2008 Kasım Anneleri

Ne olmuş piroşumaaaaa hemen geçmşe bakmam lazım

Meleğim bizim kucak kucağa oturduğumuz da oldu tuvalette hayatım , yapışık ikiz misali

valla ne yalan söleyeyim kapının mandalı tam kapanmadığı zamanlarda içeri girp geliyor bacaklarımdan tutunup kalkıyor öle bekliyor çıkmamı kaydirigubbakcemile3

:) benim evim 3 katli iki lavabomuz var ama birisi 1.katta digeride 3.katta..

salonum ve mutfagim 2.katta.dolayisiyla lavabo icin ya 1`e yada 3.kata cikmak gerekiyor.

Deniz salondan ciktigim an basiyor cigligi ve merdivenlere geliyor.dolayisiyla pasa banyonun

ortasinda bende klozetin tepesinde :))) kucagima oturmuyor o dolaplari kurcalarken ben isiyrorum..

iyyy yaptigim muhabbete bakarmisiniz :)))

bende çıkıyorum canlarım inşallah hepimiz bebişlerimiz güzel bir akşam ve güel bir gece geçirir ve yarına bomba gibi gelirsiniz buraya

selam güzellerimnasılsınız bakalım herkes iyidir inşallah 11.ayımızı kutlayan herkese teşekür ederiz
ayy bugün brokoli çorbası yeşil fasülye pilav yaptım ama biraz uğraşak eylülüm sağolsun
dier 11.aylarda kutlu olsunn
çilek ya valla 3 katlı evi nasıl emizliyorsun kokom yaa ben 2 katlıyla zor kalkıyorum altından
ee boşa temizlik yapmıyorsun hergün bu arada işin çok zor canım alışana kadar allah sabır versin
deniz oğlanla uğraşacaksın biraz anlaşılan
mmmf sende şu tıckerini değiştir artıkın canuuuum

cok zor oluyor ama alistim sekercim..bi ara vietnamli bi kiz geliyordu ama icim rahat etmiyor

kiz gittikten sonra tekrar basa aliyordum herseyi.bir süredir kimsede gelmiyor bilege kuvvet:)

değiştirdim kuzum geri sayımlı ayarlamıştım son ayda

of ya yazdıklarımı yağmur geldi sildi önüne gelen düğmeye basarak şimdi de elindeki elmayı kemiriyor benim akılllı kızımmm
ya var ya allahtan yemek derdim yok ya valla yağmurla akşamları yemek yapmak imkansız ya bi dk durmuyorrr

alistim mmfcim,temizligi seviyorumyaaaa..öyle hertarafta camasir suyu filan koktumu

icime bi huzur gelir benim.

ben geldim kokosum ama dizi basladi gidiyorum.

iyi geceler kızlar.çağanda reflü çıktı öksürmesinin hırlamasının sebebi buymuş.6 ay falan ilaç kullanıcak ne yazıkki çok ağladı film çekilirken 20 dk yattı elleri kolları bağlı yıktı ortalığı.başım çatlıycak gibi ağrıyo.çay içicem şimdi geçer belki.

ah kuzuuum piroşumun başına geleni yeni okudum geçmiş olsun kıyamam cimcimeme ben

piroşuma geçmiş olsun
sargılı parmakla mı dolaştı iki gün kuzucuğum

tesekkur ederız teyzelerı ve sızede cok gecmıs olsun pirayecim Allah butun bebıslerı kazalardn belalardan korusun inş. :Saruboceq:

piroşşş geçmiş olsun bebeem yaa oyy yerim ben onuu

Ay kıyamam ben bebeğimeeee , piroşum çok geçmiş olsun , kıyamam onun canının acımasına da ağlamasına da yavrum benimmmm

hepinize çok teşekkür ederim kızlar 2 gün sargılı gezdi remediosçum evet(
ahh anidişm sen bana sor o ağladı ben ağladım içim gitti yavrum acıyla ağlarken
allah daha beterinden sakınsın yavrularımızı

günaydın

çağanıma ve okiye çoook geçmiş olsun..

kimseler yok sanırım

Günaydın kızlar.

Saphiram geçmiş olsun.Bu ara hep bu kazalar konuşuluyor.Aman dikkat canım ya.Durucuma dikkat et.

Cagancuk canım yavruşa geçmiş olsun.Gelişimi güzel gidiyomuş.Çok sevindim.

çok geçmiş olsun canım

bugün 11 aylık olduk
yaşgünümüze 1 ay kaldı
cnm sizin ve diğer 14 kasım doğumlu bebelerimizin 11. ayı kutlu olsun
herkese günaydın ...
düşen bebeklere ve rahatsız olan bebişlere çoookkkk geçmiş olsun(
ben bugün acaip derecede sinirliyim..
sevgili kocamla akşam tartıştık..

tatlım çok geçmiş olsun.ay herkes hasta ya :gitme:

asorti ,denizanası ,remedeos ,saphira ve sevgili kankamın 11.aylarını kutlkarım darısı yaşgünlerine inşallahhhhh
kimseyi unutmadım demi??
yavrum bi karışıklık oldu galiba kaydirigubbakcemile3benimki 6 kasım doğumlu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…