2008 Kasım Anneleri

Yaw yasmin ben mutluyum hayatım beeeeee
Kimse mükemmel değilki biz olalım ama öyle böyle ben mutluyum kocamla

Uzakta ya ondan böyle diyorum sanırım bi kış gelsin görün beni sonra dermişimmmmmmm

Saphiracım sen de arada kaynadın.Geçmiş olsun güzelim Duru kızıma.Salgın işte.Hepimizin yavrusu hasta.Rabbim önce onlara, sonra bize sağlık versin.

canımm benimmm az kaldı bizimkilere de bakalım biz nasıl olucaz :gitme:Allah uzun sağlık ömürler versin cnm.şimdiden kutlamış oluyoruz bizde opuyorumnanaktan

Yaw yasmin ben mutluyum hayatım beeeeee
Kimse mükemmel değilki biz olalım ama öyle böyle ben mutluyum kocamla

Uzakta ya ondan böyle diyorum sanırım bi kış gelsin görün beni sonra dermişimmmmmmm

Andinacım hayat böyle.Mutlu olduğumuz anlar daha az.Tartışıyoruz ama ailece birarada olduğumuzda, bebecikler gülücükler atarken o an dünyalara bedel.Yani ufacık mutluluklar büyük tartışmaları bile kapatıyo.Elbette mutlusundur.Yoksa kocanı çekebilir misin?Ben de öyle.Bir de aradığımız sadece mutluluk değil ki.Huzur da önemli. Hiçbirimizin çok çalkantılı bi hayatı yok.Hani herşey mükemmel gitmiyo ama her geçen gün kötü de olmuyo.Bu da önemli.

haklısınız kızlar valla ne diyeyim yerden göğe kadar haklısınız bende uygulamaya çalışacağım yoksa böyle olmaz bu iş ikimizde mutsuz nereye kadar

Denizinanası canım san bi danışmam lazım

Adım adım okul öncesi eğitim seti var , bi internet sitesine bakıp bana yorum yapar mısın canım? Alıp almamakta kararsız kaldım , aylık 25 liraymış..

ayy safişim valla kendi derdime daldım arkadaşlarımı da seferber ettim senin unttum geçmiş olsun okyanusuma artık mevsimsel olduğuna karar verdim bu hastalıkların herkesin bebeği aynı anda hasta olmazki kardeşim var demekki bişeyler

Saphıracım gecmıs olsun.. Beyazmelekcım herkes yasıyor bu tarz seyler emın ol. kımsenın evlılıgı mukemmel degıl zaman zaman boyle seylerın olması askıda canlı tutar bence.Bak onu her zamankınden daha cok dusunuyorsundur mesela bugun oda senı oyle. Kırıcı rencıde edıcı sozler ve davranıslar olmadıktan sonra kavgalar evlılıgın tzu bıberı. Umarım duzelır en kısa zamnada

sağol bitanem.bencede mevsimden,birde dün doktor söyledi salgın var diye,herkes sizin gibi dedi

saphıra geçmiş olsun kuzuşuna..Acil şifalar diliyorum canım..

teşekkür ederim canlarımm opuyorumnanaktan

selam kızlar
saatlerdir kk açık ama ne okuyabıldım ne de yazabıldım
Duru sanırım hasta oluyor yine
burnu akmaya başladı yine yaa (
dün annem banyo yaptırmış sanrıım banyo sonrası hava çarptı
akşam da biraz serindi gece çok üstünü açtı durdu
şimdi bir dakika durmuyor cimcime

ayrıca bugün mmf in mikroskobik memosunun ve nazlımeleğin kağan ve kerem in doğumgünü olması lazım
yanlış hatırlamıyorum dimi
erkense de siz erkenden kabule din kızlar :))
nice mutlu seneler ilk bebişlerimize
ay ne heyecanlı başladı doğumgünü kutlamaları

Memooooooooooooooo kasim annelerinin sari kafasi seni cok seviyoruzzzzz iyki dogurmus anan senide seni sevmisiz kuzucum bizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..

simdi sira sizde slm hatunlar:)

offf Deniz atesli yaaa,hapsuruyor galiba nezle oluyoruz ve ilk defa oluyor bu durum bizde.

kuzucugumun istahida yok of of ne kötü ya..

geçmiş olsun kızlar ya bu nedir yaa ben geçmiş olsun demekten bıktım artık bu bebeciklere yeter canım inşallah adı gibi bir an evvel geçer bu geçiş dönemi
ben yemeğe çıkıyorum kızlar öpüyorum hepinizi

çilkciğim sizede geçmiş olsun canım..
beyazmeleğin dediği gibi geçmiş olsun demekten bi hal olduk..
kuzucuklar inşallah en kısa zamanda düzelirler..

günaydın

beyazmelekcim canım bak ben varya ben ,hayatta benim kadar çok konuşan ve dırdır eden biri daha yoktur ,herşeye bir cevabım vardır ,hep bir muhalefet ,hep ben haklıyım tavrı ,ama bunlar karşıdakine hiç hoş gelmiyordu ,ister kocam olsun ister başkası ,hep antipatik görünüyordum ,bu genç kızlığımdan beri böyle ,işim gereği çenem dahada çok düştü .ama evlilik bambaşkaymış ,bu dır dır sökmezmiş kocaya bunu anladım ,ne kadar sakin bir insan olsada bu çene adamı da agresifleştirirmiş ,
evliliğimizin ilk yılı bu tavrıma adapte olmak için çok uğraştı kocam ,baktı olmuyo o da değişmeye başladı ,ses yükseltmeler ,tartışmalar ,baktık böyle olmayacak bi karar verdik oturup ,o gün bu gün bbirimiz konuşurken birimiz susar ,ses hayatta yükselmez ,tartışmanın boyutu çok büyük olsa bile konuşma sesimizle yaparız ,ben daha fazla susmayı öğrendim kocamla ,ve böylesi inan daha iyi oldu .
bence sorun bizde ,biz kendimizi frenleyebilirsek herşey yoluna giriyor ..

selam kızlar kaç gündür buralardayım ama bi fırsat bulupta yazmadım..işler çok yoğun bu günlerde..

kızım ben ve eşim artık tam olmasada iyileştik sayılır.
bu arad geçmişi okuyamadım..ama bugün ilk doğum günü olan bebişlerimiz olsa gerek hepsini ayrı ayrı öpüp nice yıllara diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…