2008 Kasım Anneleri

hadi maytapcım gözün aydın bunu da atlattın fotoları bekliyoruz yarın ..

çilekcim veririm canım tarifi ,eşimin ailesinden kim gelirse yapıyorum çok seviyolar ailecek :))

ben bu hazırlıkla doğum gününe ön bir hazırlık yapmış gibi oldum vallahi ,o kadar yordu beni yani ..

pirayecim bende anneni sevdim canım ,ne kadar güler yüzlü bi kadın ..geldiğinde götür beni..

benim kızda bülent ersoyu alkışlıyo :)) popstarda şarkı söylüyo ..

piroşummm bilgisayar başından kalkmıştım gülüm şimdi gördüm yazdığını , ayrı düşer miyiz dünürüm hiççç ösledim zaten , görüşelim en kısa zamanda :))

denizinaansı gördüm seni kaçma bi yere bana cevap ver öle gitttt

ben geldimmm

benim denizin uyku düzeni iyice bozuldu, iyice geç yatmaya başladı sıpacık, geç yatınca geç kalksa oda yok erkenden kalkıyor, bundan sonra yine eski düzene dönmek lazım

mmmf gözün aydın canım herşeyin iyi geçmesine sevindim, gözden geçirilmesi gerekenler konusunda ise bazen hayatımızdada bahar temizliği gbi temizlikler yapmamız gerekebiliyor ne yazıkki

andinacım benim bazen iki gün sakladığım oldu canım, şimdiye kadar bişii olmadı, tabi çlek gibi her gün taze yapmak isterim ama bazen mümkün olmuyor , birde siteden bahsetmişsin yemekle ilgili olanmıydı?

canım site senin uzmanlık alanın adım adım diye bi set var , internet sitesini buldum da hoşuma gitti , tavsiye eder misin? bi bakıp fikir ver canımmmm

hERkese iyi akşamlarrr...öpsün sizi tavşanlarrrrrrrrdelikafaduldendelikafadulden..

MMf cim ynei yaşı kutlu olsun sarı kafanın.Doğum günü ayrıntılarını heyecANla bekliyorum..

Eylülcüm biraz erken oldu amakafamçokkarıştıkafamçokkarıştı evet o burçaklı ve labneli tarifti canımyerimsenibenyerimseniben..Hadi bakalım yarın için de senden resim bekliyoruz..

Hmmm başka başka

hah diloksum sana da geçmiş olsun.kuzucuk hastalanmış sanırım birazcık..
Asker eşi olmak da böyle bişi herhalde..Gez ,gez dur..Ama bazen ben de keşke öyle olsa diyorum durağanlık da sıkıyor insanı..

Beyaz melek gündüz okudum seni cevap yazamadım.Çok üzülmüştüm.Ama akşam girip yaptığını okuyunca Kocana üzüldüm:1shok::1shok: Anacım senden korkulur..Yazık adama acıdım beee

Andinacım ben de günlük yapmaya çalışıyorum
ama ona yaptığım özel bir yemek kaldıysa da ertesi gün de veriyorum.
.Sonuçta buzdolabında duruyor ve pişmiş.
Bi sorun olacağını sanmıyrum..

asorti maşallah serseri mayına koşuyor kuzu, yavrum benim maşallah maşallah

sahi dilek yazacaktım unuttum, kolya gelsin canım bir taraftan iyi bir taraftan kötü bir durum, ama sen her zamanki pozitifliğinle zaten iyi tarafından bakıyorsun, hayırlısı olsun canım

çitoscum nasılsın görüşemiyoruz çoktandır

andinacım siteyi inceledim, çok güzel vaatlerde bulunuyorlar, hazırlayanlarda hep psikolog, iyi bir iş çıkmıştır eminim, ama örnek kitabı incelediğmde biraz basit geldi, ve ayda 25 tl ile eğitici bir dolu şey alınabilir mesela, ben daha önce yeğenim için setler hazırlamıştım ablamda evde uygulamıştı ve anasınıfına bile gitmeye ihtiyacı olmadı, deniz içinde aynı yolu izleyecem tabi kuruma gidecek o ayrı

sürekli kendim yayınları tekip edip uğraşamam falan dersen sana önerim şu olabilir istersen ilk seti alıp incele zaten iadede edilebiliyormuş beğenmezsen iade ve iptal edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…