• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

selam kızlar herkes iyidir inşallah hasta bebelere geçmiş olsun yaa bi türlü kurtulamadık
estelcim sizinde ayınız kutlu olsun aklımda başka bişe kalmadı valla

merhaba kizlar berbat durumdayim bizim sipa bir haftadir gece uykusu yok en az elli kere uyaniyor ve agliyor sebebi ne bilmiyorum bu zamana kadar hic olmamisdi böle en azindan aglamasi yokdu ama gündüz iyi gündüz uykusuda yok ama moral olarak iyi mememi böle ediyor inanin cok biktim emzirmekten emzirmenin de zamani var amayok bizim beyfendi durmadan emcek dogdugundada öyleydi simdide öle birde zamanla gecer diyorlar bizde hic gecmedi maglesef üfffffff siyircam valla geliyorlar bana sagdan sagdan

Canım ya uykusuzluk zor olur.Sütün yetmiyo mu acaba.Dişler de çıkıyo olabilir.Geçici canım bunlar.Anıl da geçen hafta öyleydi.Maşallah eski düzenine geldi.Kasma kendini...

ben memeden kesemem ,o benim kurtarıcım ,ağlasa ,huysuzlansa hemen meme arıyor ,ayrıca dışarda da büyük rahatlık benim için ,özellikle geceleri emmeden hayatta uyumaz ,istediği kadar tok olsun ,o onun en büyük zevki ,kendi isteyene kadar bıraktırmıycam..

Benim böcügüm 50 dakikada 3 sefer meme icin uyaninca yeter artik dedim.

o kadar yapiskan bi cocukki gece agzi hep memedeydi..bende uyumaz memesiz diye

düsünüyordum ama uyuyorr mecbur kalinca.akillaninca daha zor olabilir bizim icin zamanlama cok iyi.

bende yağmur emdiği sürece bırakmayı düşünmüyorum yağmur öyle çok meme delisi değil vermesemde aramıyor öyle gece çok rahat oluyor emzirmek yada dışarda bi yerde yalnız kızlar benim sütüm artık yağmura yetmiyor herhalde gece iki kez kalkasrsa 1 kez mama yapıyorum,1 kez de emziriyorum fakat 1 kez kalkarsa bide geç kalkarsa sadece emziriyorum
yağmurcum çok hoş çıkmış resimler fakat ben o diziyi pek sevemedim ya ben özgü namalı yakıuştırıyorumo karaktere çünkü öyle hoş bi tipi, varki kadının her role yakışıyor :))
bu arada bebişler yine hasta hepsine geçmiş olsun diyorum
güliz canım ben yastıkla yatırıyorum yağmuru babnnesi pamuktan yastık yaptı çok incecik çok rahat ediyor yüz üstü yatsa da problem olmuyorrr

Doğumdan itibaren iki yıl boyunca ve sonrasında, anne sütü, temel besinlerin, günlük enerjinin ve savunma sisteminin önemli bir vesilesi olur. ıkinci yılda, günde sadece bir litre anne sütü alan bir bebeğin; bu sütle enerji ve protein ihtiyacının üçte ikisi ve A, C vitamini ihtiyacının tamamı karşılanır. Eğer bebek günde 1,5 litre anne sütü emebilirse, besin ihtiyacının büyük bölümü karşılanmış olur. Dolayısıyla anne sütü, mümkünse ikinci yılın sonuna kadar verilmelidir değerli anneler.....

ben de oglusumu emzırıp gelmıs bır anne olarak
emmdıgı surece en az 2 yıl emzırmeyı dusunuyorum

evet benım ıcın gecelerı zor oluyor ama zaten gunduzlerı ıstedıgı an emzıremedıgım ıcın gecelerı bana cok kulfet gelmıyor sımdılık

eylulun de soyledıgı gıbı agladıgı veya canı acıdıgı zaman sakınlestırme aracım olabılıyor
dısarıda ya da arabada emzırmek bır sure benı ıdare edıyor
bır sure daha emzırmeye devam

Kızlar bu alıntı net.ten.Ama bu kadar süt çıkar mı ya.Ben sağdım devamlı.En iyi zamanında 540-600 cc çıktı.Şimdi 200-300 cc arası.ılginç valla.Bana olmaz gibi geliyo...

merhaba kızlar
ıcırcım eylül yataktan düşmüş çok geçmiş olsun cnm
çilekçim deniz e emmyi bıraktırmışsın bende düşnüyorum artık bıraktırmayı çokta aramıyo zaten yaşına kadar emmesi de yeterli bence
ben piroşu yastıksız yatırıyorum kullanmayı da düşünmüyorum

Aslında bebek kendisi karar vermeliymiş.Yani istediği sürece verilmeliymiş.Çalışan anneye zor ama. Gece 2 saatte bir memeye uyanmak çok yorar anneyi.Annenin psikolojisi de önemli.Ben şahsen Anıl gece 2 kere uyansa sersem gibi oluyorum.Ben sağarak veriyorum ama 1 yaşından sonra düşünmüyorum.Büyük bi rejime girecem.Akşam yemeklerine elveda demeyi düşünüyorum.Eğer bu kilolar bana kalırsa sağlığımdan olurum.O yüzden şurda 1 ay daha sağacam.Sonra bırakacam.

Back
X