2008 Kasım Anneleri

slm kizlar
ecemim ne güzel oglusun yürüyo darisi bize bizimki cok korkuyor ya daha yeni sürünmeyi ögrendi

yagmur 10.ayiniz kutlu olsun

suluk demissiniz ben 6 aylikken almisdim su damlatmiyo ne kadar kuvvetli cekersen öle geliyor suyu hem bogulur gibi olmuyor hemde üstü islanmiyor benimki nukun genis kapakli kavcuk emzikli tam emzik denmez iste ama iki gündür bulamiyorm bizim kiz nere soktuysa yenisini alcam bende

ben de çok uzun zamandır danlatmayan silikon uçlu suluk kullaıyorum..

ecemim tebrikler cccanım...sıranı savdın...biz bekleyelim biraz daha...

dark canım üzüldüm durumuna...ayy ben 1 taneye bile kızıyordum...tek şubemisin ne den 11 nerden gelmişler nakil falanmı...

Slm Şekerler nerelerdesınız ya Şu resım yÜklerken unutmuŞum bÜyÜk nasıl Çıkartıyorduk bırde allta ımage url den resım yÜklerken bebeĞın ayının Çıkması ıÇın neyı seÇmemız gerekıyordu bırı bana aÇıklasın yawssss

iyi geceler fıstıklarrr
aşkı memnumu izledim ve geldim eltimler vardı pek bişey anlamadım sonuna yetiştm yağmur huysuzluk yapıyordu uykusu gelmişti uyuttu babası şimdi de koltukta sızdı yağmur yordu sanırım::)bende duş alıp yatayım bareeee

bu kuzu çok geç ve zor uyuyor yaa..10 dakika önce uydu..ben de bittim tabii.iyigeeler herkese..

sedoşum ben bilmiyorum canım,yardımcı olamicamm

hadiyaa 3 bizede rahatmı veliler olarak ayaklanma başlatıcam he okulu bombalııcam
facede okulumu yıkın ama dikkat edin öğretmenlerde içinde olsun diyen kız varya o moddayız bütün sınıf

hayırdır canım ne yaptılar size böyle okuldan soğutacak...

maşallah bebişine canım koca delikanlı olmuş

kaç saattir plan çıkarıyorum canım çıktı oğluşta bir dalamadı belki 10 kere uyandı çok yorgunum çok

sabahın 7 sinden günaydın şekerler ahamda arda bey uyandı şenlik istiyor bende bi bakiim dedim sizlere ama kimsecikler yok eee ben gibi deli yoktur heralde ablam hadi diyo gdidoz ben hala netteryim koskoca yuhhhhhhhhhhh diorum kendime neysem öğlen uğrarım yanınıza öpüldünüz canlarım Şeniz

günaydın kılAR
memoda 7de kalktı bugün
bide ağlıyo
zaten bütün gece ağladı durdu
eşim bi ara sus be yeter
offfff pufffff çığlık atıyodu
sabahta kalktım burnu akıyodu sprey sıkiim dedim
bunada tut dedim
tamam tamam yeter diyo
yaa dedim bi karışma
işime allah allah yaa
kendini annemi sanıyo napıyo
bugün peynir zeytin domates reçel rafadan yumurta süt içti bide kahvaltıda
püreden nefret ediyo artık
akşamda sofraya aldım çorba dolma fasulyeninde suyundan verdim
daha muhallebi vermedim istemiyo artık püre şeklinde yemek
1 yaşına geldi dokunmaz dimöi rafadan yumurta
ilk verdim bende beyazını dr vermeyin alerji riski çok yüksek demiştide

siz neler yapıyosunuz

gunaydın ben de geldım
dun aksam askı memnu falan ızleyemedım
zaten kac haftadır ızlemıyorum cok merak edıyorum ne oldu

aksam ısten cıktıktan sonra avm gıttım
beyefendının bezı, sutu, ıslak mendılı derken bır suru alısverısın ardından eve dustum
gorumcem gelmıs onunla ılgılenmek zorunda oldugumdan hıcbır sey ızleyemedım
yemekte yoktu kahvaltıyla aksamı bıtırdım

mmf canım bırsey olacaganı pek sanmıyorum
bız hafta sonları kendımıze omlet yapınca pure seklınde aypmıyoruz kuzuya
herseyden ayrı ayrı bızımle kahvaltı ettırıyoruz
severekte yıyor canım

oyyyyy yesin onu annesi tarçınları seyrediyo benim oğlumm müziğinde oynuyooo
,abiside çok severdi yeni yeni artık küçük gelmeye başladı ona açmıyo
efsane olmuş bu arada tarçınla arkadaşları:)))

Günaydın kızlar.Bugün dünden daha iyiyiz.Biraz keyfim yerine geldi.Herkes iyidir umarım.

Mmmf cim artık herşeyi yerler kahvaltıda.Püreye falan gerek yok.Yalnız ben kabuklarını sıyırıyorum yiyeceklerin boğazına yapışır diye.Peynir, reçel, yumurta sarısı ve zeytin yediriyorum.Ekmeği de biraz açık çayla ıslayarak veriyorum.Önceden bebe bisküvisi veriyodum, şimdi vermiyorum.

Kızlar biberonu siz bebişin eline veriyo musunuz?Benimki oyun yapıyo ve heryere döküyo.O yüzden vermedim.Ama eksiklik gibi geliyo.Bir de yemeğini yerken eline kaşık veriyo musunuz?Hani ufaktan kendi yemeye alışsın diye.

memoya maasallah annesı

yasmıncım bız elıne her yemekte kasık verıyoruz
zıra bız vermesek bıle o bızım kasıklarımızı cebır yoluyla alıyor zaten
bızım sulugumuz damla akıtmaz suluklardan onun ıcın onu da kendı elıne verıyorum
artık ıstedıgınde kendı kendıne suyunu ıcıyor

Back
X