2008 Kasım Anneleri

iyi geceler denizannem
andinacım aynı şeyi bugün kuzenim söylüyordu
antepte yasıyorlar
kuzenımın universite kaydı için hafta sonu istanbula geldi ve araba ile
bugün balmumcudan leventte tam 48 dk da gelmıs
yolda kaybolmus
navigasyon kafayı yemiş
içeri bir girdi sinir küpü halinde
kulaklaından burnundan ateş saçıyor :))
ben bu kadar saatte ne kadar iş yaparım haberın var mı ne biçim yer burası diye diye bir hal oldu

lelalcim benim 2 sene yurtdışı , 3 sene de antalya deneyimim oldu ve inan bana biz burda ömrümüzü yollarda geçiriyoruz , stres , sinir de yanımıza kar kalıyor... en kısa zamanda tekrar bu şehirden kaçmak istiyorum , istanbulu çooook seviyorum ama benden çok şey alıp götürüyor , burda yaşamadığım zaman gençleştiğimi hissediyorum , huzur içinde yaşıyorum ama burası insanın ömründen ömür alıyor maalesef...

iyi geceler bitanem

kızlar herkeslere gunaydın gunun acılısını ben yapam. gece 12.30 a kadar ınternet denen tek dısı kalmıs canavara gırmeye calıstım vınnn mıdır zınn mıdır nedır sınır ettı benı ya bır turlu baglanamadı.ayyyy bır de 3 g muc g dıye hava satıyolar alsana 3 g hadı acıl bı ısım olsa ne olacak. sıkayet edecem bunları ya.dun o kadar ugrastım buraya gırebılmek ıcın anlatamam.bırde uyanıca hemen deneyım dedım hemencecık gırdı sınır sey ya.

günaydın kızlar..
ve günaydın yagmurcugum...
dün akşam öyle kötü bişey olduki anlatamam..
misafirliğe gitmiştik.akşam eşimde kızımı okuldan alıp geldi ve yarım saat daha oturup kalktık ve ne görelim araba eşimin park ettiği yerde yok.Biz şaşkınlıkla nerde bu araba diye bakınırken polisler geldi.Onlara soracakken onlar bize şu plakalı araç sizinmi diye sordular..Çok şaşırdık..Resmen şok olduk..Evet bizim araba dedik ne oldu dedik..Araba arka arka 500 mt. kadar gitmiş..bi arabaya çarpmış, dönmüş, bi çam ağacına ve ondan sonrada kocaman bi ağaca çarpıp durmuş..Arabanın ön tamamen gitmiş..Allahıma şükürler olsunki mala geldi..ya insanlara çarpsaydı, ölüm olsaydı, yaralanma olsaydı biz ne yapardık..
eşim bu konularda gerçekten ama gerçekten çok dikkatlidir..Nasıl olduda el frenini çekmemiş..Nasıl olduda arabayı boşta bırakmış..ışte başımıza gelecek olunca oluyor..
Bu arada bizler şükür ederken arabasına çarpılan kişide bu arada para derdinde kızlar..Varmı böyle bişey yaaa..Neymiş değişeni olunca arabayı degerinin baya altında satabilirmiş..burda tek magdurun kendisi olduğuymuş, falan filan..
Biraz insan olsalardı eşimlede konuştum gerçekten çok üzüldük onlara..tabiki magduriyetini gidermeye çalışırdık..Ama adamın eşide gelince resmen bizimle sokak kavgası yaptılar..Eşimde tabiki magdur olma mahkemeye ver..Al ne alacaksan dedi..
Allahım sana tekrar tekrar şükürler olsunki cana gelmedi..
Bizler inançlı insanlarız..
Her şerde bi hayır aramayı biliyoruz..
ışte böyle kızlar..Şu an içim titriyor:((((((((((((

günaydın kızlar..
misafirliğe gitmiştik.akşam eşimde kızımı okuldan alıp geldi ve yarım saat daha oturup kalktık ve ne görelim araba eşimin park ettiği yerde yok.Biz şaşkınlıkla nerde bu araba diye bakınırken polisler geldi.Onlara soracakken onlar bize şu plakalı araç sizinmi diye sordular..Çok şaşırdık..Resmen şok olduk..Evet bizim araba dedik ne oldu dedik..Araba arka arka 500 mt. kadar gitmiş..bi arabaya çarpmış, dönmüş, bi çam ağacına ve ondan sonrada kocaman bi ağaca çarpıp durmuş..Arabanın ön tamamen gitmiş..Allahıma şükürler olsunki mala geldi..ya insanlara çarpsaydı, ölüm olsaydı, yaralanma olsaydı biz ne yapardık..
eşim bu konularda gerçekten ama gerçekten çok dikkatlidir..Nasıl olduda el frenini çekmemiş..Nasıl olduda arabayı boşta bırakmış..İşte başımıza gelecek olunca oluyor..
Bu arada bizler şükür ederken arabasına çarpılan kişide bu arada para derdinde kızlar..Varmı böyle bişey yaaa..Neymiş değişeni olunca arabayı degerinin baya altında satabilirmiş..burda tek magdurun kendisi olduğuymuş, falan filan..
Biraz insan olsalardı eşimlede konuştum gerçekten çok üzüldük onlara..tabiki magduriyetini gidermeye çalışırdık..Ama adamın eşide gelince resmen bizimle sokak kavgası yaptılar..Eşimde tabiki magdur olma mahkemeye ver..Al ne alacaksan dedi..

İşte böyle kızlar..Şu an içim titriyor:((((((((((((

canımm çok geçmiş olsun..neyseki dediğin gibi cana değil mala gelmiş...sıkma tatlı canını..olu gide..para ödenir gider..cana bşey olmadıktan sonra korkma....adamlarda cirkefmiş hani:asigim:

günaydın kasım gülleri....

günaydın kızlar..
eşim bu konularda gerçekten ama gerçekten çok dikkatlidir..Nasıl olduda el frenini çekmemiş..Nasıl olduda arabayı boşta bırakmış..İşte başımıza gelecek olunca oluyor..

Günaydın kızlar.

Hilalcim çok geçmiş olsun.Dünyada sağlıktan daha kıymetli ne var?Mala gelsin, cana gelmesin.Karşı tarafta harbi çirkefmiş.Kimseyi de adam edemezsin ki.Olanla ölene yapacak bişi yok.Çok büyük geçmiş olsun tekrar.Herşey insanlar için.

Ben de gece kaza atlattım.Oğlum 1,30 gibi uyandı.Ben de mamasını yapıp yanına gideyim dedim.Ağlıyo yavrucak.Ama ses yakınlaşmaya başladı.Bir de baktım odasının kapısının arkasına oturmuş ağlıyo. Yatağı parmaklıklı ve kapısı var menteşeli.Paşam uyandığında yatağın kapısını zorlamış,açmış ve düşmüş.Kafa vurma sesi duymadım muhtemelen popo üzeri düşmüş yada sürünerek inmiş.Onu oda kapısında görünce şok oldum.Neyseki ciddi bişi yoktu.Yumuşak bi iniş yapmış.Mamasını yedi ve uyudu.Şükürler olsun.Bu arada oğlumun burnu ve boğazı biraz daha iyi fakat öksürük çok şiddetli.Bana da bulaştırdı.O iyi olsun da ben çekerim.Bizde de durum bu.Rabbim beterinden saklasın.

günaydın kızlar..
cnm ya coookk gecmıs olsun bır sadaka falan verın bırıne ya da bır cocugu sevındırın cnm.gercekten cok sukur bırıne carpmamıs araba.o dıger kısılerı de hıc kafana takma .ınsalıkları olmnus kısıler ıcın degmez uzulmeye.gıden para olsun para yerıne gelır ama can gelmez.her serde bır hayır vardır cnm dedıgın gıbı.ama mutlaka sadakasını verın derım ben.

Ben de gece kaza atlattım.Oğlum 1,30 gibi uyandı.Ben de mamasını yapıp yanına gideyim dedim.Ağlıyo yavrucak.Ama ses yakınlaşmaya başladı.Bir de baktım odasının kapısının arkasına oturmuş ağlıyo. Yatağı parmaklıklı ve kapısı var menteşeli.Paşam uyandığında yatağın kapısını zorlamış,açmış ve düşmüş.Kafa vurma sesi duymadım muhtemelen popo üzeri düşmüş yada sürünerek inmiş.Onu oda kapısında görünce şok oldum.Neyseki ciddi bişi yoktu.Yumuşak bi iniş yapmış.Mamasını yedi ve uyudu.Şükürler olsun.Bu arada oğlumun burnu ve boğazı biraz daha iyi fakat öksürük çok şiddetli.Bana da bulaştırdı.O iyi olsun da ben çekerim.Bizde de durum bu.Rabbim beterinden saklasın.

cnmmm sana da gecmıs olsun Allahtan bızımkı park yatakda bole bır sey yapma ıhtımalı yok.ya bu kasım bebıslerı ıyıce yaramaz oldular valla:olmaz:

amin canım..maşallah annesi nasıl açmışta inmiş yatağından..hastayken böyle anıl iyileşince düşünemiyom..maşallah anıl oğlan..ve biraz daha iyi olmasına sevindim..sanada geçmiş olsun canım...bebişlerimiz iyileşsinde..bizde iyileşir gideriz...

bende 2 gündür sabahları ağlıyom..kızımı bakıcıya bırakınca öyle bi ağlayışı varkii..hiç dayanamıyom..bende ağlıyom..keşke zengin olsaydım..hemen 1 yıl daha ücretsiz izne ayrılırdım..ama nerde....

hilalciğim çok geçmiş olsun
cana geleceğine mala gelsin gerçekten verilmiş sadakanız varmış
ne yazıkki çirkef insanların sayısı çok onlar için üzmeye değmeniz kendinizi

yasminciğim size de geçmiş olsun
yatağın kapısı için başka bir formül bulsanız
artık öğrenmiş sürekli açabilir

gunaydın ben geldım kızlar
usenmedım dunden bu yana okudum

ay atlamışım bende minikim kalimerom 11. ayınız kutlu olsun cicim:)
tsk ederım canım darısı basınıza

minisim kutlarim 11.ayinizi canimcim.
saol canım bende sızın 11.ayınızı kutlarım canım

mmf canım yenı ısın hayırlı olsun
senın ıcın degısıklık olucak sen becerıklı hatunsun
tum gun ıs olsa yıne ustesınden gelırsın

lelalcım su kurabıye kalıplarını nereden aldın canım
bende kendım yapmak ıstıyorum aslında ek becerıklı degılımdır de oglusum ıcın benım emegım olsun ıstıyorum

andına canım bende artık ıstanbuldan yorulanlardanım
artık buradan uzaklasıp ozlemek ıstıyorum
sanırım bır sure ozleyınce daha ıyı oluyor burada yasamak
belkı ben yaza yurt dısına cıkarım kısa surelıgıne de olsa ama oglusumun ıslerını hallolursa tabıı

hılalcım gecmıs olsun canım
oluyor bu tarz anlasmazlıklar
onemlı olan kımseye bırsey olmamıs

atladıgım varmı bılmıyorum

Yağmurum, Gülizim teşekkür ederim.Yavrular artık iyice yaramaz oldu.Elde avuçta durmuyolar.Bu cesaretini bir de yürümede kullansa Anıl.Tutunma, tırmanma, tutunarak yürüme artık daha serileşti ama tek elini bırakınca korkudan ağlıyo.Nasıl yürütecez bilmiyorum.

Gülizim ben işe başladığımda Anıl 3,5 aylıktı.Ağlayarak işe gittim.Düşünsene sana muhtaç, en güvendiği kişi sensin.Ama bırakıp gitmek zorundasın.Seni anlıyorum.Maalesef senin gidişinde onun iyiliği için.Ben de hayaller kuruyorum.Zengin olsam, bi tane daha doğursam, çocuklarıma kendim baksam.Rabbim gönlümüze göre versin.Olur olur inşallah birgün.Bu arada ben sayısal ve süper loto oynuyorum devamlı.Çıkarsa seni de görürüm:)))

hilalciğim çok geçmiş olsun
cana geleceğine mala gelsin gerçekten verilmiş sadakanız varmış
ne yazıkki çirkef insanların sayısı çok onlar için üzmeye değmeniz kendinizi

yasminciğim size de geçmiş olsun
yatağın kapısı için başka bir formül bulsanız
artık öğrenmiş sürekli açabilir

Canım çift kilitli ama ben birini kullanıyordum.Açamaz diye düşünüyordum.Artık ikisini de kullanacam.

yasmıncım gecmıs olsun
cok cesur bır oglun var maasallah
benım oglumdan yataktan ınmek ıcın ayaklarını yere sarkıtacagına kafasını yere sarkıtıyor
ne enteresan seyler ogrenıyoruz aslında cocuklardan

gulızcım aynı durumu bende yasıyorum
anneme bırakıtıgım halde sabahları benı bırakmamak ıcın boynumu tutusu mahvedıyor benı
kandırmak ıstemıyorum ama aglarken de cıkamıyorum da
anlıyorum senı canım cok zor bır durum ama en azından bu durum keyfı degıl yıne onlar ıcın

kızlar ben su anda calısmıyorum bebegımle cok keyıflı vakıt gecırıyorum ama ınanın cok bunaldgım anlar da oluyor ıse baslamak ıstıyorum bende.calısan bırı ıcın evde oturmak bır sure sonra sıkıcı oluyor.koca elıne bakıyosun bırde en onemlısı.

günaydın kızlar sabahtan beri pastalara bakmaktan tarifler almaktan adresler almaktan beynim sulandı
neyinereye yazdım naptımhepsi aklımdan uçtu gitti
neyse doğumgünü topiğine yazdım zaten
lelal lazım bana yaa bikaç bişi sorucam onanerden bulucam peki uğrarmı acaba

hilalcim geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış
sürüklenen bi arabanın bir canlıya çarpmaması büyük şans

yasmincim sizde kaza atlatmışsınız geçnmiş olsun canım
bak sen şu yaramaz kuzuya

çok sağolun arkadaşlar..
yasmin geçmiş olsun canım..Bebişler bebişlikten çıktılar artık..Canavar bunlar canavar..
gulizgül bende kızım 9. ayına girmeden başladım..annem bakıyor kuzuma..Benim şanslı olduğum taraf saat 10-11 gibi eşim götürüyor anneme ve kızımın yanında 1 saate yakın kalıyor..Daha sonra çıkıyor..Kızımda evle ilgilenmeye dedeyle oynamaya başladığından pek fazla yokluğumuzu aramıyor ve bu sebeple ağlamıyor...

Back
X