2008 Kasım Anneleri

selam kızlar..
ya benim oğlanda geceleri çok üstünü açıyo.ama denizannem seninki kadar giydirip bide uyku tulumu giydirirsem çocuk pişer.
uyku tulumu giymeden senin kadar giydiriyorum ben..
çok terliyo bizimkide..

Evet ben de tulum giydirmeden seninki gibi giydiriyorum ama bacakları soğuk oluyor baktığım zaman. Azo'nun dediği gibi tulumla da terliyor. Gece sürekli uyanıyorum üstünü mü açtı üşütecek mi diye, ödüm kopuyor valla. Kime çekmişse aynı ben. Sürekli üstümü açarım ve annem anlatıyor küçükken ayaklarımı duvara dayarmışım bebekken bile şimdi Banusu da aynısını yapıyor ama ben sinir oluyorum üşütecek diye. Küçükken ayaklarımı druvardan çeken anneme sinir olurdum :)

Selam kızlar.

Ben de Bengisu'yu uyku tulumuyla yatırıyorum. Bizim tulum altı kapalı kolsuz gecelik gibi kapitoneden. Kısa kollu body ve pijama giydirip üstüne de tulumu giydiriyorum. Genelde çok terleyen bir bebek Bengisu fakat bu şekilde hiç terlediğini görmedim.

Juli'cim sen kollu bacaklı tulumlardan mı giydiroyorsun?

merhaba kızlar
bakamadım hiç geçmişe
iyisinizdir inşallah
dün boğaza gittik balık tumaya,sonra arkadaşlarım geldi azönce gittiler uğrayamadım hiç
piroşun burnu akıyo habire hapşuruyo:((

julicim geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim tatlım
yediğinden olduğunu pek sanmıyorum ( artık hazır mama falan yemiyor zaten ) sanırım midesini üşütmüş çünkü ciddi ciddi ekşi kokuyordu .. bir de en son süt içmişti o bile kesik kesik olmuştu ( ay pardon kötü bir anlatım oldu )

ben Duru yu yatırırken uyku tulumunun altında sadece külotlu çorap oluyor üstünde de çıtçıtlı bady ile ince bir pijama üstü .. şuanda bu şekilde yeterli geliyor bana

Kızlar benimki tulum olmada çok öksürüyodu.Şimdi iyi.ıçine penye takımlar varya ondan giydiriyorum.Külotlu çorap olmamak kaydıyla çorap giydiriyorum.Başka bişi giydirmiyorum.Oda sıcaklığı 24 derece falan oluyo.Kombiyi ona göre ayarlıyorum.Genelde 45-50 derecede yanıyo.

Julicim ağzındaki yara da uzun süreli grip geçirip atlatamadıysa ondan olabilir, Denizannemim dediği gibi alerji olabilir.Bri de gece yanığı falan oluyo ama neden olur bilmem.Geçmiş olsun canım.

geçmişe şimdi bakabildim biraz benim küçük adam uyudu bakalım,

kalimero, lelal geçmiş olsun, iki bıdığında şimdi iyi olmasına sevindim, lelalcim büyük ihtimal üşütmedir canım,

benimkinin uyku tulumsuz haliyle yatırıyorsunuz ve terliyormu, oda sıcaklığınız ne durumda evinizmi çok sıcak acaba, denizde terleyen bir bebek ama hiç terlemiyor bu şekilde oda sıcaklığı 20 - 21 derece falan oluyor

denizannem elmalıcım teşekkür ederim kızlar
yok önemli olduğunu sanmıyorum
cumartesi gecesi yaşadık ve bitti çok şükür
kaç defa diyorum gel annem taşa oturma halıya otur gel yanımızda otur dinlemiyor
sonra da böle midesini üşütüyor
işte anne sözü dinlemezse böle uff olur :))

juliciğim uyku tulumunun içine sadece body giydiriyorum bacakları çıplak oluyor
body'lerimizin bazıları kısa kollu bazıları uzun kollu ama ince body'ler
ayağına da çorap, çorabı da sürekli çıkarıyor
sabahları uyanınca kalkıp çorabı sallayıp oynuyor

kızlar yağızda bir böğürme huyu başladı yemek yerken hep böğürüryor kusar gibi yapıyor
böğürmenin dozunu artırırsa da gerçekten kusuyor oyun mu yapıyor anlayamadım annem oyun yapıyor dedi

bir de oyundan öksürme yapıyor gözümüzün içine bakıp öksürüyor şakacıktan

Herkese selam..

Ben de oğlumu uyku tulumuyla yatırıyorum.Altı torba gibi kolsuz kapitone olanlardan.İçne normal çıtçıtlı body ve pijama giyidiryorum üzerine tulumu.Üstüne de battaniye örtüyorum.

Remediosçum fazla yiyor olabilir mi acaba.Ya da yeni keşfetmiştir bu hareketi tekrar yapıyordur:))

Lelalcim geçmiş olsun canım.Kızım taşa oturma çocuğun olmaz sonra demeyi denesen bi de:)))))..Bu arada telini nerde unuttun?2 kere aradım cicim:)

çitoscuğum bilgi için sağol canım
yağız çok yiyen bir bebek değil bütün gün yemek vermesek gıkını çıkarmaz gayette memnun olur beni zorlayan yok diye
o zaman büyük bir ihtimalle keşfetti böğürmeyi öksürmeyi de bizlerden duydu kendince oyun yapıyor demekki

Kızlarr şuan inanılmaz panikteyiz.ış yerinde asistanımız domuz gribine yakalanmış ve şuanda hastananede tedavi görüyormuş.Gerçi ben 10 gündür yıllık izinde olduğumdan tehlikede olduğumu sanmıyorum ama onunla temasta bulunanlardan korkar oldum.Zaten çoğuda izin alıp gitti.Burası fena krışmış durumda her ağızdan birşey çıkıyor.Napacağımızı bilemez haldeyiz.Allahım biran önce o kızcağız iğleşir.Umarım kimseye de bulaşmamaıştır.Çok korkutucu çok

ben geldımmm

gecmıs olsun dıleklerı ıcın tsk ederız
oglusum her yerıne mıncıklamak suretıyle dokundum hıcbır tepkı vermedı
demek kı bır yerı acımamıs

oglen carsıda ıslerım vardı
kocıste balık yemek ıstıyorum deyınce oglusumu da aldı geldı
baba ogul balık yedıler hos oglum cok yemedı ama en azından denedık
bır tanıdıgımızın yerı cok temız ıstedıgımız sekılde yapıyor
esım bayılıyor
oglusum da bıraz ısırdı cıgnedı falan ama sonra fazla gelenını agzından cıkarıyor

neyse bende ıslerımı halledıp geldım
yeme ıhtıyacımı azıcık koreltıp aksama annemın yaptıgı lahana dolmalarına saklıyorum kendımı

Back
X