- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.141
Ne olmuş piroşumaaaaa hemen geçmşe bakmam lazım
Meleğim bizim kucak kucağa oturduğumuz da oldu tuvalette hayatım , yapışık ikiz misali
selam güzellerimnasılsınız bakalım herkes iyidir inşallah 11.ayımızı kutlayan herkese teşekür ederiz
ayy bugün brokoli çorbası yeşil fasülye pilav yaptım ama biraz uğraşak eylülüm sağolsun
dier 11.aylarda kutlu olsunn
çilek ya valla 3 katlı evi nasıl emizliyorsun kokom yaa ben 2 katlıyla zor kalkıyorum altından
ee boşa temizlik yapmıyorsun hergün bu arada işin çok zor canım alışana kadar allah sabır versin
deniz oğlanla uğraşacaksın biraz anlaşılan
mmmf sende şu tıckerini değiştir artıkın canuuuum
ah kuzuuum piroşumun başına geleni yeni okudum geçmiş olsun kıyamam cimcimeme ben
piroşuma geçmiş olsun
sargılı parmakla mı dolaştı iki gün kuzucuğum
tesekkur ederız teyzelerı ve sızede cok gecmıs olsun pirayecim Allah butun bebıslerı kazalardn belalardan korusun inş. :Saruboceq:
piroşşş geçmiş olsun bebeem yaa oyy yerim ben onuu
Ay kıyamam ben bebeğimeeee , piroşum çok geçmiş olsun , kıyamam onun canının acımasına da ağlamasına da yavrum benimmmm
günaydın
çağanıma ve okiye çoook geçmiş olsun..
kimseler yok sanırım
Günaydın kızlar.
Saphiram geçmiş olsun.Bu ara hep bu kazalar konuşuluyor.Aman dikkat canım ya.Durucuma dikkat et.
Cagancuk canım yavruşa geçmiş olsun.Gelişimi güzel gidiyomuş.Çok sevindim.
çok geçmiş olsun canım
cnm sizin ve diğer 14 kasım doğumlu bebelerimizin 11. ayı kutlu olsunbugün 11 aylık olduk
yaşgünümüze 1 ay kaldı
herkese günaydın ...
düşen bebeklere ve rahatsız olan bebişlere çoookkkk geçmiş olsun(
ben bugün acaip derecede sinirliyim..
sevgili kocamla akşam tartıştık..
tatlım çok geçmiş olsun.ay herkes hasta ya :gitme:günaydın kızlar
geçmişe baktım ama aklımda hiçç bişey kalmadı
çagancuk ve safiş geçmiş olsun kızlar
bizde hala hastalıkla boğuşuyoruz
Duru nun burnu hala tıkalı özellikle de geceleri iyice azıyor bu durum
dün gece hiç kalkmadıysa 20 kere kalktık heralde
tabı ben sersem gıbıyım
günaydın arkadaşlar
saphira geçmiş olsun allah koruyo gerçekten bu hareketlilikle kuzuları.
cağancuk inşallah korktuğunuz gibi çıkmaz kolay gelsin size..maşallah kocaman olmuş senin paşa..
remodios 11. ayınız kutlu olsun..
bu kadar hatırladım::)
yavrum bi karışıklık oldu galiba kaydirigubbakcemile3benimki 6 kasım doğumlu kaydirigubbakcemile3asorti ,denizanası ,remedeos ,saphira ve sevgili kankamın 11.aylarını kutlkarım darısı yaşgünlerine inşallahhhhh
kimseyi unutmadım demi??
günaydın hatunlar
lavişcim maşallah yağmura bizimki daha el falan sallamıyo ama gittiğimizi anlayıp bir güzel ağlıyor
estelcim maşallah meleğine benimkide 9.100 gr ama bana çok ufak gelityo nedense seninkinin resimlerinde seninki daha toplu sanki
safiş geçmiş olsun Allah korusun meleğimizi
cagancuk geçmiş olsun
aramıza hoşgeldin denizanası valla bi tadını al daha önce neden gelmedim diye üzülürsün faceye
ah güzelim okiciğimize geçmiş olsun oluyor artık böle şeyler alışırız diyoruz ama alışılmıyor allah bir daha göstermesin aralarda girde egeliler buluşmasını takip et yada özelden telini falan yazda en azından oradan ulaşalım sana
Anneler gunaydın herkese hasta bebıslere cok gecmısler olsun.aklıma kalanlar lelal saphıra cagancuk cok gecmıs olsun canlarım.
Eylulcum sevındım dınlenmene canım.dun benım oglum yıne 2 kez uyandı aglayarak emzık yuzunden.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hıh iyi dedin andişim şimdi sen gel bunu birde benim anneme anlat o kadar söylüyorum kızıyorum tamam diyor dikkat etmeye çalışıyor ama Eymen isteyince kıyamıyor ee çocuk bu herşeyi isteyecek tabi aman olsun onun yediğinden ne olacak diyor onun yediği onun bünyesine göre yeterince fazla diyorum bende
ve kısmetli de benim eşşek sıpası her gittiğimiz yerde mutlaka bir pasta börek çöreğe veya olmadı yemeğe denk geliriz biz eşimle yok istemiyoruz falan desekte bzimki gider hemen kurulur sofranın başıma ma-ma-ma diye tabi millet siz karışmayın çocuk aç diye verirler
pastaneye gideriz adamlar sever verir
babasıyla bakkala ekmek almaya gidiyorlar dönüşte elinde gofret falan kocişe diyprum niye aldın bunu diyo ben almadım ki bakkal amcası verdi her gittiği yerde sevdiriyor kendini doğal olarak bişeyler toplayıp geliyor kaydirigubbakcemile3 gerçi öyle gofret gibi topladığı şeyler bana yarıyor ama onları açamadığı için biraz oynuyor sonra unutuyor ben yiyorum
mesela evde çikolataları yerini biliyor değiştirsem bile gidip buluyor kokusunu mu alıyor bilmem kaydirigubbakcemile3
ona rağmen çok tombili de değil yediğini yakıyor sanırım ee o kadar harekete yakmasa ayıpolur zaten
bu arada 11. ayları farketmemişim yeni gördüm sadece remediosu kutlamışım
Asortie'min tatlı Eylül'ü, Remedios'umun biricik Yağız'ı, Zeyna'mın Yiğit Efe'si, Denzanasıcığımın İlke Deniz'i Saphira'mın Duru Okyanus'u vee Yasmin'imin Anılcığı hepinizin 11. ayları kutlu mutlu olsun, ay ben 14 kasımı düşünemiyorum ne çok doğum günü kutlanacak :teytey:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yasmıncımm cok cok gecmıs olsun anılcıgıma cok sukur yawrumun bısıysı yokmus
ecemım gecmıs olsun yenı gecmıste okudumm bende kucuk cocukların bebeklerı tutmasına sınır olurum nedense komsumun kızı 10 yasında 2 aylık bebegı tutyor annesıne kızdımm dusurur kucucuk bebek oda daha dedımm ellerınden aldılar yoksa bebegı tutacak oyuncak sankııı allahım yaa
bu arada annemle konusmaya basladık tabı hıc bısey olmamıs gıbı davranıyoruzz
eylülün düştürgünü felan demedımm tabıı bı de onun ıcın kavga etmıyelım :)
beyazmelekcım senın yazından kopya yapıcam kusura bakmayınn arkadaşlar yenı gordumm
11. aylarınız kutlu olsunn
Asortie'min tatlı Eylül'ü, Remedios'umun biricik Yağız'ı, Zeyna'mın Yiğit Efe'si, Denzanasıcığımın İlke Deniz'i Saphira'mın Duru Okyanus'u vee Yasmin'imin Anılcığı
31 ekım dogumluda cok bebıs var :)))
ayy çok teşekkür ederim gerçekten opuyorumnanaktanIcırım teşekkür ederim.Bi yanlışlığı düzeltmek isterim Saphiramın Duru'su 14 Kasım doğumlu değil.
mmmfcim bi karıştırmış ortalık çorbaya dönmüş hehehehe :roflol::roflol::roflol:ee oki nereden karıştı o zaman acep valla hatırladım sanki ben onu geçenlerde kutlamıştım kaydirigubbakcemile3 neyse artık tüm 11. aylar kutlu olsun gelmiş geçmiş :roflol:
ay cnm okurken inan kalbim sıkıştı,çok geçmiş olsun.en azından bi sağlık ocağına götürüverseydinselam kızlar bugun keyfım yok hıc..
Dun elını kestı oglum.. Aksam bız tv ızlıyoduk esımle oda dolasıyodu etrafta.. bı ara kayboldu gozden.. ama 2 dakıka gecmemıstı sonra seslendım cevap vermedı bı gıttım holde oturmus elınden kanlar damlıyo yanı ınsan sogukkanlılıgını koruyamıyor maalesef boyle durumlarda. esıme bagırdım hemen oda geldı once yıkadık sonra batıkonladık. kanaması durmadıgı ıcınde bantladık. tum gece elını salladı durdu.Gırıste paslanmaz bır esık var oranın kenarına surtmus elını oda jılet gıbı kesmıs((( bu sabah dedım bantı acayımda yarası kurusun gecsın. acmamla beraber tekrar oluk gıbı kan gelmeye basladı. hemen batıkonlayıp kapattım yıne bantla. doktorunu aradım ulasamadım epey derın bı kesık hanı dıkıslık degıl belkı ama ( demırle kestıgı ıcınde korktum paslı degıldı gercı kestıgı sey. Hastaneye gotursem gulerler herhalde kucucuk kesık ıcın mı geldınız dıye ama goturmedende ıcım rahat etmeyecek. En azından bı krem verır doktr?
oyyy yemin ederim bu kazaları okurken şişiyorum ben ya,çok üzüldüm kıyamam piroşumun minnacık parmağına.çok geçmiş olsunswettercim çok geçmiş olsun
bence kesinlikle götürmelisin doktora
geçen hafta piraye de ayak baş parmağını nereye vurduysa artık ben ona kıyafet almaya gitmiştim o mutfaktaydı kapıya sıkıştırmış olabilir nasıl ağlıyo ama bir çıkardım çorabını kesilmiş ve tırnağı morarmış çok ağladı biraz sustu yine başladı 1 saat ağladı acı acı
dedim kırıldı galiba parmağı o sırada eşim aradı piroşta bende ağlıyoruz hemen gel dedim çok telaş yaptım giyincem bırakamıyorum kalkmaya çalışıyo ayağı dahada çok acıyo ciyak ciyak ağlıyo bende tabi
beklerken şişti bide parmağı
eşim geldi hemen hastaneye götürdük doktorumuz acile yönlendirdi
film çektirdik çok korktum kırılmışsa diye ama ezilmiş bıdığımın parmağı
pansuman yapıldı ve 2 gün sargılı kaldı(
ondan bizde de var bi tane kaydirigubbakcemile3sağol yasmincim bende kafasını vurunca yada düşünce alkışlıyorum bravo diyorum seviniyo ağlamaya fırsat kalmıyo::)
Hay Allah çok geçmiş olsun cnm,çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın.ya böbrek reflüsü olsaydı o çok daha tehlikeli.ilacıyla bir an evvel iyileşir inşallah çağanımız :teselli:iyi geceler kızlar.çağanda reflü çıktıöksürmesinin hırlamasının sebebi buymuş.6 ay falan ilaç kullanıcak ne yazıkki çok ağladı film çekilirken 20 dk yattı elleri kolları bağlı yıktı ortalığı.başım çatlıycak gibi ağrıyo.çay içicem şimdi geçer belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?