...biz çekeriz de bebişler olasın ama nn..
iyigeceler herkesee
Ya kızlar ben de çok fena hastayım kaç gündür. Faranjit olmuşum boğazlarım iltihaplandı bi yandan öksürük. Aksi gibi babamıza da geçti, inşallah Bengişimize geçmez. Bebem daha yeni kalktı ayağa bayram boyunca ateşliydi altıncı hastalık olduğundan...
Dark'cım bu arada maşallah Ceren'e, hayırı da anlamaya başlamış cimcime. Benimki her şeyden anlıyor ama bi hayırı anlamıyor. Ya da işine öyle geliyor numaracının. Ya bu arada her şeyi ağzına alma huyundan bir türlüğ vazgeçiremiyorum Bengişi. Ayakkabılarını bile çıkaRIP DİŞ KAŞIYOR NAPICAM BİLMİYORUM...
Bu arada Eylül'cüm, yanlış anlamanı istemem. Ben sadece doktorun bize söylediğini yazmak istemiştim...
ayyy çok yorgun olanlardan biride benim tamm yattım ki
deprem oldu yani sarsıntı bir fırladım uykum kaçtıı yaww çok korkarım valla
allah korusun
günaydın arkadaşlar...
cumartesi akşamı başıma geleni sormayın..
Düğün yemeğinden zehirlendim ve gece saat 00.30 dan 03.45 e kadar hastanedeydim..
serum verdiler 2 tane iğne yaptılar ve kendime geldim..
çok çok kötüydü...
günaydın arkadaşlar..ben geldimm.. 9 günlük bi tatilden sonra bugün iş başı yaptım...
bu 9 günde kızım 2. dişinide çıkardı. ve bugün ilk defa kızımı bakıcıya bıraktım...çok mahsunum bugün..içim parçalandı..bi yabancıya bırakırken ama mecburumda..
Günaydın kızlar.Geçmişi okuyamadım.Bayağı çene yapmışız haftasonu.Hafta sonu giremediğim için ne var ne yok göremedim.Anıl rahat vermiyo.Yapışık ikizler gibiyiz.Bir de artık uymak istemiyo.Gece 12de yattı.Hasta biraz da.Öksürük falan.Haftasonu kardeşime gittim.İki çocuğu var.Hastaydı ikisi de.Sanırım onlardan kaptı.Zaten hastaydı.Hiç hastalığı es geçmiyoruz, geleni alıyoruz.
Hilalcim geçmiş olsun.Şimdi nasılsın?Nasıl bi sorumsuzluk.Bir sürü insan zehirlenmiştir. Cık cık cık
Kızlar hasta olanlara geçmiş olsun.
Ankarada deprem olmuş ben hissetmedim.Asorti hissetmiş.Hepimize geçmiş olsun.
Bu arada Ankaralı arkadaşlar buluşalım artık.Hava iyice soğumaya başladı.İrtibata geçelim canlarım.
Herkese çok güzel bi hafta diliyorum....
gunaydınnn
ben geldım cok yorucu bır hafta sonunun ardından
halbukı ıkı gun boyunca yattım dıyebılırım
cumartesı esım dısarıdaydı bende cok rahatsızdım
oglene kadar oglusumu anneme bıraktım ama annemınde ıslerı cıkınca yıne bana geldı
benımde aylık mısafırım bu kez cok agrılı ve sorunlu geldı
cumartesı attatık derken pazar hıc kalkamadım yerımden
belım ortadan ıkıye ayrılıyor resmen
oglusum da durumdan haberdar cok hzuursuzlanıyor
dun yatarken yanıma geldı yataga cıkardı babası
sacımı cekıp anne dıye yuzume dokunuyor
salyalı salyalı yuzumun heryerını opuyor
sonra gogsumu acıp anne meme dıyor yavrum
ıcım parcalandı cok duygulandım sanırım bu ay mısafırı bıraz duygusal gecırıyorum
kocısle de kapıstım
nasıbını aldı ama hakeetı bende hakkını verdım
konusmuyorum su an kendısıyle
hepinize günaydın kızlar sonbahar geldi çogumuz fgibi bizimde hastalıklarla başımız dertte geçen hafta sonu acillik olduk zeynep ceylin bi günde okadar kötü olduki anlatamam sabah biraz burnu akıyodu öksürmeye başladı bende peditus verdim ama akşam üzeri öksürük bi anda öyle bi ilerledi yavrum nasıl zor nefes alıyodu anlatamam acie götürdük kan alındı akciger filmi çekildi hava verildi biraz rahatladı kan ve film temiz çıktı doktor grip olmuş dedi gene başladık antibiyotige valla artık kendimden şüphelenmeye başladım ben o kadar dikkat ediyorum bakamıyorum mu diye bu çocuga çok üzülüyorum u arada grip aşısı yaptırmayı düşünüyomusuz benimkinin bünyesi çok zayıf yaptırsammı diye kararsız kaldım doktoru yapabiliriz dedi ama bilmiyorum ya
kalimero, mine çok geçmiş olsun kızlar,
kalimerocum bende eşime olur olmaz kırılıyorum benimde reglim yaklaştı onun hassaslığımı bilmiyorum ama bu psikolojidende kurtulamıyorum, adamın olumsuz dediğ birşey yok hatta beni mutlu etmek için yapmadığı kalmıyor ama ben hep depresif durumdayımkendimden hoşnut değilim bu günlerde
h.minecım cok cok gecmıs olsun buhar bebeklerı cok rahatlatıyor umarım sımdı daha ıyıdır.
bulusma fotolarına baktıgım ıcın gecmıse bakamadımmm tekrar yazıyorum cok gusel cıkmıs annısler ve bebısler
eylulde gece 1230 dan sonra her yarım saatte bır aglıyarak elı agzında uyandı sanırım azı dıslerını cıkarıyor Uykusuzluktan kahve ıcıyorum ve basım cok agrıyor gozlerım yanıyor
selam kızlar,
kocişi gönderdim oğlanlara çorbasını içirdim geldim...
yasmincim gerçekten çocuklardan sonra ilişki değişiyormuş ben bu durumdan çok şikayetçiyim yaa..
önceden en ufak tartışmamızda bile 10 dk küs durmazdık sesimiz yükselmezdi şimdi evde tartışmalarda sesler yükseliyor özellikle benim çok kızdırıyor beni denizannemin dediği gibi ay dönümlerimden birinemi denk geliyor o zamanlar çok asabi oluyorum ama oda hiç yapmadığı şeyleri normalmiş gibi yapıp kızdırıyor.. anlatamıyorum bile yaaa.. aslında ceviz kabuğunu doldurmaz belki ama bizde kocaman bir dev oluyor.. yani kısaca her zmanki olan kusrlarım huylarım şimid gözüne batıyor benimde onunkiler..
aman bu konu bitmez kızlarrrrrr..
ya ek gıdalara yazdımda burayada yazayım brokoli çorbası tarfi istiyorum bilenler yazıversin kızlar.. denenmiş uygulanmış bişey istiyorum..
selam kızlar perşembe gününden beri yoğuuuun günler geçirdim kayınvalidem umreden
geldi kızları antalya dan geldi 4 çocuk bir tane bende var iki eltimde var ayy siz düşünün artık
eylül hastalandı cuma günü grip olmuş sürekli mız mızdı geceleri uyumadı sürekli k.validedeydik zaten
eve yatmaya çıktım çok severim görümcelerimi o yüzden durdum zaten neyse bugün gece
sanki boğazları şişmiş gibi ağlama sesi ile uyandım sabah hemen kalktımm randevu aldım kuşumu
götürdüm sağ kulak kızarmış boğaz kızarmış sağolsun doktor hemen ilaca yönelen bi tip değil
ilaç vermedi geçer dedi sadece yatarken rahatlatmak amaçlı calpol ver dedi ayrıca ağzı açılmış calpol verme dedi
yeni al her seferinde dedi ağzı açılmış olan buzdolabında saklansa bile güvenmiyorum ben dedi neden öle dedi bilmiyorum yeniden calpol aldım artıkdieri doluydu attım ki dünyada ilaç bekleyen o kadar yoksulinsan
varken üzülerek atmak zorunda kaldım bunu araştırıcam sizde doktorlarınıza sormayı unutmayın ayrıca
neyse sadece sterimarla burnunu açık tut yeter dedi ben cuma gününden beri peditus ve sterimar kullanmıştım
zaten peditusa gerek yok dedi ama ben 2 gün daha kullanmayı düşünüyorum 5 günü tamamlasın işte böyle
şimdi burnunu açtım uyuyo bakalım biraz dinlensin bari ayy çeneye bakk
bende pek sevmıyorum ankaranın kısını yazını zaten ankarayı hıc sevmıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?