2008 Kasım Anneleri

gunaydınnn
zor kalktım bu sabah nedense yorgun hıssedıyorum kendımı
umarım hasta falan olmam

denızanası yıne meshur avcı boregı konusulmus
bende yapmayı dusunuyorum hatta bu aksama yemegım yok denesem mı acaba

mmf gecmıs olsun memoya
ıyı nıyetle verılen zararlardan bırısı daha ıste
ınsa allah kendıne gelır yavru

hılalcım sıze de gecmıs olsun
agız ıcınde yaralar cok zordur bılırım
cok cektım o aftlardan

dun aksam annemde mısafır vardı bızde kaldık
yemekten once oglumu doyurdum oyuncakları ıle oynaması ıcın bıraktım
bızı yemekte yıne rahat bırakmadı tabıı kendısı ıllede masayı karsıtıracak
sonra baktım olmuyor bıraktım yemegı herkes rahat yesın dıye onunla oynamaya basladım ama asırı huysuzluk ettı
yanında onunla oynamama ragmen sureklı aglama, mızırdanma vs
hatta oyuna baslıyor bakıyor elındekı oyuncaga basıyor cıglıgı
baktım atesı yok, altını temızledım vucudunu kremledım masaj yaptım falan ama huysuz sureklı
artık herseyı aglayarak tepkı verıyor
mınıcık yanından ayrılsan bıryerı kopmuscasına cıglıklar atarak aglıyor
hatta o kaar kı nefesı gıdıyor neredeyse
anlamıyorum ben mı yanlıs yapıyorum
cok hırcın mızmız bır cocuk oldu cıktı

annem derdiki çocuklar her hastalandıklarında huy değiştirirler..
bizimkilerde maşallah durmadan hastalandılar ve tamamen huyları degişti..
bence geçici bir dönem minik..
bir süre sonra buda geçer emin olabilirsin:))

ulen kardeşim bu insanlar ne işgüzar he anası emanet etmiş ne kadar bildiğin çocukda olsa verme bişi yapma bişi yaaa o yüzden bunlara :mymeka:
saçlarımı boyatmaya gitmem lazım randevuda aldım dötümü kaldıramıyorummmmm puuffff
2 gecedir hoş rüyalar görmüyorumve öle uyanıyorum bütün vücudum gergin bu gecede 5.30'da bi uyandım nasıl geriğim nasıl ve uyuyamadım daaa

unuttum pardın günaydın bu arada

Günaydın kızlar.ıki gündür uykusuzum.Anılın gece uykusu kötüleşti.2-3 kez uyanıyo.Uyudu dediğim zamanlar inliyo.Tabi kulağım onda olduğu için ben hiç uyuyamıyorum.Sinirlerim alt üst oluyo.Kucağımdan inmek istemiyo, yüzümü yoluyo,vuruyo.Çok hırçınlaştı ve uykusuzluk başladı.ıster istemez ona da kızıyorum.Pandifini bile biri tutarken giydirebiliyorum.Hırçınlaştığında canım manım fayda etmiyo.Şaşırdım ne yapacağımı.

Hilalim çok geçmiş olsun.Ağız yarası kötü olur.Zavallıcık azıcık canıyla neler çekiyo?

Darkcım sizinki de devam ediyomuş.Uzun sürüyo canım ya.Biz 20 gündür hastayız.Geçmiş olsun.

Maytabım muhallebi Memoşu rahatsız mı ediyo.Yoksa tokken yedirdikleri için mi rahatsızlandı.Size de çok geçmiş olsun.

Denizannem ilgine çok teşekkür ederim.Bu oğlanı ne kızarak ne severek sakinleştirebiliyorum.Moralim çok bozuluyo.Bu şekilde gideceğini düşünmek dahi istemiyorum.

Zeynam yakacan o saçları.Daha yeni boyattın be güzelim.Neden boyatmayı düşünüyosun?

günaydın kızlar
mmfcim geçmiş olsun memoya ay kuzum ya nasıl sancılanmış demekki

hilal size de geçmiş olsun acaba neden oldu o ağzındaki yara
biz büyükler dayanamıyoruz o kuzucuk nasıl canı yandı kımbılır.

minikcim bu son zamanlarda Duru da çok hırçın davranıyor herşeyini ağlayarak anlatmaya başladı
en son pazar günü aldım karşıma konuştum sanki büyük insanla konuşur gibi
o da kuzu saf saf dinliyor arada basıyor çığlığı
ben kendimi deşarj ettim değişen bir şey yok
geçici bir dönem bu da bunu da aşıcaz merak etme

Bunlar büyüdükçe asabileşmeye başladılar , bende bitek bende var bu dert sanıyodum .. batu da öyle hırçın agresif bi çocuk oldu çıktı , hele meme istediğinde önünde hiçbirşey durmuyo , geçen gün tuvalete girdim arkamdan deli gibi ağlıyo en sonunda annem açtı kapıyı attı çocuğu içeri gitti , beni görünce gülmeye başladı maymun ama düşünün hali nasıl yaygara yaptığını , tuvalette bile rahat yok adama artıkk off offf nedir bu çilem

Bu arada denizimin anası montessori eğitimini anlatan kitı almıştım hatırlarsan bakıcıma verim o okuyor 2 gündür , bu sabah mutlu mutlu geldi aynı benim yaptıklarımı anlatıyo bu kitap dedi sıraladı durdu yaptıklarını iyi oldu bende gündüz çocuğum neler yapıyor öğrenmiş oldum böylece

ben de sacımı boyatmak ıstıyorum
nedense saclarımla oynamak dustu aklıma

cocukların hırcınlıkları normal dıyorsunuz yanıı
dun aksam bayagı bır bozulmustum ne yapıcam ben dıye
ınsa allah kısa zamanda atlatırız bu durumu

kalimerocuğum senin tavsiye ettiğin hametan pişik kremini aldım canım
gerçekten çok iyiymiş kuzucuk dişler yüzünden günde 3-4 kere kaka yapınca penathen bile fayda etmemişti hametan bir kullanışta azalttı bayağı

ay kızlar sinir oldum ben yaaaaaa valla gıcık oldum şu doğum günü bitsin artık gerildikçe geriliyomgerildikçe geriliyom
yaa milletin aklına ne kadar uyuyorum ben yaaaa salak kafam salak
lelalcim kavacıktaki adres tam fiyasko biyer 1 tane öküz koymuşlar danışman diye bi beni dövmediği kaldı lanet herfi bende bağırdım çağırdım bıraktım aldıklarımı sanki bedavaya veriyo angutyo

maytap çok sinirlisin canım ya!!!
biraz sakin ol..ınsan sinirli ve gergin olunca işleri yolunda gitmez..
sakin sakin sakin...
derin bir nefes al...

mmfcim hayırdır ne oldu ?? gerilme güzelim ya niye kendini bu kadar hırpalıyorsun
ya yemin ederim çalışmıyor olsaydım atlayıp gelmiştim bile yanına

neymiş oradaki manyak adamın derdi
sen niye sinirlnedin bu kadar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…