- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #44.081
mide reflüsü cnm idrar reflüsüdemi vrmış yeni duydum valla
ay bi<im dr şüphelenmişti bi ara idrar reflüsünden prematürelerde olabiliyormuş çok şükür bişey çıkmamıştı acaip stres yapmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu arada bebeişler daha uzun uyuyorlar artık.Anıl da bazen sabaha kadar uyuyor kalkmadan. Yaşasın...
o uzun uykular bize şu aralar hiiç uğramıyomafoldumben
Beyazmeleğim napıyon ayol şimdiden açmalar, ekler pastalar..alıştırma kızı şimdiden yağlı şekerli şeylere sonra dobiş olacak ..
Kızlar bu arada bebeişler daha uzun uyuyorlar artık.Anıl da bazen sabaha kadar uyuyor kalkmadan. Yaşasın...
Benim oğlum anne karnındayken böbreklerinden biri şiş gözüküyodu.Kadın doğumcum doğumdan sonra ultrasonda baktırın dedi.Baktırdık ve harbiden biri şiş.İdrar geri kaçışından ve böbreklerden çıkan bi kanalın darlığından olurmuş.Ay ay kontrole götürdük. Sonra ilaçlı rontgen çektirdik.Pipi ucundan hortum saldılar.Rontgen cihazının altında dakikalarca çiş yapmasını bekledik.Geri kaçış var mı diye.Çok kötü bi gündü.Saatlerce ağladı yavrum. Çok zordu.Şükür bişi yokmuş.Bu yılbaşında bi ultrasonu daha var.Erkek bebeklerde olabilirmiş.Gittikçe azaldı bizimki.Eğer takip edilmezse böbrek iflasına bile gidebilirmiş.Şükür bizimki öyle çıkmadı.Yani demem o ki idrar reflüsü de var ve onun tetkikleri daha ağır.Allah tüm yavrularımıza sağlık versin.
meleğim ben kimselere verdirmiyorum valla , bizde de aynı şeyler var ama kesinlikle yasak diyorum geri çeviriyorum insanları... yani zaten bzilerin beslenme alışkanlıkları ortada , fast foodlar , börekler çörekler ve bu tarz beslenmenin getirdiği sağlık sorunlarını da artık hepimiz daha iyi biliyoruz..
bu sebeple oğluma düzgün bir beslenme alışkanlığı kazandırmak istiyorum hemde o kadar küçük ki şekerin , aşırı yağın ona zarar vereceğine inanıyorum..
bir de insanlara gerçekten çok kızıyorum , pastaneye gireriz eline poğça tutuşturanlar , bakkala gideriz çikolata verim demeler , el kadar çocuk niye çukulata yesin diyorum neyse ama bizim mahalledekiler eğitildiler iyice , artık kimse bişey teklif etmiyo , benim tepkilerim biraz sert oluyo , herhalde fartk etmişsinizdir burda da bazen sert tepkiler verebiliyorum o yüzden insnalar benden çekiniyor Allahtan da çocuğa fazla yaklaşmaya cesaret edemiyor :)))
Canım bizim de hergün değil.Dün gece ben de kalktım ama ondan önceki gün Anıl sabaha kadar uyudu.Bu iyiye işaret diyorum.Burda diğer arkadaşlarda yazınca artık diyorum sabaha kadar uyuyacağımız günler yaklaşıyo.Sizin de olur canım.İlk diş çıktı mı Estelcim sizin? O mu zorluyo acaba?:uhm:
günaydın kızlar
piroş dün gece 1 kere uyandı sonra uyudu yine 8.30 da kalktık iyi geldi vbunada şükür
eylül,yağız,ilke,anıl,yiğit efe 11. aylarınız kutlu olsun tatlı kuşlar
inş. unutmamışımdır kimseyi
çağancığıma çok geçmiş olsun
evet çağancım bi kıyak yaptı kızım bana
uynadı piroş çorba yapıyımda yediriyim fıstığıma