2008 Kasım Anneleri

Canlarım bi ricam olucak sizden

Facee dün akşam resim ekledim batudan ortaya karışık albümüne eklediğim son resimlere bi baksanıza , doğum gününde hediye edeceğim çerçeveler için hangisini bastırıyım ? beğendiğinizin altına yazarsanız çok sevinirim , o kadar resmi var çocuğun ama bir tanesini seçemedim içlerinden : ((
Ya o son resimlerden birini bastırıcam yada profilimizdeki resmi bastırıp kendimi kesicem ordan onun tek halini koyucam çerçevelere ne dersiniz

Andinam aynı şeyi ben de isteyecektim.Yükleyim ondan sonra fikir isteyecem:)))

günaydın kızlar..
yorucu bir hafta sonundan sonra geldik buralara..
herkese iyi bir hafta diliyorum..hasta olan bebişlere ve annelere çok geçmiş olsun:(((
geçmişe şöyle bi baktım fakat aklımda hiçbişey kalmadı..ne kötü:))

C.tesi günü Icırla buluştuğumuzu söylemiştim.ıki resim var.Tuğbişin resmi güzel olan.Hatun genç güzel fıkır fkır...

resim054.jpg

Burda Ulus da Akman da tavuk göğsü yedik.Biraz gezerek verdiğimiz 2-3 gr yağın yerini dolduralım dedik:)))Resimde çok dağılmış vaziyetteyim.Görüntü kirliliği için özür:((

resim055y.jpg

günaydın kızlar..
yorucu bir hafta sonundan sonra geldik buralara..
herkese iyi bir hafta diliyorum..hasta olan bebişlere ve annelere çok geçmiş olsun:(((
geçmişe şöyle bi baktım fakat aklımda hiçbişey kalmadı..ne kötü:))

Dünürüm ne oldu.Günaydın günaydın.Benim gelin mi yordu seniii:)))

maşallah ikinize de , yasminim kendine haksızlık ediyorsun , yorgun görünüyorsun sadece ama yine de güzelsin be tatlımmm.. öpüyorum ikinizi de..

benim mesaj da arada kaynamasın kızlar facedeki resimlere yorumlarınızı bekliyorum..

bana uyar andişim benimde sırtım çok ağrıyo yarın yeriz yemeğimizi karaköy lokantasımıydı :bbo:attımmı yoksa ne

ıcırcım yasminim sizlere bayıldım bayıldım bi günde ankara çıkarmasımı yapsam bende çok özledim ulusu kızılayı metro çarşısını

bana uyar andişim benimde sırtım çok ağrıyo yarın yeriz yemeğimizi karaköy lokantasımıydı :bbo:attımmı yoksa ne

ıcırcım yasminim sizlere bayıldım bayıldım bi günde ankara çıkarmasımı yapsam bende çok özledim ulusu kızılayı metro çarşısını

Oooov canım benim.Gel de yapalım kız.Bu aralar seni çok sosyal görüyorum Zeynam:)))

Dünürüm ne oldu.Günaydın günaydın.Benim gelin mi yordu seniii:)))

sorma yasmin..bu gelininden çok çekiyorum vallaha..damat desen aynı:)))bunlar bizi çileden çıkardılar..
akşam saat 21.00' e kadar aysu hanım gayet iyiydi.Sonra ne olduysa resmen çoştu:))avazı çıktığı kadar bağırarak ağladı ve bu ağlayışı sabah saatlerine kadar devem etti.bi anlam veremedik:(((
şimdide babası aşıya götürdü.ne yaptılar bi haber alamadım henüz...kafamçokkarıştı

andinacığım bana da uyar beni de pazartesi sendromu bastı zaten zeynacığım sen atla arabaya gel canımopuyorumnanaktan

bu arada beni doğum günü stresi bastı
kızlarla yaptığımız eminönü alışverişinde aldığımız süsler, tabaklar, bardaklar bir de dün yağıza ve kendimize aldığımız ciciler hariç hiç bir şey yapamadık süt iznim de bitti
yaşgününü annemlerin evde yapacağız temizlik bile yapamadık hafta sonu hava güzel dedik gezdik bir kadın çağırıyım diyorum

daha erken diyen kocam daha pasta siparişini bile vermedi perşembe günü verirmiş:oklava:
hamur işlerini ise nasıl yetiştireceğim lelalin kurabiyesini bir gün önceden yapsam diğer herşey cumartesi sabahına kalacak kek yapmak istiyorum cuma akşamı yapsam bayatlar mı acaba
menümde kıymalı börek, lelalin kurabiyesi, kek, patates salatası, yapabilirsem poğaca, nesquikli toplar bir de anneme yaptırtabilsem zeytinyağlı dolma olacak az mı acaba?

ay dertlendim uzun uzun yazdım

sorma yasmin..bu gelininden çok çekiyorum vallaha..damat desen aynı:)))bunlar bizi çileden çıkardılar..
akşam saat 21.00' e kadar aysu hanım gayet iyiydi.Sonra ne olduysa resmen çoştu:))avazı çıktığı kadar bağırarak ağladı ve bu ağlayışı sabah saatlerine kadar devem etti.bi anlam veremedik:(((
şimdide babası aşıya götürdü.ne yaptılar bi haber alamadım henüz...kafamçokkarıştı

Yavrum bunları hemen everelim.Çeksinler birbirlerini.Ben bakıcı tutarım ama ne kadar dayanır bilmem.Diş çıkarıyodur canım.Anıl da öyleydi gece.Yanında saçını okşayarak uyuttum.Yanından kalktım ağlamaya başladı.2-3 defa böyle oldu.Burdayım oğlum deyince susuyo.İyice dalınca kalktım.Birkaç saatlik uykuyla geldim canım ya.Evi de mok götürüyo. Doğum gününden sonra birini çağıracam temizliğe..

Back
X