- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #47.021
o oyuncak ve battanıyelerı yıkatmayan cocuklarda var bılıyorsunuz dımı
baglı oldukları bır koku var
ve o kokuyu kaybettıklerınde kıyamet kopartabılıyorlar
Benimde kuzenim kadın çorabı hastasıydı.Annesinin kaçmış çoraplarını alır koklaya koklaya uyurdu.Bi keresinde hiç unutmuyorum 18 imde varım yokum oda 8 yaşında bayram ziyaretine gitmiştik bende de malum çorap vardı.Sandalyenin arkasına saklanır bacaklarımı değil çoraplarımı dikizlerdi :):) Şimdi koca delikanlı oldu ama hala takıntısı var eskisi kadar olmasada tabi
iyi akşamlar kızlarrr
geçmişi okumadan yazacağım direk sonr yazma fırsatım olmuyorrr
bugün raporluyum evde yattım tüm gün bileğim şişti feci şekilde üstüne basamıyorumm
ayakkabı vurmuştu ayağımı hafifi yara olmuştu cumaresi temizlik yaparken sağa sola çarptım farkında olmadan o yara da mikrop kaptı ve iltahap oldu ayağım çokkötüydü hiç basamıyordum ama şimdi iyiyim doktor antibiyotik ve parol verdi sızı için ilaçtan sonra daha iyiyimm
yasminciğim götürmeyin bence klimalar içerideki pis havayı döndürüyor sen daha iyi bilirsin bu plan proje işlerinden
almanyada bebeklerin bir de koklama örtüsü varmış elifsevde bilir
orada doğan türk bebekler bile alışmış nasıl oluyorsa
bizdeki tülbetlerin biraz kalıncası var onu koklayıp uyuyorlar bana da sordu almancı arkadaşlarım sizde de böyle bir alışkanlık var mı diye yok dedim hayatımda ilk defa gördüm
uyku oyuncağı konusunda denizannem bir yorum yapabilir mi bilgisi var mı acaba
çünkü emzik konusundaki görüşünü ilk defa duymuştum belki uyku oyuncağının da böyle bir etkisi vardır
dilekciğim bizim ev camiye çok yakın sen islambey de mi oturuyorsun
doğumgününe yetişmeyecek her halde olmazsa daha sonra hem buluşuruz hem alışveriş yaparız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?