- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #46.881
andısım benım faceım yokkk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım bi ricam olucak sizden
Facee dün akşam resim ekledim batudan ortaya karışık albümüne eklediğim son resimlere bi baksanıza , doğum gününde hediye edeceğim çerçeveler için hangisini bastırıyım ? beğendiğinizin altına yazarsanız çok sevinirim , o kadar resmi var çocuğun ama bir tanesini seçemedim içlerinden : ((
Ya o son resimlerden birini bastırıcam yada profilimizdeki resmi bastırıp kendimi kesicem ordan onun tek halini koyucam çerçevelere ne dersiniz
günaydın kızlar..
yorucu bir hafta sonundan sonra geldik buralara..
herkese iyi bir hafta diliyorum..hasta olan bebişlere ve annelere çok geçmiş olsun((
geçmişe şöyle bi baktım fakat aklımda hiçbişey kalmadı..ne kötü:))
bana uyar andişim benimde sırtım çok ağrıyo yarın yeriz yemeğimizi karaköy lokantasımıydı :bbo:attımmı yoksa ne
ıcırcım yasminim sizlere bayıldım bayıldım bi günde ankara çıkarmasımı yapsam bende çok özledim ulusu kızılayı metro çarşısını
Dünürüm ne oldu.Günaydın günaydın.Benim gelin mi yordu seniii:)))
hazır burası bu kadar kalabalıkken yine hatırlatıyım kızmayın bana lo :))
faceden resimler için oylama bekliyorum hatunlarrrrrr
hazır burası bu kadar kalabalıkken yine hatırlatıyım kızmayın bana lo :))
faceden resimler için oylama bekliyorum hatunlarrrrrr
sorma yasmin..bu gelininden çok çekiyorum vallaha..damat desen aynı:)))bunlar bizi çileden çıkardılar..
akşam saat 21.00' e kadar aysu hanım gayet iyiydi.Sonra ne olduysa resmen çoştu:))avazı çıktığı kadar bağırarak ağladı ve bu ağlayışı sabah saatlerine kadar devem etti.bi anlam veremedik((
şimdide babası aşıya götürdü.ne yaptılar bi haber alamadım henüz...kafamçokkarıştı