2008 Kasım Anneleri

heryerde grip konuşuluyo tv açamaz oldum haber okuyamaz oldum burda bile aynı içim karardı iyice pimpirik oldum kendim kendime üretecem bi virüs göreceksiniz hee
Allah alnımıza ne yazdıysa onu yaşayacağız kızlar bizz korunalım aşı veya kendi imkanlarımızla ondan sonrası alın yazısı öesi yok
nasıl gelecek insanlığın sonu kıyamet günü hastalıklar çoğalacak insanlar birbirine girecek v.s.
içinizi karartmak gibi olmasın 3 günlük dünya her an böle tetikte yaşarsak ömrümüzün kalanından bişi anlamıcaz ona yanarım
neyseeee

bütüngün iş yerinde mokum çıktı eve geldim bir pis bir pis geldi gözüme üstümü soyunur soyunmaz bi güzel süpürdüm ç.suyuyla sildim tozumu aldım yiğidi sallıyom ama sanırım artıkın yaşamıyom belimi falan hissetmiyorum

geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim oğlum bugün çok çok daha iyi

jüli sana hoşgeldin diyemedim sanırım yeniden sahalara dönmene sevindim

mmmf kafa sen daha dötünün dibindeki izmite gelemedin kaldıki çileğe gidecen puhahahah:roflol:

ama bak beni kızdırma bir gece ansızın plan yapar norveçe uçarım heee kaydirigubbakcemile4

başka başka ne vardı hasta olan herkeze acil şifalar yeni yaşlarını kutlayanlara nice yıllara daha uzun ömürlere sağlıkla sıhatle inş.

he yasmin sabah sanırım anılı anlatmışşş onu okurken kendimi gördüm çzellikle hasta olduğu 4 günlük dönemde sürekli konuşuyorum tencereyle konuşuyom bardakla konuşuyom abidik gubidik şarkılar üretiyom sırf yiğit sussun diye ama sanırım 1 yaş sendromu yaşıyorlar sabır yasmin geçecek en azından ben öle diyip yüreğimi freahlatıyorum:1hug:

heyo ben geldim.. o kadar cok yedimki heran patlayabilrim:)))

ben bu kalp seni unuturmuyu izliyorum..

mmf püen kazanmaya basladim paramda biraz cogalsin hemen büyütücem tekneyi haberin olsun :)

EE YANı GıT YUT HAPI SEN YıNEDE TUTARSA TUTAR DıMı AMA
ayy bi de evlenecek cesurla öbür hatun sürekli gözünün önünde ne gıcııık

şşşt noluyo dağılın çekilin ben haydar zeynaaa laelaelaelaelae
oğlumun 4. iğnesini yaptırdım geldim ama bugün sırtım bi acayip ağrıyo acaba tüm gün masada kazık gibi oturup öğlen arası 10 metre topuklarla mağazaları arşınlayı akşamda evi haldır huldur kazıyıp temizlediğim için olabülür mü kafamçokkarıştı

bizde bakıyoruz bu kalp seni unuturmuyu güzel bir dizi çilek kafa
ayrıca şu mmmf kafa sana ne tiyosu verdi banada verdi benim itibar hala 5.2 de sürünüyo neden memnun edemiyosam lavukları

Back
X