- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #42.521
kalimerom nutella deme bana hatta bak benim ruh halimin altında ne var???
hayatta en sevdiğim şeylerden biridir
hayatta en sevdiğim şeylerden biridir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yagmurcum 10.ayınızı kutlarız canım
bu cocuklar agzının tadını bılıyor hanı
meger nutellalı ekmekle soguk sut ne kadar guzel oluyormus
bırı benı durdursun yoksa fıcı gıbı sısıcem cokacimcoook
ıcırcığım 11. ayınız kutlu olsun canım benim
yağmurcuğum biz hiç en küçük bebeğimizi unutur muyuz öpüver onun güzel yanaklarından onunda 10. ayı kutlu olsun
ay ben de sabah yarım ekmek arasına nutella sürüp geldim dershaneye bir güzel indirdim mideye sefam olsun ohh oh zemuszemus
Kalimerom çatlat bizi anacım çatlat.Biz ekmek yerken suçluluk hissediyoruz, sen bir de nutella sür.Peki canım alacağın olsunmafoldumben
Madem öyle şimdi sabah yediğimi dayanamayıp ben de söylüyorum.(Günah çıkarma da diyebiliriz.)Hani şu küçük bazlamalar var ya marketlerde satılan, onu bi güzeeel ısıttım.İçine peynir sürdüm.Üzerine biraz tereyağı.Bunların eşliğinde çay, bal ve yeşil zeytin.Bi taneye yeyivermişim.Oh be rahatladım:kedi:
yasmin ohh valla bende bayılırım bazlama ve tereyağı ikilisine acıktım vallahi yine cokacimcoook
ecemim hoşgeldin o yapışıktan bir tane de bende var sabah dert yanıyordum arkadaşlara napcaz bilmem iş güç olmuyor onlarla
kızlar öğle arası benim oğlana suluk aldım kullanamaz diye şüphelerim vardı ama dayanamadım aldım ay nasıl sevdi anlatamam durup durup su içiyor üstünede o meşhur ıı-ıı-ıı gülüşünü atıyor koptuk yaa
normalde aventin biberonlarını kullanıyordum ama suluk olarak nuby aldım nuby nin ağız kısmı slikondu hemen zorlamayayım alışması kolay olsun istedim aventin olan daha sertti ucu bilmiyorum iyi mi yaptım ama oğlum başta biraz yadırgadı uğraştı sonunda öğrendi ve çok mutlu oldu beni en çok mutlu eden kısmı ise damlatmaması çünkü biberonda kendi üstü başı dahil heryer ıslak oluyor elinde su biberonu ile gezince
l
yasmin ohh valla bende bayılırım bazlama ve tereyağı ikilisine acıktım vallahi yine cokacimcoook
ecemim hoşgeldin o yapışıktan bir tane de bende var sabah dert yanıyordum arkadaşlara napcaz bilmem iş güç olmuyor onlarla
kızlar öğle arası benim oğlana suluk aldım kullanamaz diye şüphelerim vardı ama dayanamadım aldım ay nasıl sevdi anlatamam durup durup su içiyor üstünede o meşhur ıı-ıı-ıı gülüşünü atıyor koptuk yaa
normalde aventin biberonlarını kullanıyordum ama suluk olarak nuby aldım nuby nin ağız kısmı slikondu hemen zorlamayayım alışması kolay olsun istedim aventin olan daha sertti ucu bilmiyorum iyi mi yaptım ama oğlum başta biraz yadırgadı uğraştı sonunda öğrendi ve çok mutlu oldu beni en çok mutlu eden kısmı ise damlatmaması çünkü biberonda kendi üstü başı dahil heryer ıslak oluyor elinde su biberonu ile gezince
l