2008 Kasım Anneleri

ay muhallebili kadayıfla ,kekimide yaptım ,ayy yarın masanın resmini mi çeksem napsam kaydirigubbakcemile3

beyazmeleğe kızıyodum bugün ama bende patladım kocaya akşam akşam ,hem onun halaları geliyo hemde az biraz çocuğa bak kalan işleri bitireyim diyorum yok idmanı varmış yok bekliyolarmış ,eve geldiği gibi çıktı ,sinir küpüyüm valla..klava:
kıs piroş sen ne dedin de yapmadım lo ,bu hafta gel kalanları yeriz çok yaptım zaten ,haa bu arada anneni gördüm dün pazarda ,konuştuk ,niye gelmiyosun gel otururuz diyo ,dedim piraye gelsin geliriz beraber dedim ..

nazlıcım veririm canım tarifi ayıpettin

eylüsüm bi ara bana su muhallebili kadayifin tarifini versene kuzum,olmazsa dogum günümüze ondanda yapayim..

yarina benimde misafirim var,prenses tatlimi yaptim evimi temizledim bende ama cok yoruldum..

sirada denizi yikamak var..andisim bakiyim bi siteye nasilmis tarifler.

kızlar bitti ama bende bittim
bazı aksilikler dışında herşey çok güzel tam istediğim gibiydi
sanırım hayatımdaki bazı kişileri tekrar gözden geçirmem gerekecek
ona üzüldüm
ama onun dışında herşey mükemmeldi
çok şğkür Allaha bugünleride gördük
çok yoruldum sanırım fazla resim çekilmedi
benimkinin pili bitti neyse hatıralarda kaldı yarın resimleri toplarım koyarım inşllah

maytabım gözün aydın canım atlattın darısı bizim başımıza , ama çok kırgın görünüyorsun üzülme be gülüm bugün fındığının 1. yaşgünü , kimseler seni üzmesin bitanem

ya çileğim , bi site buldum üye oluyosun ayda 25 lira veriyosun adım adım seti gönderiyolar bebek gelişimi için her ay farklı kitaplar , şarkılar filan.. çok hoşuma gitti ama bide denizinanası baksın dedim , çocuk gelişimi üzerine ona danışıyoruz malum onun da sitesi varya :))

canım bide yemekleri kaç gün saklarım buzdolabında bide nasıl saklarım bi akıl ver bana

hmm anladim simdii..

canim ben hic dolaba koymadim Deniz`n yemeklerini yani ne desem bos olur.

belki diger kizlardan saklayan yada koyan vardir..ben hep günlük yapiyorum.

iyi geceler kızlaaarrrr
mmmfcim memonun doğum günü kutlu olsun iyi ki doğmuşşşş
miniğim çook geçmiş olsun canımmm

bi türlü yazamadım ya ben gelince kimseolmuyor yaa(
tüm hasta bebişlere ve annelrine geçmiş olsun
burdan tekrar memonun,akıllı bıdıklar kaan ve kermin doğum gününü kutluyorummm

cnm arkadaşım ben sağolasın marifetli hatun... annem söyledi bugün tel.de cnm bayılıyo sana:)))
mmmfcim memocana mutlu yaşlarrr kutlu olsun doğumgünü..............

sağolun kızlar ayy yeni yeni kendime geliyorum üşenmedimmakinedeki tabakları saydım 40 tane tabak vardı eyvah dedim
ama herkes memnundu 2 kişi haricinde
onlarda neden değildi hiç gülmediler anlamadım gitti neyse keyfimi bozamazlar
tekrar tekrar şükrediyorum Allahıma bugünleride gördük
inşallah sağlıkla huzurla nice nice yaşlar görürüz

hadi gözün aydın maytapcım atlattın istediğin gibi olmasına çok sevindim
gözden geçirmen gerekenlere gelince sen nasılsa en iyisini yaparsın şekerr

andina şu siteye bide ben bakayım valla çaşit bulmakta çok zorlanıyorum

iyi geceler kuzu ben kaçarrrr mümkünse bu gece kisme yakalamasın

haydiinn iyigeceler kızlar ben çıkıyorum kociş çağırıyo
piişşştt andina ayranmı içtikte ayrı düştük nasılsın dedim niye bişey demiyosun(( görmedinmi yoksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…