- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #44.101
merhabalarr
yürümemize,öpücüğümüze baybayımıza iyi yorumlar yapan teyzelerimize teşekkür ediyoruz :))
ya şaka maka çok harika bişey bu ya öyle heyecanlıydıki kuzum ellerinide yukarı kaldırıyor etli tavuğum benimm:)bebişleri yürümeye tenezzül etmeyen anneler süper bişey bu yaaa
11,ayı dolan eylül,yağız,yiğit,anıl (başka kim vardı ya geçmişe bakıp bi kopya çekmem lazım:)hepsini kutluyorum yaş günlerine az kaldı geri sayım başladı:)))
Hilalim hoşgeldin cınım.Şimdi anlat bakalım kocanla neden tartıştın?
Çileğim niye uyumuyo güzelim bebiş?Doktora falan götürdün mü?Dileğin dediği gibi gaz vb.problemleri mi var acaba.Hazımsızlık filan.Yoksa biraz daha uzun uymalı.
selam kızlar bugun keyfım yok hıc..
Dun elını kestı oglum.. Aksam bız tv ızlıyoduk esımle oda dolasıyodu etrafta.. bı ara kayboldu gozden.. ama 2 dakıka gecmemıstı sonra seslendım cevap vermedı bı gıttım holde oturmus elınden kanlar damlıyo yanı ınsan sogukkanlılıgını koruyamıyor maalesef boyle durumlarda. esıme bagırdım hemen oda geldı once yıkadık sonra batıkonladık. kanaması durmadıgı ıcınde bantladık. tum gece elını salladı durdu.Gırıste paslanmaz bır esık var oranın kenarına surtmus elını oda jılet gıbı kesmıs((( bu sabah dedım bantı acayımda yarası kurusun gecsın. acmamla beraber tekrar oluk gıbı kan gelmeye basladı. hemen batıkonlayıp kapattım yıne bantla. doktorunu aradım ulasamadım epey derın bı kesık hanı dıkıslık degıl belkı ama ( demırle kestıgı ıcınde korktum paslı degıldı gercı kestıgı sey. Hastaneye gotursem gulerler herhalde kucucuk kesık ıcın mı geldınız dıye ama goturmedende ıcım rahat etmeyecek. En azından bı krem verır doktr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?