2008 Kasım Anneleri

selamlar,
bu gece bizde bol ağlamalı gök gürültülü artı bol kakalı bir gece geçirdik...
saat 11 de uyudu bıdıklar bir saat sonra arkası arkasına uyanıp süt içtiler 2de kerem bir uyandı ağlayarak süt içmez kaktım odayı gzdirdim camdan baktık en son babası aldı derken kaandan ses geldi onu sallıyorum uykulu kalkıyor meğer kaka yapmış gece gece altını değiştir bir saat uyutmaya çalış hadi bundan sonra uyurlar dedik kerem nazlı ikide bir uyanır yanıma aldım mecburen ikide bir saçımla oynamazsa uyuyamıyor tabi saçımı kökünden öyle bir çekiyorki hadi sabret şimdi uyur dedim uyudu kaan uyandı ayağıma aldım salladım sabaha kadar aynı şekilde devam ettik yani.. 9da eşim kaanı aldı keremle biz bir sat daha uyumuşuz.. bugün leyla gibi dolanıyorum evde..

maytabım sizde uykusuz bir gece geçirmişiniz geçmiş olsun memoya..
remedioscum senin oğlanda yürümüş maşallah
saç boyayacaklar minikle zeynamıydı karıştırmadım inşallah neyse bende boyayacağım çünki benimde tepelerde beyazlar çoğaldı benimde babadan ırsii. bayramda temizlikten boyayamadım boyam olduğu halde sonrada aylık misafirdi derken bu zamanı buldu..yarın birgün uygularım bende boyayı..
Ankaralılar,Egeller hadi sizde buluşunda birde sizleri görelim yahu..

bende doğum günü hazırlıkları için eminönüne gidicem hafta sonu ,bebek şekeri malzemesi alıcam ,dönüştede next e veya zaraya uğrayıp kızıma doğumgünü elbisesi almayı düşümüyorum ..

ohhh nihayet gelebildim...neti actim ama benim canavar rahat vermedi..

birde ne akla hizmet ettiysem Deniz uyumadan börek yaptim:) hehe hertarafimiz bürek oldu

ama neyseki durduda bende bitirdim isimi.

denizanacim verdigin ikinci tarifide deniycem ins.ama bugün avci böregini yaptim

bakalim tadi nasil olcak?

kizlar gecmise aara ara baktim ama vallahi zamanim olmadi yazmaya.

bende saolsun mmmfciğimin gönderdiği şarkı ve gösterdiği linkteki programı kullanarak slaytı hazırladım :) fakat şu magnet işini ne yapıcam bilmiyorum.yaptırmaya kalksam 1000tanesini birden yapılıyooo.napiiim onu o kadar yaww.btün sülale mahalleye dağıtsam bitmez:))

aayy oku oku bayıldım hee ama bir satırı bile okumadan geçmedimm şekerleriimm
hepimizin ortak sorunu sanırım bebişlerin huysuzluğu yağmurda feci yoruyor bizi bu aralarr bide sinirlenince ellerini sıkıyor ve kafasını geri atıyor kime benzedi bu kadar sinirli bilmem kii:))
tüm hasta bebişlere ve annelere geçmiş olsunnn
andina o kitaptan bende almayı düşünüyorum ekledim alışveriş listemee
neyse ben bi doğum günü topiğine bakayım bizim doğum günümüze daha bir sürü var ondan acele etmiyorum ya kızlar benim kızın yaş günü kurban bayramının 1,gününe geliyor ters olacak yaaa

kızlar eşim şimdi haber verdi cumartesi burun ameliyatı olacakmış randevusunu almış
alerjik riniti var ve 2 yıldır geçmiyordu sabah-akşam durmadan hapşuruyor zavallı
doktoru önce burundaki kemik eğriliğini düzeltelim ve etleri alalım %90 alerji geçer demiş geçmezse de rhinolight diye fototerapi ile burun içini tedavi eden yeni bir yöntemle alerjiyi bitiririz demiş
inşallah iyi geçer ameliyatı ben de evhamlıyımdır heyacan yaptım biraz

remedio geçmiş olsun canım ya bunlar ufak operasyonlar fakat insna heyecan yapıyor allah beterinden korusun canım tekrar geçmiş olsunnn
zeynam saçını boyatmışsın en afillisinden bi resim ekle de görelim canımmm

Geçmiş olsun şimdiden canım.Alerji kötü oluyo.Benim de var.Bitecekse ne mutlu.Üzülme canım.

şişştt neler oluyor burada bakımm
geçmişi yarım yamalak okudum ama aklımda hiçbişi kalmadı
hastalar vardı galiba geçmiş olsun diyorum onlara
mmfcim bake shop tan halletmene sevindim canım
ben hep oradan alıyorum gerçekten çok yardımcı oluyorlar herşeyde

zeynacım yap tabi sende
elin değsin daha tatlı olur o zaman :))

başka ne vardı unuttum

he remedios eşin için şimdiden acil şifalar canım

ben geldim 1 haftadan sonra aranızdayım istanbuldan kuzenlerim geldi yemekti falan ayaklarım koptu şimdi onlar dışarı çıktılar mert uyuyo die gitmedim ben hemen burda buldum kendimi valla geceleri ağrıdan uyuyamıyorum 3 günden beri ev kalabalık olunca eğlenceli oluyo ama yorucuda oluyor son sayfayı okuyabildim birtek herkeze selam veeeeeeeeee mert uyandı pöff byyyyyyyy

çok geçmiş olsu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…