2008 Kasım Anneleri

selam kizlar,cok yazmisiniz yine bakamiyorum gecmise:(((( istedigim gibi..

su uyuyan bebelerden bende istiyorumya,gece 4 saat arayla mama istedigi icin uyandi.

verdim icti ama bu aralar icinde enaz 3 defa uyanip agladi ayagimda salladim uyudu..

ne yapmaliyim bu cocu kuyusun?uyuymuyor uyumuyor uyumuyor halbuki yatirirken cok uykusu vardi.

offfff siyircam galiba,memeyi biraktik hala uyaniyor tamam eskisi gibi diil ama yinede cok uyaniyor.

bu arada 11.ayini kutlayan bebisleri kutlarim..bizim 11.ayimizi 1-2 kisi disinda kimse kutlamamisti

cok üzülmüstüm ben onun icin unutmadan kutlayim diyorum.

çilekçim gee uymadan ne kadar önce yediriyortsun denizi..ben geç yedirdiğim geceler hep ayaktayım.bizede hazımsızlık var...yedikten sonra 2 saat geçiyoryaklaşık.. ..

birdemuhallebiye süt koyuypordum epeydir..son zamanlarda gaz ve sıkuyanma oluyordu..dalamama..dr süt verme dedi..şimdi uyansa da ağlamadı ..değişiyor çocuklar..

11.ayları bende kutluyorum şekerler....

dilokscum mamasini icirip uyutuyorum hemen..bir haftadir muhallebiyi reddediyor bikti galiba onun icin bende biberonda mama veriyorum uyutuyorum sonra..

hala gazli bi cocuk gazini cikartmazsamda uyaniyor..bu aksam önce yedirmeyi deneyim birde insl.bi faydasi olur.

vallahi denize ne verirsem yiyor ama biz özellikle vermiyoruz cikolata filan.disariya cikarttigimda bisküvi veriyorum eline sadece onu seviyor.

merhabalarr
yürümemize,öpücüğümüze baybayımıza iyi yorumlar yapan teyzelerimize teşekkür ediyoruz :))
ya şaka maka çok harika bişey bu ya öyle heyecanlıydıki kuzum ellerinide yukarı kaldırıyor etli tavuğum benimm:)bebişleri yürümeye tenezzül etmeyen anneler süper bişey bu yaaa
11,ayı dolan eylül,yağız,yiğit,anıl (başka kim vardı ya geçmişe bakıp bi kopya çekmem lazım:)hepsini kutluyorum yaş günlerine az kaldı geri sayım başladı:)))

Hilalim hoşgeldin cınım.Şimdi anlat bakalım kocanla neden tartıştın?

Çileğim niye uyumuyo güzelim bebiş?Doktora falan götürdün mü?Dileğin dediği gibi gaz vb.problemleri mi var acaba.Hazımsızlık filan.Yoksa biraz daha uzun uymalı.

merhabalarr
yürümemize,öpücüğümüze baybayımıza iyi yorumlar yapan teyzelerimize teşekkür ediyoruz :))
ya şaka maka çok harika bişey bu ya öyle heyecanlıydıki kuzum ellerinide yukarı kaldırıyor etli tavuğum benimm:)bebişleri yürümeye tenezzül etmeyen anneler süper bişey bu yaaa
11,ayı dolan eylül,yağız,yiğit,anıl (başka kim vardı ya geçmişe bakıp bi kopya çekmem lazım:)hepsini kutluyorum yaş günlerine az kaldı geri sayım başladı:)))

Ya maşallah Lavişim.Bizimki yürümeye çok korkuyo.Seri olarak koltuklarda yan yan gidiyo.Öp dediğimde ağzını yanağıma yapıştırıyo.Bay bay yok.Sadece sevdiği birinin ismini söylediğimizde ge ge ge yapıyo.Ama ellerini bazen kullanıyo ge ge derken. Alkışla hiç ilgilenmiyo.Tek tesellim evde sorduğum çok nesneyi o tarafa bakarak bildiğini göstermesi.Bir de geçen gün oyuncak sepeti vardı önümüzde.Oğlum araban nerde git getir dedim.Arabayı oyuncakların içinden alıp yere bıraktı.Ama şu by by ve alkış olatına çok bozuluyorum.mafoldumben

Hilalim hoşgeldin cınım.Şimdi anlat bakalım kocanla neden tartıştın?

Çileğim niye uyumuyo güzelim bebiş?Doktora falan götürdün mü?Dileğin dediği gibi gaz vb.problemleri mi var acaba.Hazımsızlık filan.Yoksa biraz daha uzun uymalı.

nebileyim canimya,doktoruna kalsa cok normal.cünkü cok enerjikmis
cünkü uykuyu sevmiyormus..kilosu boyu iyiyyse sorun yokmus bu böyle büyüycekmis..

hala gazli bi cocuk canim ama mamadan sonra alip kucagima cikartiyorum gazini..

uyaniyor aliyorum ayagima tik gidiyor hemen,koyuyorum yerine bi süre uyuyor.

acaba diyorum memeyi yeni biraktikya hala onun icinmi kalkiyorki?bahsediyordumya

meme icin cok uyaniyor diye..sasirdim kaldimya suratim kirec gibi her gören bu ne hal

neyin var diyor.ee uykusuzluk mahfediyor beni .neyse saglikli olsunda ben raziyim.

bizde iki aydir filan alkis yapiyoruz,müzik cikincada yeni yeni poposunu oynatmaya basladi:)

cok komik oluyor o zaman..baybay gel gel filan yapmiyor ama..anlamsizca bisiler anlatiyor sürekli.

birde babasi oleyyyyy diye bagirdimi hemen babayla ayni sekile geliyor eller havada ve basliyor

oldugu yerde ziplamaya:))

selam kızlar bugun keyfım yok hıc..
Dun elını kestı oglum.. Aksam bız tv ızlıyoduk esımle oda dolasıyodu etrafta.. bı ara kayboldu gozden.. ama 2 dakıka gecmemıstı sonra seslendım cevap vermedı bı gıttım holde oturmus elınden kanlar damlıyo yanı ınsan sogukkanlılıgını koruyamıyor maalesef boyle durumlarda. esıme bagırdım hemen oda geldı once yıkadık sonra batıkonladık. kanaması durmadıgı ıcınde bantladık. tum gece elını salladı durdu.Gırıste paslanmaz bır esık var oranın kenarına surtmus elını oda jılet gıbı kesmıs :(((( bu sabah dedım bantı acayımda yarası kurusun gecsın. acmamla beraber tekrar oluk gıbı kan gelmeye basladı. hemen batıkonlayıp kapattım yıne bantla. doktorunu aradım ulasamadım epey derın bı kesık hanı dıkıslık degıl belkı ama :(( demırle kestıgı ıcınde korktum paslı degıldı gercı kestıgı sey. Hastaneye gotursem gulerler herhalde kucucuk kesık ıcın mı geldınız dıye ama goturmedende ıcım rahat etmeyecek. En azından bı krem verır doktr?

yasmin canım her bebğin gelişimi farklı oluyor yağmura bişeyin yerini sorduğumda beni hiç takmıyorr:)
müzik çıkınca deli gibi oynuyor koltuğa dayanıp ayaklarını sallamasını görseniz çok şirin oluyor ya bide hadisenin evlenmeliyizi gelince ta gözümün içine bakıyor alkışlar el çevirmeler kendi kendi şarkıya katılmalar çok tatlılar ya çok maşallah tüm bebişlereeee

selam kızlar bugun keyfım yok hıc..
Dun elını kestı oglum.. Aksam bız tv ızlıyoduk esımle oda dolasıyodu etrafta.. bı ara kayboldu gozden.. ama 2 dakıka gecmemıstı sonra seslendım cevap vermedı bı gıttım holde oturmus elınden kanlar damlıyo yanı ınsan sogukkanlılıgını koruyamıyor maalesef boyle durumlarda. esıme bagırdım hemen oda geldı once yıkadık sonra batıkonladık. kanaması durmadıgı ıcınde bantladık. tum gece elını salladı durdu.Gırıste paslanmaz bır esık var oranın kenarına surtmus elını oda jılet gıbı kesmıs :(((( bu sabah dedım bantı acayımda yarası kurusun gecsın. acmamla beraber tekrar oluk gıbı kan gelmeye basladı. hemen batıkonlayıp kapattım yıne bantla. doktorunu aradım ulasamadım epey derın bı kesık hanı dıkıslık degıl belkı ama :(( demırle kestıgı ıcınde korktum paslı degıldı gercı kestıgı sey. Hastaneye gotursem gulerler herhalde kucucuk kesık ıcın mı geldınız dıye ama goturmedende ıcım rahat etmeyecek. En azından bı krem verır doktr?

swetter geçmiş olsun canım ya bunları bir dakika boş bırakmaya gelmiyor nasılda acımıştır canı minik erkeğin:(sen gerekeni yapmışsın canım dikişlik bi durum yoksa götürmene gerek yok bencee

gecmis olsun swettercim bence götür sen doktora icin rahat etsin..

tatilde Deniz elindeki bardagi atip kirdi ve benden önce gidip kirik parcayi

aldi eline.iki parmagi kesilmisti ma aglamadi akan kana bakti uzun süre.

kesik hafif olmasina ragmen annem hemen doktora götürmüstü cocugu ne olur ne olmaz cam filan

kalir icinde diye.neyseki sorunsuz atlattik biz.

bence sende götür icin rahatlasin canim.

swetter canım ya çok geçmiş olsun..
canavar oldu bunlar, bırak dakkayı saniye gözümüzün önünden ayırmamamız lazım..
tekrar çok geçmiş olsun:((

kızlar nesquik'ten bahsetmiştim ya
3 yaşından küçük çocuklara verilmiyormuş
bizimkisi hala süt, devam maması v.b. reddetmeye devam ediyor
suluk ile denedim öyle de içmedi
%100 katı gıdalarla beslenecek artık

Swetter geçmiş olsun canım.Daha beterinden esirgesin Rabbim.Burda sekreter arkadaşın oğlu 1 yaşındayken masa örtüsünü çekince cam sürahi yere düşüp parçalanmış.Çocukda üstüne düşmüş ve bilekleri kesilmiş.Ama enine değil boyuna kesilmiş.Yoksa düşünmek bile istemiyorum gerisini.Dikkat edecez.En kritik zamanlar.Bence bir polikliniğe de götürebilirsin.Hem sorarsın, hem pansuman yaparlar.

Remedioscum üzüldüm canım ya.Gece kalkınca ne veriyosun?Bir de şu tahıllı mamalar falan var ya, ya da ne biliyim çok sulu çorba falan mı denesen?

remedios benim danacikta su disinda bisi almiyordu biberondan gece ac biraktm mecbur aldi simdi iciyor ama.

devam mamasini yada tahillilari sütüne karistirmayi dene,belki icer.

Back
X