2008 Kasım Anneleri

zeynacım benım esımın aılesı de bu tur organızasyonları kendılerı yapmazlar ama yapılana da davet etsende kırk turlu bahene bulurlar
kedının cıger olayı yanı

ama ben kendı capımda arkadaslarımın cocukları ve yegenlerım olmak uzere cocuk agırlıklı bır kutlama dusunuyorum
guzel eglencelı ve evde olacak ama her turlu sey olsun ıstıyorum
onun ıcın elımden gelenı yapmaya calısıcam

beyazmelek canım benım oglusta yapısık ıkız mısalı gezıyor benımle
kurabıye tarıfı ve fıkırler ıcın dogum gunu topıgıne bak canım

eet demekki bu dönemlerde normal böyle olması

doğum günü topiğine bakmadım bak bugün unuttum iyi hatırlattın canım sağol

valla benim cevriyede evde yapılan yaş pastayı sevmezmiş ama geçen eşimin doğumgününde elcaağzımla pasta yapmıştım onu beğennmiş
hem kendi beceremez hemde her yaptığıma kusur bulur
dün de benim için suratsız yüzü hiç gülmez cart curt demişduydum
ağzınla kuş tutsan yaranamıyosun buna anladım
benim yapım bu bana ters olan şeyi şak diye söylüyorum genelde de onun yaptığı çoğu şeyde bana ters olduğu için benisevmiyo
ayyyyyyyyy hacı annem diye peşinde dolaşsam yalakaları gibi benden iyisi olmaz
çok kızdımmm çokkkkkkk

Canım ya. aslında buralardayım.Heo okuyorum yazdıklarınzıı ama bi fırsat bulamıyorum uzuzn uzun yazmaya..Senşn keyfin naısl düzeldi mi kocişle aran?

Hep tarih tekerrür ediyo.Dün akşam konuştuk.Tamam daha az konuşacam, üzmeyecem falan dedi.Ama hiiiç ümidim yok.Seviyorum seni tontişim diyo, bırakmam diyo.Bilindik şeyler yani.Standart Türk erkeği.Oğlum biraz daha iyileşti.Öksürüğümüz var şiddetli ama. Ben hastayım.Oğlum daha iyi olduğu için ben de daha iyiiym.Çitosum bir de bişi soracam.Ankaraya geliyosun ya arada, buluşma gününde gelir misin?Ne dersin canım.Diğer topiği bak istersenopuyorumnanaktan

tünaydın kızlarrrr
offf valla artık istifa etmeyi düşünüyorum heee bıktım kazma insanlarla uğraşmaktannn:((
hilalcim yaa allah korumuş tatlım dediğin gibi araba ya insana çarpsaydı,verilmiş kazanız varmış geçmiş olsun tekrar bu arada aysunun da 11.ayı kutlu olsun canımmmm
yasmincimm geçmiş olsun sizede dikkat etmek lazım allahtan kafa üstü düşmemiş anıl valla o kocişine de gittikçe kızıyorum hee sanki tek başına yaptın o çocuğuuu
benden böyle kızlarrr kocişle kavgalılar kervanına bende katılıyorumm maleseff sabah 8de siniri beynime çıkardı beyefendiii

valla benim cevriyede evde yapılan yaş pastayı sevmezmiş ama geçen eşimin doğumgününde elcaağzımla pasta yapmıştım onu beğennmiş
benim yapım bu bana ters olan şeyi şak diye söylüyorum genelde de onun yaptığı çoğu şeyde bana ters olduğu için benisevmiyo
çok kızdımmm çokkkkkkk

Valla Mmmfcim aklına koymuşsa seninle didişmeyi, yoluna ölsen bile yaranamazsın. Karşılık ver yada verme.Farketmez.Bence iyi olan içindekini kusman.Madem her yol didişmeye çıkıyo, içinde kalmasın bişiler.Ben de anne anne diy totosunda gezdim ama bak durumumuza.Kızma tatlım.Ne hali varsa görsün.

tünaydın kızlarrrr
offf valla artık istifa etmeyi düşünüyorum heee bıktım kazma insanlarla uğraşmaktannn:((
hilalcim yaa allah korumuş tatlım dediğin gibi araba ya insana çarpsaydı,verilmiş kazanız varmış geçmiş olsun tekrar bu arada aysunun da 11.ayı kutlu olsun canımmmm
yasmincimm geçmiş olsun sizede dikkat etmek lazım allahtan kafa üstü düşmemiş anıl valla o kocişine de gittikçe kızıyorum hee sanki tek başına yaptın o çocuğuuu
benden böyle kızlarrr kocişle kavgalılar kervanına bende katılıyorumm maleseff sabah 8de siniri beynime çıkardı beyefendiii

Ne oldu canım?Senin kazma niye celallendirdi seni?:delphin:

benim yüzüme karşı söylemesi biraz sıkar zaten cevaplarım hazırdır
çok çektirdi zamanında çok sustum artık bende aklıma ne gelirse söylüyorum o nedenle
oarada laf taşıyanada Allah benim gibi gelin versin madem kötüyüm:P
zuhahahaha yaşasın kötülük

off kızlar....kayseride kaybolan çocuklara çok üzlüyorum...umarım yaşıyorlardır...

benim hastalığım da hala devam ediyor..burnumakıyor başım ağrıyor....

oğlumun 7. dişi bayram da çıkmıştı kızlar...büyüdü de fark ettim,diş yan çıktı...yani alt önlerin yanında o paralelede de çıkmadı..içe doğru eğimli..acaba neden olabilir bilgisi olan var mı

ya sabah erken gelmem gerkiyordu işe saat 8 gibi eşimin işi olduğu için kaynımda gidecekmiş çarşı tarafına allahım bekliyorum bir türlü inmiyor 5 dk iniyorum dedii araba kapıda alıp geleceğim ama hava beter rüzgar yağmur da var bekleyeyim dedim ama ne gelen var ne gidennn..
sonra eşim geldi aldı beni arabasıyla bende arabay biner binmez haliyle sinirlendimn başladım saymaya bana ne konuşup duruyorsun gibi bi laf söyledi madem yürüyerek geçseymişim falan hiç ses çıkarmadım indim iş yerinin altında demin de aradım bir daha senin arabana binen senin gibi olsun diye kapadım suratına sanki kendi aldı arabayııı kazmaa ne olacak bundna sonra taksiyle gelicem binersem iki olsunnn işe de geç kaldım buda cabası oldu

çok kızdımmm çokkkkkkk

amaaan maytabım ne kızıyorn yaa boşver gitsin kaynana bu iyi olsa kaç yazar sallama sen hiç onu,senin gibi gelin bulsa keşke herkes öpüp başlarına koymaları lazım ama işte kıymet bilen yok

tünaydın kızlarrrr

o insanlardan her yerde var canım malesef, her biri istifa etmeye kalksak çalışan insan kalmaz
kocişle kavgalarda hayatın tuzu biberi de bilmem ki şöyle bütün kk'daki aradaşların aynı gün kocişle çok ii yiz dediği günleri görür müyüz acaba

bu arada laviş sayesinde öğrenmiş oldum
hilalcim hayırdır inşallah kazamı yaptınız ay allah korusun kimsede bişey yoktur inşallah
11. ayınız da kutlu olsun cicim
yasminim seninki düştü mü yoksa aman sürekli düşyorlar artık ne olacak böyle bilmem

off kızlar....kayseride kaybolan çocuklara çok üzlüyorum...umarım yaşıyorlardır...

benim hastalığım da hala devam ediyor..burnumakıyor başım ağrıyor....

oğlumun 7. dişi bayram da çıkmıştı kızlar...büyüdü de fark ettim,diş yan çıktı...yani alt önlerin yanında o paralelede de çıkmadı..içe doğru eğimli..acaba neden olabilir bilgisi olan var mı

dilokscum diliyle oynamıştır
büyük oğlumunda alt 2 dişi yamuktu dili sürekli ordaydı yeni ve alışılmamış bişeyya:)))
büyünce yeni diş gelince düz şimdi büyük ısrarlarımla oynamadı

selam herkeze,biz yeni uyandik simdi kahfaltimizi yapcaz..

mmfcim senin cevrisde hic az diil yaaa,sen cevap verme konusur konusur susar.

bak kizdim sabah sabah ne degisik insanlar var.

Yağmurum, Gülizim teşekkür ederim.Yavrular artık iyice yaramaz oldu.Elde avuçta durmuyolar.Bu cesaretini bir de yürümede kullansa Anıl.Tutunma, tırmanma, tutunarak yürüme artık daha serileşti ama tek elini bırakınca korkudan ağlıyo.Nasıl yürütecez bilmiyorum.

Gülizim ben işe başladığımda Anıl 3,5 aylıktı.Ağlayarak işe gittim.Düşünsene sana muhtaç, en güvendiği kişi sensin.Ama bırakıp gitmek zorundasın.Seni anlıyorum.Maalesef senin gidişinde onun iyiliği için.Ben de hayaller kuruyorum.Zengin olsam, bi tane daha doğursam, çocuklarıma kendim baksam.Rabbim gönlümüze göre versin.Olur olur inşallah birgün.Bu arada ben sayısal ve süper loto oynuyorum devamlı.Çıkarsa seni de görürüm:)))

canım benim inşalalh çıkar..çıkmaz demeyin şansınızı deneyin diyo milli piyango ama benim hiç şansım yoktur..
esasında ben daha şanslıyım kızım konusunda 7 ay kendim baktım, 3 ayda babası baktı..10 aya kadar bizimleydi..ama yinede insan çok kötü oluyor...
yasmıncım gecmıs olsun
cok cesur bır oglun var maasallah
benım oglumdan yataktan ınmek ıcın ayaklarını yere sarkıtacagına kafasını yere sarkıtıyor
ne enteresan seyler ogrenıyoruz aslında cocuklardan

gulızcım aynı durumu bende yasıyorum
anneme bırakıtıgım halde sabahları benı bırakmamak ıcın boynumu tutusu mahvedıyor benı
kandırmak ıstemıyorum ama aglarken de cıkamıyorum da
anlıyorum senı canım cok zor bır durum ama en azından bu durum keyfı degıl yıne onlar ıcın

demekki bütün bebişler aynı..evet dediğin gibi keyfi değil..zorunluluktann..

kızlar ben su anda calısmıyorum bebegımle cok keyıflı vakıt gecırıyorum ama ınanın cok bunaldgım anlar da oluyor ıse baslamak ıstıyorum bende.calısan bırı ıcın evde oturmak bır sure sonra sıkıcı oluyor.koca elıne bakıyosun bırde en onemlısı.

haklısın kocanın eline bakmakta hoş olmazdı ama..ben zaten işi bırakmak istemiyorum..sadece aylıksız izne ayrılmak istiyom ama nerde...

inşallah sende kısa zamanda işe girersin canım..ama bugünlerinde zevkini çıkarın bebişinle..

çok sağolun arkadaşlar..
yasmin geçmiş olsun canım..Bebişler bebişlikten çıktılar artık..Canavar bunlar canavar..
gulizgül bende kızım 9. ayına girmeden başladım..annem bakıyor kuzuma..Benim şanslı olduğum taraf saat 10-11 gibi eşim götürüyor anneme ve kızımın yanında 1 saate yakın kalıyor..Daha sonra çıkıyor..Kızımda evle ilgilenmeye dedeyle oynamaya başladığından pek fazla yokluğumuzu aramıyor ve bu sebeple ağlamıyor...

ne güzel..benimki bakıcıda kalıyor...keşke benim annemde merkezde olsaydıda bakabilseydi..

aaaaa bu arada bizde 11 aylık olmuşuz:))):emir_bebek:
güzel bi haber..zemuszemusopuyorumnanaktan

11. ayınız kutlu olsun canım..

11.ayını kutlayan bütün bebişleri kutluyorum

maytabım sizinde 11. ayınız kutlu olsun..

günaydın kızlar nasılsınız

ben bugün iyiyim çok şükür oğluşum bugün saat 4e kadar uyudu kalktığında da zorlamadan mama falan diye emzirdim biraz bakıştık koklaştık falan uyudu şükür sonra da sabah 08.10 gibi kalktı rahatsızlığı geçiyor sanırım yavaş yavaş

bu haftalarda anneye acayip düşkün oldu bu çocuk yaa sizde de öle mi kızlar sölemesi ayıp tuvalete bile onunla gidicem neredeyse kapının önüne gelip oturuyor açmaya çalışıyor açılmayınca ııh-ıh-ıh diyerek bekliyor orada nereye gitsem ama sürekli peşimde kucağına al diyor
geceleri kendi kendine yatan çocuk bana sarılıp uyuyor anlamadım gitti
artık özlemin iyice farkına varıyor sanırım dün sabaha karşı kalktığında bile normalde emer yatağına koyardım döner arkasını yatardı dün yarım saat yerde minderde yan yana yattık biraz sarıldı dokundu falan öle uyudu

kalimerocuğum 11. ayınız kutlu olsun ay şaka maka 11. aylara girdik geçmişi okuyamadım yaa ne planlar yaptınız doğum günleri ile alakalı
dün akşam markete gittik alışveriş için orada kurabiye kalıplarından aldım benim yoktu böyle kelebekli ağaçlı çocuk şekilli falan onunla kurabiyeler yapmak istiyorum hani renkli kurabiye oluuyorya kızlar pembe mavi falan onları nasıl renklendiriyoruz :uhm:

canım bizim arkadaşın oğlu var akşam oğlunun odasına gidiliyormuş baba bile odaya alınmıyomuş sadece iki kişi oturuyorlarmış..annesinin saçını falan okşuyomuş..her gün işten gelince aynı şekildeymiş..erkek bebişler anneye daha düşkün oluyorlar anlaşılan..bizim kızda babasına çok düşkün..

Herkese günaydın şekerler..
Uykusuzkluktan ölüyorum.Gece4,30 uyandım oğluş üstünü açmış örtiyim dedim.Baktım oratalık mis gibi mok kokuyor. altı pişmesin diye değiştirdim.Tabii benim yavrunun uyku gitti yatakta döndü durdu sonra mızıldamaya başladı.Kalktık oturduk oyun oynadık 5 ten 6,30 a kadar ve gözlerim fena halde yanıyor su anda.

gece kalkınca bende asla ışık yakmıyom..yoksa hayatta uyumuyo...

dilokscum diliyle oynamıştır
büyük oğlumunda alt 2 dişi yamuktu dili sürekli ordaydı yeni ve alışılmamış bişeyya:)))
büyünce yeni diş gelince düz şimdi büyük ısrarlarımla oynamadı

yeni diş düz gelir umarım...benim de eşimin de dişleri çok güzeldir..kalıp olrak..bu cücük niye böyle yaptıki

diliyleoynaması nasıl engelenebilir cnm

ayy lavişcim bizim eski sabah kavgalarımızı hatırladım bir anda bizde aynen öle kavga ederdik her sabah tabi bir fark var geç kalan ve bekleten hep ben olurdum naniknanik eşimde bu konularda pimpirikli dın dın dın konuşur durur nerdesin geç kaldık yine yetişemeyeceğiz vs...
neyseki bu eve geçince kurtulduk kimse kimseyi beklemek zorunda değil o hazırlanınca çıkıp gidiyor ben sonra gidiyorum kurtulduk

11. ayımızı kutlayan bütün teyzelerimize çoookkk teşekkür ederiz..
11. ayını dolduran bütün bebişleride kutlarız..Nice 11 aylar, 11 yıllara:))

Back
X