2008 Kasım Anneleri

yagmurcum 10.ayınızı kutlarız canım

bu cocuklar agzının tadını bılıyor hanı
meger nutellalı ekmekle soguk sut ne kadar guzel oluyormus

bırı benı durdursun yoksa fıcı gıbı sısıcem cokacimcoook

Kalimerom çatlat bizi anacım çatlat.Biz ekmek yerken suçluluk hissediyoruz, sen bir de nutella sür.Peki canım alacağın olsunmafoldumben

ıcırcığım 11. ayınız kutlu olsun canım benim

yağmurcuğum biz hiç en küçük bebeğimizi unutur muyuz öpüver onun güzel yanaklarından onunda 10. ayı kutlu olsun

ay ben de sabah yarım ekmek arasına nutella sürüp geldim dershaneye bir güzel indirdim mideye sefam olsun ohh oh zemuszemus

ıcırcığım 11. ayınız kutlu olsun canım benim

yağmurcuğum biz hiç en küçük bebeğimizi unutur muyuz öpüver onun güzel yanaklarından onunda 10. ayı kutlu olsun

ay ben de sabah yarım ekmek arasına nutella sürüp geldim dershaneye bir güzel indirdim mideye sefam olsun ohh oh zemuszemus

Madem öyle şimdi sabah yediğimi dayanamayıp ben de söylüyorum.(Günah çıkarma da diyebiliriz.)Hani şu küçük bazlamalar var ya marketlerde satılan, onu bi güzeeel ısıttım.İçine peynir sürdüm.Üzerine biraz tereyağı.Bunların eşliğinde çay, bal ve yeşil zeytin.Bi taneye yeyivermişim.Oh be rahatladım:kedi:

merhaba kızlar
iki gündür uğruyorum ama bir satır bile yazamıyorum oğluş ben gelir gelmez uyanıyor ve bir daha saat 11-12ye kadar bir saniye bile uyumuyor bacağıma yapışık vaziyette geziyoruz yemekte ortalığı toplamayı derken akşam oluyor gecede o saatten sonra pestilim çıkmış oluyor şimdide bıraktım ablasıyla azcık oynasa bari daha acım karnımı bile doyuramadım gecede uyumuyoruz dişimiz yolda yine gelmek üzere...sizlerde ne var ne yok hasta olan bebişler ve anneler düzeldiniz mi birazcık
geçmişe bakmaya çalışacam ama ne kadar bakabilirim bilmiyorum

Kalimerom çatlat bizi anacım çatlat.Biz ekmek yerken suçluluk hissediyoruz, sen bir de nutella sür.Peki canım alacağın olsunmafoldumben

Madem öyle şimdi sabah yediğimi dayanamayıp ben de söylüyorum.(Günah çıkarma da diyebiliriz.)Hani şu küçük bazlamalar var ya marketlerde satılan, onu bi güzeeel ısıttım.İçine peynir sürdüm.Üzerine biraz tereyağı.Bunların eşliğinde çay, bal ve yeşil zeytin.Bi taneye yeyivermişim.Oh be rahatladım:kedi:

aaaa dıyene de bakkk akannehir
hem bız yıyemıyoruz dıye vıcdan yapıyor hem de yedıklerıne bakk
daha ne yıyecektın canımmm cokacimcoook

saka maka ben de nutellayı cok sevenlerdenım
ama hıc sutle denememıstım cok hosuma gıttı
ac degıldım ama ındırdım mıdeye

bizde nutella delisiyiz eşimle.Ramazanın yarısı gelmeden en büyük boyu bitüdükkk ikümüzz:utangac:
10 ve 11 ayı dolanları kutluyorum bu aradaa.Amaaan yiyin gitsin yaa.Ben güya rejim yapacaktım diyetisyene gittim falan ama yalan oldu hepsi.Eşimde tombiş hatun da başka oluyomuş falan diyoo ben de takmıyorum artık.

Günah çıkardım canım.Sabah kahvaltısını çok severim ve hiç atlamam.Geçiştirmem yani.Tatlıya çok düşkün değilim ama nutellayı da severim.Zayıf olsaydım emin ol ben de aynı şeyi yapardım.

yasmin ohh valla bende bayılırım bazlama ve tereyağı ikilisine acıktım vallahi yine cokacimcoook

ecemim hoşgeldin o yapışıktan bir tane de bende var sabah dert yanıyordum arkadaşlara napcaz bilmem iş güç olmuyor onlarla

kızlar öğle arası benim oğlana suluk aldım kullanamaz diye şüphelerim vardı ama dayanamadım aldım ay nasıl sevdi anlatamam durup durup su içiyor üstünede o meşhur ıı-ıı-ıı gülüşünü atıyor koptuk yaa
normalde aventin biberonlarını kullanıyordum ama suluk olarak nuby aldım nuby nin ağız kısmı slikondu hemen zorlamayayım alışması kolay olsun istedim aventin olan daha sertti ucu bilmiyorum iyi mi yaptım ama oğlum başta biraz yadırgadı uğraştı sonunda öğrendi ve çok mutlu oldu beni en çok mutlu eden kısmı ise damlatmaması çünkü biberonda kendi üstü başı dahil heryer ıslak oluyor elinde su biberonu ile gezince
l

yasmin ohh valla bende bayılırım bazlama ve tereyağı ikilisine acıktım vallahi yine cokacimcoook

ecemim hoşgeldin o yapışıktan bir tane de bende var sabah dert yanıyordum arkadaşlara napcaz bilmem iş güç olmuyor onlarla

kızlar öğle arası benim oğlana suluk aldım kullanamaz diye şüphelerim vardı ama dayanamadım aldım ay nasıl sevdi anlatamam durup durup su içiyor üstünede o meşhur ıı-ıı-ıı gülüşünü atıyor koptuk yaa
normalde aventin biberonlarını kullanıyordum ama suluk olarak nuby aldım nuby nin ağız kısmı slikondu hemen zorlamayayım alışması kolay olsun istedim aventin olan daha sertti ucu bilmiyorum iyi mi yaptım ama oğlum başta biraz yadırgadı uğraştı sonunda öğrendi ve çok mutlu oldu beni en çok mutlu eden kısmı ise damlatmaması çünkü biberonda kendi üstü başı dahil heryer ıslak oluyor elinde su biberonu ile gezince
l

canım aynı dert bendede var daha biraz önce tüm üstünü değiştirdim çorba içirdim üstüne su vereyim dedim illa kendi içecekmiş eline vermek gibi bir gaflette bulundum önce güzel güzel içti sonra bir güzel üstünü yıkadı bende suluk almayı düşünüyordum hemen alsam iyi olacak

l

Yaa ne güzel suluğu sevmiş.Ben tutturamadım.Normalde biberonda sarı uçlu damaklı kauçuk meme kullanıyordum.Suluğunu eczacı amcası hediye etmişti.Ucu beyaz şeffaf damaksızdı.İçmedi ondan.Ya 4 yeğenim var ,hepsi kullanıyo suluk.Benim ki içmiyo suluktan.Huysuz mu olacak acaba?mafoldumben

beyazmelekcım
ben yaz basında aventın damla akıtmaz su baslıgını aldım
kendısı ıcıyor onunla cok severek hemde cabuk alıstı
bazen annemde avent bıberonla ıcıyor sorun olmuyor
tek derdımız emzık kısmını mınık parmaklarıyla sıkarak su cıkarmaya calısması ve basarılı olması

kızlar bu arada oğluşumda artık yürüyor ialkisalkisalkiski üç adım atıyordu en fazla altı adım atmıştı ama dün bayağı uzun bir mesafeyi yürüyerek geldi:nazar::nazar::nazar: çok mutlu olduk baktım oda kendini alkışlıyor pek bi mutlu artık hiç durmak oturmak istemiyor yazık bakıcısı hiç durmuyor diyor ne yapacaz biz bunlarla....CADIARZU

ecemım hayırlı olsun canım
ılk zamanlarda bırseylerı basardıklarının farkında olduklarından sanırım cok sevınıyor sureklı yuruyor ve kendılerını alkıslıyorlar

benım yakısıklı oglumda ılk yurudugu zaman aynı seylerı yaptı
sımdı mınık dıslerını gostererek guluyor ve cıglık atıyor yururken

ecemimcim ilk adımlarınız hayırlı olsun darısı başımıza maşallah erkenci senin oğlan ben ahala iş yapmak içi yürütece koyuyorum mecbur yoksa benimki en olmadık yerlere gidiyor bir hafta önce müzik dinlioduk bir yere dayanmış ayakta duruyordu bi baktım bana 3 adım atrarak geldi uğraşsam bizimki de yürücek ama erken yürümesi demek bütün gün onla UĞRAŞMAM DEMEK YEMEK YOK ıŞ YOK YANı :d

Back
X