• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

bizimki malesef oyuncak hiiiiçbişeyi sevmiyo..eline alıp bi evirip çevirmesi var çok komik sonrada arkasına doğru atıyo çok gülüyoruz..

ben oğlumun doğum günü için dış kapıya poster yaptıracaktım seda ozalitle konuştu eşim ama magnette yaparlar mı acaba onu sormamış..
yaparlar mı acaba siz nerden aldınız..

ben hazır resminide onlar bassın istiyorum ben uğraşmayayım yani..

canım bılmıyorum magnetı ozalıtcıler yapıyorlar mı
ben bır matbaadan aldım magnetı uzerıne henuz foto eklemedım
ama bıraz malıyetlı olsa bıl yapabılırler sanırım

ben mesela uc tane t shırt bastırmayı dusunuyorum
hepımız gıyelım dıye ama foto ısını konusmadım

eylul gecmıs olsun canım
sanırım mısafır agırlayınca nazara geldın
masanın fotosunu yukleyecektın ben de heveslı heveslı beklıyorum

andına sımdıden gozun aydın canım

denızanası bırseyler yapmaya calısıyorum ama henuz bıtmıs degıl

teşekkür ederim denizannem
valla benimkide geceleri uyuyamıyor nefes alamıyor hasta baygın
ama gündüz tam bir canavar kesiliyor
dün mama sandalyesini kalkmış itmeye çalısıyor
gitmiyor diye ciyak ciyak bağırıyordu ..

andinacım valla bende sabırsızlıkla bekliyorum pek bişey kalmadı hazır olsun bazı şeyler dimi :)))

bu arada baş ağrısında ölüyorum
okuyorum yazdıklarınızı ama okurken o harfler kelimeler sanki kafamda çınlıyormuş gibi
hani çizgifilmlerde olur ya okuduğun harfler büyür kocaman olur kafana çarpar
aynı o şekilde diyebilirim :)

günaydın ,

yağmurcum resimleri gördüm canım ,ama ben diziyi izlemediğimden olsa gerek pek ilgimi çekmedi ,ama sen güzel çıkmışsın ,oğlunda öyle..

ben hastayım yine ,genç yaşta çürüdüm ,böbreklerim ağrıyo ,ölücem galiba ,hiç uyumadım..

eylülcüm çok geçmiş olsun canım..böbrek ağrısıda zordur..
lelalim saolasın bitanemmmm , sabırsızlıkla ayın 24'ünü bekliyorum

kızlar bu arada günün en güzel habaeri , haftaya pazar kocam dönüyo inşallahhhhh

andinam hadi gözün aydın canım..

1000141.jpg

Hilalin Aysusu.Bakışlara dikkat edelim lütfen.

kızlar bebişlernize yastıkla yatırıyormusunuz..ben bugüne kadar kullanmamıştım ama şimdi burnu tıkalı olunca yastıkla yatırısam sanki daha rahat nefes alabilir gibime geldi ama. bilmiyorum..doktorum 2 yaşına kadar kullanma demişti.siz ne yapıyorsunuz..doktorlarınız ne diyo..

gülizgül bende henüz yastıkta yatırmıyorum..
gerçi yatırmak istesemde bizim fıstık yatmaz..
çünkü yüzüstü yatıyor..
resmini yüklemiştim bilmem görmüşmüydün..

herkese tünaydın.çağanı uyuttum buraya girebilmek için sıpa uyandı hemencik.gülizgül ben yastıksız yatırıyorum ama burnu tıkalı olunca kendi yastıklarımızdan birinde yatırdım çok rahat yattı daha iyi nefes alabiliyo o zaman bide soğuk buhar makinesi çalıştırıyorum açılıveriyo burnu.bu arada geçmiş olsun gelinim hasta galiba

gülizgül bende henüz yastıkta yatırmıyorum..
gerçi yatırmak istesemde bizim fıstık yatmaz..
çünkü yüzüstü yatıyor..
resmini yüklemiştim bilmem görmüşmüydün..

görmüştüm canım fotonuzu..çok tatlı yatışı..benimki yatabilir çünkü sırt üstü yatıyo..

herkese tünaydın.çağanı uyuttum buraya girebilmek için sıpa uyandı hemencik.gülizgül ben yastıksız yatırıyorum ama burnu tıkalı olunca kendi yastıklarımızdan birinde yatırdım çok rahat yattı daha iyi nefes alabiliyo o zaman bide soğuk buhar makinesi çalıştırıyorum açılıveriyo burnu.bu arada geçmiş olsun gelinim hasta galiba

ooo dünürüm gelmişopuyorumnanaktan..nerlerdesin dünürüm sen..bizde bizi terk ettin sandık.senağlama.evet gelinin grip..bende yastıkta yatırısam iyi gelir diye düşünmüştüm..doğruymuş bende hastalığı geçene kadar yastıkta yatırayımda..bizim yastıklar da çok büyük gelmezmi canım ya..

Kızlar Anılı yastıksız yatırıyorum.Çünkü gece uyanırsa yastığıyla oynarke iyice uyanıyo.Ama hastayken başının altını yükseltiyorum.Nefes alması daha kolay oluyo.Geçmiş olsun hasta yavruya.

bebe yastığı derken canım..normal bebek yastığımı yoksa özel bi yastıkmı

canim bebekler icin yapilmis olann kaz tüyü hava aldiran yastiktan aldim.Deniz cok terledigi icin doktorumuz hem yorgan hemde yastigi bu sekilde almamizi söylemisti.

önce inanmadim ama sahidende terletmiyor hava aldigi icin.

merhaba kizlar berbat durumdayim bizim sipa bir haftadir gece uykusu yok en az elli kere uyaniyor ve agliyor sebebi ne bilmiyorum bu zamana kadar hic olmamisdi böle en azindan aglamasi yokdu ama gündüz iyi gündüz uykusuda yok ama moral olarak iyi mememi böle ediyor inanin cok biktim emzirmekten emzirmenin de zamani var amayok bizim beyfendi durmadan emcek dogdugundada öyleydi simdide öle birde zamanla gecer diyorlar bizde hic gecmedi maglesef üfffffff siyircam valla geliyorlar bana sagdan sagdan

Kızlar Anılı yastıksız yatırıyorum.Çünkü gece uyanırsa yastığıyla oynarke iyice uyanıyo.Ama hastayken başının altını yükseltiyorum.Nefes alması daha kolay oluyo.Geçmiş olsun hasta yavruya.

sağol canım..bencede yastık olunca daha rahat nefes alır ..bende bugün yastıkla yatırayımda rahat etsin bebişim..

canim bebekler icin yapilmis olann kaz tüyü hava aldiran yastiktan aldim.Deniz cok terledigi icin doktorumuz hem yorgan hemde yastigi bu sekilde almamizi söylemisti.

önce inanmadim ama sahidende terletmiyor hava aldigi icin.

benim kızda terleme olmuyo ben normalini kullansam olur o zaman ...

merhaba kizlar berbat durumdayim bizim sipa bir haftadir gece uykusu yok en az elli kere uyaniyor ve agliyor sebebi ne bilmiyorum bu zamana kadar hic olmamisdi böle en azindan aglamasi yokdu ama gündüz iyi gündüz uykusuda yok ama moral olarak iyi mememi böle ediyor inanin cok biktim emzirmekten emzirmenin de zamani var amayok bizim beyfendi durmadan emcek dogdugundada öyleydi simdide öle birde zamanla gecer diyorlar bizde hic gecmedi maglesef üfffffff siyircam valla geliyorlar bana sagdan sagdan

elifsevdecim..aynı biz canım..inanki bizde yaklaşık 1 aydır aynı durumdayız.gece 50 defa kalkıyo..sürekli emmek istiyo..ben dişlerine bağlıyorum huzursuzluğunu..biran önce çıksada bende yavrucuğumda rahatlasa diyorum hergün..

Back
X