2008 Kasım Anneleri

amin kızlar sağolun
hep beraber inşallah
bugün kutluucaz hilalcim bazı meseleler oldu da zaten oğlum geçen sene bugün yani cuma günü doğmuştu
dün bütün gece küvrezler bebekler gördüm çok duygusalım bugün geçen sene bu zamanlarda salya sümük modundaydım endişeliydim çooook şükür Allaha bugünleri gösterdi bize

Günaydın kızlaaar.Herkesler iyidir umarım.Biz de daha iyiyiz bugün.Az önce geçmişi okudum birkaç sayfasını tabi.

Darkcım hastalık gün gün düzelecek canım.Ceren Sultan atlatır.Onun eli nasıl hızlı biliriz.Hastalığı da çabuk atlatır.

Dilokscum Tuna nasıl bugün?Ateşi düşmüştür umarım.Geçmiş olsun.

Ecemim sen de hastalanmışsın.Haftasonu buluşuyoruz.Kendini iyi hissedersen gel.Ayrıntılar diğer topikte.

Beyazmeleğim Eymen de hastaydı.Biraz atabildi mi balgamını?Düzelmiştir diye düşünüyorum ve umuyorum.

Maytabım Memoş bebişimiz mikroskobik diyodun bak yaşına girdi.Allah sağlıklı, mutlu, başarılarlarla dolu nice mutlu yıllar nasip etsin size.Yavrumuzun doğum günü kutlu olsun.Ben bile çok heyecanlandım. Darısı diğer bebişlerimize.

Hilalim şu temizlik için çağırdığın hanım başkalarına da gider mi?Ücret sisteminiz nasıl.Çalışma günleri nasıl?Canım beni aydınlatır mısın?

memoya, hayırlı sağlıklı sıhhatli ailesi ile nice mutlu senelere..a.s.
iyiki doğdun memooooo, iyiki doğdun memooooo...
mutlu yıllar, mutlu yıllar, mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaa:dance::dance:

Hilalim şu temizlik için çağırdığın hanım başkalarına da gider mi?Ücret sisteminiz nasıl.Çalışma günleri nasıl?Canım beni aydınlatır mısın?

canım apartmanımızda çookkk samimi olduğum bir komşum..
malesef yalnızca bana geliyor..
hafta içi hergün gelip yapılacakları yapıyor..
samimi komşum olduğu için ben teklif edemedim kendisi teklifte bulunmuştu..
kadıncağız halime bakıp üzülmüştü sanırım:)))

gunaydın hanımlar

bızde ateslı bır aksam gecırdık
dun ısten eve gıttgıımde oglusum uyuyordu ama burnu tıkalıydı
atesı de vardı ama alıp kendı evımıze gectık
baktım emıyor sureklı hıc ayrılmadan
bakalım nasıl dıye konusuyorum ama hıc tepkı yok
kucagımda oylece yatıyor
mumkun degıl benım oglum emerken bıle elı ayagıyla bır yerlerı durter resmen matkap gıbı
ama hayır hıc tepkı yoktu atesı de vardı ama anlayamadım
hemen ustunu cıkarıp atesını olctum 38,9 du elını yuzunu yıkama
soguk ıslak bezı vucuduna sararak cıglıklar attırma seklınde bıraz kendıne geldı
ılaclarını da verdım ama gece 1'ı buldu yatmamız
gece hıc atesı yoktu ıyıydı ama ben nobetteydım tabıı
sımdı dokuluyorum artık sırtım agrıyor ama allahtan yavrumun sabahta atesı yoktu
bız de yıne dıs habercısı ama cok zor oluyor bu dıs zamanları

memooooooo doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce teyzemmmm
ahhh mehtap ne güze bugün ne mutlu gün değilmi umarım her şey gönlünce geçer kuşum

herkeze günaydınnn

mmf ben de sımdıden kutlayayım canım
kucuk balık memonun dogum gununu kutlarım
allah saglık ve huzurla bırbırınızden ayırmasın canım sızı

dıloksum sıze de gecmıs olsun
bıze de gecen defada doktoru ılacı bellı perıyodla vermıstı bagısıklık kazanması ıcın
umarım en kısa zamanda kendıne gelır

dark sızınde bayagı zorladı analı kızlı hastalık
tekrar gecmıs olsun canım

Hilalim ben de yaptırıyorum ama memnun değilim.Ben ayda bir genel tamizlik yaptırıyorum.Haftasonları kendim yapıyorum.

Maytabım ben de kutladım, görmedin miiii?

Kalimerom şimdi okudum.Geçmiş olsun.Yaz gelse de şu geçmiş olsun mesajları yerine yavruşla gezmeye çıkıyoruz, gülücükler saçıyo gibi mesajlar yazsak.Valla bu hastalıklar daha kış girmeden bastırdı.Bitmek de bilmez bu kış.Ay hiç sevmem kışı.Pufff....

yasmın saol canım
bır anda ateslenmıs allahtan mudahale ettıgımızde cok surmedı dustu

bızde de kıskanclıklar var
babasıyla yanyana gelmemıze tahammulu yok
gelıp babasına vuruyor hadeee dıyor
dun dayı dedı oglum oglen ılk kez ama aksama hıc havası kalmadı yavrumun

sağolun canlarım yasmincim görmez olurmuyum canım hepinize biden teşekkür edeyimde mesaj kalabalığı olmasın dedimdi:))))
kalimerocum geçmiş olsun canım
yasmincim bu baharlar geçiş dönemi oluyo kışın bu kadar inatçı ve sık hastalıkalrla karşılaşmayız
bende sonbaharı sevmiyorum oda Allahın mevsimi ama ne biliim doğa ölüyo ya ondan herhalde
etrafta sarı sarı yaprakları görünce içim hüzünleniyo
ama ilkbahara da bayılıyorum yazdan çok ilkbaharı severim miss gibi toprak ağaç çiçek kokusuna
ayy çabuk geçsin ilkbahar gelsin hayırlısıyla

minik geçmiş olsun canım..Tekrar ateşinin çıkmamasına sevindim..
zeyna senin kuzudamı hastalanacak yoksa..Niye öyle mızırdadıki acep..Ay allah korusun ya..Kuzucuklar hastalanmasın(
ben bahar aylarını çok sevmiyorum..Bende romatizma var ve bahar ayları yağışlı olurya işte benim bacaklarım kollarım bahar aylarında ve yağışlı zamanlarda çookkk kötü ağrır..11 yaşımdan beri çekiyorum bu hastalığı..Yazın ve kışın daha iyi oluyorum(

gece yiğit mız mız mız sabha kadar kedi gibi sesi tırmaadı bende anlamadım neden puuufff

Canım benimki de öyle.Çocuk yatıyo ama inleyerek.Benimki dışarı çıktığımız zamanlarda böyle yapıyo.Gaz sıkıştırıyo.Bir de burnu tıkalıyken.Önceden deliksiz uyurdu.Şimdi inleyerek.Zeynam karnı çok toksa o da rahatsız ediyo.Dikkat et bakalım.Dışarı çıkardığınız günler, karnı tıka basa dolu olduğu günler uykusu nasıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…