2008 Kasım Anneleri

ancak dusebıldım
annem oglusum derken ıyılesemeden kalkıp onlara bakmam lazım
oglusum cok huysuz sureklı emmek ıstıyor sanırım bızden enfeksıyon alıyor yavrum

annem de doktordan geldı soguk algınlıgı demıs doktor
ılaclar vermıs persembeye kadar kullan gel demıs
ama corba bıle ıcmek ıstemıyor
sarımsaklı tarhana corbası bu aksam kı menulerı olacak
ıcımızdekı mıkroplarla sarımsakla savasmaya karar verdık

denızanası dısarı cıkarsam bırkac yere tekrar sorarım canım magnet ısını

sabah bahsetmıstım bır arkadasımızın kızı bronsıt sebebıyle hastaneye yattı dun aksam dıye
gece agırlasmıs cocuk sureklı hava verıp ıgne yapıyorlarmıs
neler oluyor bıze boyle sureklı hasta olur olduk

julının dedıgı gıbı ben zaten hep hemen hasta olurdum da annem bıle hasta oldu yanı gozum korkmaya basladı

minik cok gecmis olsun canimya,bian eve atlatirsiniz umarim..

bi ara bahsetmistim esimin arkadasinin oglu domuz gribi oldu diye cocuk iyilesmis

cok sevindim duyunca.

ama esimin baska bi ark.hala hastanedeymis asiri ishal ve kanama varmis adamda.

iyice korkmaya basladim ya..

Ya bir de dün akşam Uğur Dündar'da bir uzman vardı seyrettiniz mi. GDO'lu tohumlardan bahsediyordu. Yasak ama marketlerde satılan bazı bebek mamalarında bile bu madde var dedi. ıçeriğinde böcek ilacı bile var bu maddenin. Hangi bebek mamasında var acaba?

Selam kızlar nasılsınız? Hem internet hem evdeki PC gidip geliyor giremedim kaç zamandır.
Bu arada grip olanlara çok geçmiş olsun, olmayanları Allah korusun.
Eşim de çok korkuyor Bengisu'nun grip olmasından. Geçen gün baktım multitabs'ını 2 doz veriyor. Aman deli misin sen diye kaptım elinden. Vitaminin bile fazlası zarar, Allah korusun böbreklerine zarar verecek gripten koruyum derken...

selamlar,
hasta olanlara geçmiş olsun..
julicim eşin okulundaki durumdan etkilenmez inşallah.. aslınca insan genel temizliğine dikkat ediyorsa bence onu bulmaz bu grip diye düşünüyorum
o yüzden bende eşim akşam gelince önce üzerini değiştirip elini yüzünü yıkamadan çocukları aldırmıyorum...
elektrik süpürgemi bende değiştireceğim tozu dışarı vermesin diye su haznesi olan bir süpürge düşünüyordum ben ama dyson demişiniz bir yerde nasıl bişey alsamki bende..

hasta olanlara çokk çokk geçmiş olsun
çok sıkıldım artık bi yerden bir virüs bulaşır diye düşünmekten yaa bitsin şu salgın,kızım olmasa korkmıycam hiç...
bide okulları da tatil ederlerse iyice panik havası olcak,amerikan filmlerine döncez
beyazmeleğim senmiydin o bende uzanmıştım dalmışım sen aradın:))) ben ararım cnm seniopuyorumnanaktan

yasmin mesaj deyince benim mesajlarım niye silinmiştir diye dün sormuştum..
cevap veren oldumu bilmiyorum çünkü bakamadım..
şimdi tekrar sorsam..
34 tane özel mesajım vardı ve dün silinmiş..
niyeeeeeeeeee acaba?????

hilalcim sanırım herkesinki silindi benimkilerde gitmiş, sitede sorun vardıya ona bağlı sanırım,

kalimerocum eşim bulmuş magnet canım baya büyük bişii 25 x 25 cm vardır, lavinyaya soralım eğer yeterse senin bakmana gerek kalmaz canım

laviş görürsün inşallah canım, dediğim gibi magnet bulduk, ne kadar bişii istersin, birde başka bişey lazımmı istanbuldan istediğin, mesela fotoğraf baskısı yaptırabilecekmisin istersen onuda yaptırayım, yada başka bişii kargo nasılsa gidecek hepsi beraber gider

Back
X