2008 Kasım Anneleri

oglusum babasıyla bırlıkte annesını almaya gelmıs
tum ofısı talan ettı kucuk sıpa

cılek yok sanırım hafta sonu da yoktu hayırdır haberı olan varmı
beyazmelek pazartesılerı ızınlı oluyor sanırım yarın gelır herhalde

selam herkeze...

Benim canavar yine bir haftadir yanimda yatmaya basladi,yatagina gidince uyaniyor ve agliyor..

ben ugrasmiyorum hic,koyuyorum aglarsa aliyorum sanki 15 yasina gelince yanimami sokulcak uyumak icin.

Lelalim sevmem mi ayol , seni çok seviyoommmmmm

Remediosum bizim bi havhavımız var , ona sarılmayı çok seviyor , öpüyo , sarlılıp yatıyo ama henüz uyurken ona sarılmayı akıl edemiyor..

Geçen gece yine uyumadı artık bende yoruldum didinmekten , aldım havhavı kucağıma emzirir pozsiyona , sırtına elimle pış pış yapıp eee eeee demeye başladım , hışımla yatakta kalktı , havhavı kucağımdan aldı kendi kucağına yatırdı , havhava vurup vurup ee ee yaptı , koptum bende : ))))

kızlar bişey soracaktım..
hani bebişlerin doğumuna bebek şekerleri hazırlamıştınızya o tapik nerde????
baktım baktım bulamadım...
bi yardımcı olsanız bana:))))))))

remedioscum çok iyi oldu kuzular benim oğlanlara gerçekten..:))
özellikle kerem için en çok bizim yanımıza gelip uyuyan oydu şimdi gece emziği düştüyse onu veriyorum kucağınada kuzuyu sarılıp uyuyor bana sarılıp saçımla oynayarak uyuduğu için iyi oldu ama dediğim gibi dün gece kaan ortalığı ayağa kaldırınca keremin uykusu bölündü nazlı uyudu bende ikide bir kalkmamak için yanımıza aldım kuzuyuda verdim ayağımda mızırdanan çocuk yatakta kuzuyla uyudu..
kaanda çok seviyor o gündüz alıp kucaklamayı seviyor birde kuzunun karnına bastırınca mmeeeeliyor sıkıca sarıyorki ses çıksın:)) ona cici yapıyor kerem beyide kuzuyu sevdiği gibi sevmeye kalkıyor sıkı sarınca keremde bağrıyor bir alemler yani benimkiler...:))))

remedioscum ben açıkcası uyku oyuncagına pek alıstırmak ıstemıyorum
sonrasını dusunuyorum da o olmadan uyumayacak ve problem başlayacak
mesela bir dönem mini pigleti vardı Duru nun. o olmadan uyumuyordu onunla konusuyor falan yatakta öle uykuya dalıyordu .çok kısa süre oldu bu yaklasık 1-2 hafta ama sonra o piglet bir şekilde kayboldu nerede hala bulamadım kimbilir nereye attı
ilk iki gece mızırdandı durdu sonrasında ben de yanına başka hiçbirşey vermemeye başladım neyse ki atlattık o krizi.
o yüzden ders oldu bana bu ..

Benim doktorum israrla alistir bi oyuncaga dedi ama ben vermedim.yolda kac tane norvecli görsem

bebelerin elinde oyuncagi olur¨\..lelosun dedigi gibi kaybolursa filan cok agliyorlar diye istemedim ben,

birde bu millet cok ilgilenmedigi icin cocuklarla koyarlar yatagina verirler oyuncagi eline bebe uyur kalir.

Evet ya bu yurt dışında yaşayanların hepsi öle maalesef.Benimde Almanyada yaşayan halam var ve bu sene geldiklerinde yanlarında karı koca Alman misafirde getirdiler.Onlarda öle yapıyorlarmış.Gaz sancısı geldiğinde odayı kapatıp çıkıyorlarmış ağlasın dursunmuş filan falan.Bölede çocuk yetiştirmek mi olur yaw.Kıyamam ben

iyi akşamlar kızlarrr
geçmişi okumadan yazacağım direk sonr yazma fırsatım olmuyorrr
bugün raporluyum evde yattım tüm gün bileğim şişti feci şekilde üstüne basamıyorumm
ayakkabı vurmuştu ayağımı hafifi yara olmuştu cumaresi temizlik yaparken sağa sola çarptım farkında olmadan o yara da mikrop kaptı ve iltahap oldu ayağım çokkötüydü hiç basamıyordum ama şimdi iyiyim doktor antibiyotik ve parol verdi sızı için ilaçtan sonra daha iyiyimm

ay dilek ben çok güzel diyorum valla kimse ellemeye cesaret edemez benim oğlumu , hatta bi kere yanağından makas aldı bkız bebaşka tarafa bakarken de ben size aynhareketi yapsam hoşunuza gider mi dedim dumur oldu , ben sizi ellemiyorum siz de benim çocuğumu ellemyin dedim herhalde hayatı boyunca bidaha hiçbir bebeğe dokunamaz : )))

bide ben oyuncak konusunda sizin gibi düşünmüyorum , bilmiyorum neden çok hoşuma gidiyo bi çocuğun bi oyuncağa bağlanması ve onunla uyuması kalkması , hatta benim sarı bi snoopym vardı çocukken bayılırdım ona , keşke hala dursaydı da oğluşa da onu verseydim : ))

yasminciğim götürmeyin bence klimalar içerideki pis havayı döndürüyor sen daha iyi bilirsin bu plan proje işlerinden

almanyada bebeklerin bir de koklama örtüsü varmış elifsevde bilir
orada doğan türk bebekler bile alışmış nasıl oluyorsa
bizdeki tülbetlerin biraz kalıncası var onu koklayıp uyuyorlar bana da sordu almancı arkadaşlarım sizde de böyle bir alışkanlık var mı diye yok dedim hayatımda ilk defa gördüm

uyku oyuncağı konusunda denizannem bir yorum yapabilir mi bilgisi var mı acaba

çünkü emzik konusundaki görüşünü ilk defa duymuştum belki uyku oyuncağının da böyle bir etkisi vardır

andinam tatlım ya vardır bir hayır canım sıkma canını sonuçta gelecek nasılsaaa
kızlar ben yağmuru önceden alıyordum yanıma babası gittikten sonra ama artık almıyorum zaten alsamda benim kızım yatağımızın başına tırmanıyorrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…