2008 Kasım Anneleri

merhaba canım hoşgeldin , biz 6.aya kadar sadece dvit kullandık , 6.ayda doktorumuz multitabsa başlattı , 10. ayda da multitabsı bırakıp minadexe başladık.. kan değerleri iyiydi hiç demir kullanmadık..
ama bizden ziyade doktoruna danışmakta fayda var , her bebeğin kansızlığı , vitamin ihtiyacı farklı neticede , o bebeğin için en iyisini söyleyecektir sana zaten..

slm şekerler nasılsınız bayadır giremiyorum çok özledim taşınma olaylarımız var neti en kısa zamanda geljem kendünüze ii bakın bi ciiieee yapiiim dedim

sedooşş hoş geldin tatlım ..

eylül biliyorum o canavarın battaniyesini
tam küçük canavar oldu zaten görkem :))

andişş hani doğumgününde papyon mu spor mu demişsin ya bırak oluşum spor takılsın yaw
ne gereği var çocuku sıkıcan papyonla falan :))

Piroşum çoook geçmiş olsun sana , dikkat et kendine

Zeynam yiğidime de geçmiş olsun , bi tam iyileşemedi yavrucak yaa , ne yapmış üşütmüş mü babanesi

Sedaaaaa özledik yawwww

Lelalim giyeceği kıyafetleri ekledim zaten bu gömleğe papyon takılmaz hani : ))) ama bilemiyorum kızlar aklımı karıştırdı baya..

selam arkadaşlar..
herkes iyidir inşallah d.günü telaşesini atlatanlara geçmiş olsun bizede allah koaylık versin..
biz iki kere kutlayacağımız için bana 2 kere kolaylık versin:))

andina boşver papyonu bence..
ben oğlum şık görünsün diye rahatsız edince inanılmaz vicdan yapıyorum milletin göz zevki için oğlum yoruluyo diye..
mecbur durumlardada eşofman takımını yanımıza almak suretiyle giyiniyoruz cicili bicili bişeyler..
bizim daha hediyelerin tamamı kullanılmadığı için dayımızın takımını giyicez yüksek ihtimal ama bi oylama yaparız:)
oğlum çok hareketlendiği için pek vakit bulamıyorum..
çocuk yürümeden koşmaya başladı hiiç durmuyo kendni alkışlaya alkışlaya koşuyor:)

Günaydın kızlar.Herkes güne iyi başlamıştır umarım.

Sedacım hoşgeldin.Yeni evinde güle güle otur canım.Bebiş nasıl, koşuyo mu?

Zeynam geçmiş olsun.Ne oldu Yiğidim aslanıma?Canım ya...

Asorticim Eylül fıstığım hastalanmış.Tontişim grip miydi?Çok geçmiş olsun hanımefendime...

Estelcim seninki de koşuyomuş.Tebrik ederim.Ayyy darısı bize...

Atladığım var mı kızlar?

gunaydın
ben geldım bu sabah daha bır zınde hıssedıyorum kendımı
saat 11,00 de oglusumla yatmak uzere odaya gıttık ama babasının salonda oturup tv ızledıgınden haberdar olan oglum uyumak ıstemedı
bende gonderdım babanın yanına yattım
ohhh mısler gıbı uyumusum

saat 12,00 bır popomıs operasyonu yasadıklarını bılıyorum ama hıc sesımı cıkarmadım
gecede 3 kez kalktı ama yanımızda emzırırerek uyuttum

neyse sabah dedeyle ask yasıyorlardı bıraktım kuzumu

bugun oglumun doktor kontrolu var
bakalım ne dıyecek asısını yapacakmı

zeynam gecmıs olsun yıgıt efeye canım
dısten olabılır atesı her cocuk bır degıl ama benım oglum dıs donemınde hem ateslı hemde cok huysuz oluyor

estel sana da ıkı kez kolay gelsın canım
ben de ıkı kez kutladım ama oldum resmen
ıkıncı kutlamamız 28 kısıydı kı ertesı gun totoyu kaldıramadım yerınden

bızım herhangı bır uyku oyuncagı ya da batanıyemız yok
tek oyuncagı anne memısı
onu emmeden katıyen uyumuyor

biz de günler sonra ilk defa güzel uyuduk , dün bütün gün uyumuş batu , gece de annemle babam bana geldi batuyu görmeye biraz oynadı onlarla sonra meme meme diye saldırdı bana , bunun anlamı uykum var meme ver demek , odaya gittim emerken 5 dakika içerisinde uyudu saat 9 u çeyrek geçe , sabah evden çıkarken hala uyuyordu , gece de sadece 4 kere uyandı emmeye hemen uyudu tekrardan.. kesin hasta bu çocuk hiç böyle uyumazdı..

Ayyy andişim uyumaz hasta deriz uyur hasta deriz bizde bi alemiz.Belki uyku düzeni rayına oturuyordur.Neden öyle düşünüyorsun Vahap bey eğer geceleri uyanıyorsa ya karın açlığından yada hasta olduğundan uyumaz dedi.Yani aslında uyuması hastalık belirtisi değil.Bence uyu düzeniniz yerine oturuyo canım benim.Öle hemen hastalığa yorma canım benim. Heee bu arada saphiracım sağolsun beni kabul etmiş facede ama herkese arkadaşlık gönderemedim bilgisayrım kapanıyo evdeki

Valla dilekcim batu çok uyuyan bir çocuk değil normalde , ama bana göre normal böyle olması çünkü biz ailecek uyumayız , babam günde sadece 3-4 saat uyur , babamı tanıdım tanıyalı bu böyledir , ben 6 saatten fazla uyuyamam ve çok zor uykuya geçerim , eşim de baya geç uyur ama o sabah geç kalkar yani 8-9 saat uyuyod ama o da zor geçiş yapar uykuya.. batu da bizim gibi uykuya zor geçen bir çocuk maalesef

Andişim nasıl dayanıyosun tatlım ya.Ben sekiz saat uyumasam zombi gibi geziyorum etrafta.Batuşta size çekmiş demek ki.Benim oğlanda çok şükür bizim gibi uykucu.Uyumayan bebek çok zor olurdu yoksa.Facede isimleriniz olduğu için kim kim anlayamadım.Sıryala arkadaşlık isteği gönderdim ama evdeki bilgisayarım arızalı süreli kapanıyor sana gönderebiliş miyim acaba.

face de 2008 kasım anneleri grubunda kk nickleri diye bir başlık var discussion boardda , ordan kim kimdir görebilirsin , isimlerimiz ve karşısında burdaki nicknamelerimiz var..
bana gelen bir talep yoktu bu arada.. sıra bana gelmeden kapanmış demek ki bilgisayar :)

günaydın
ay valla bilmiyorum bu çocuğa gene ne oldu daha yeni iyileşti hiç dışarıda çıkarmadım hafta sonu bişi kapmasın gene diye ama yandı ağladı böğürdü sabaha kadar sersem gibiyim ve iştede tek başımayım bilmiyorum napcam

zeyna canım sen benden daha tecrubelı bır anne olarak daha ıyısını bılırsın ama hanı yıgıt efe son zamanlardan cok cektı mıkroptan rahatsızlıktan falan ya
bılmıyorum doktor olarak hastaneye mı muayenehaneyemı gıdıyorsun
ama unıversıte hastanesıne falan gotursen
hanı arastırma hastanesınde de bır muayene ettırsen
cunku cocuga ılaclarla da zarar verılebılıyor
daha cabuk toparlar belkı canım

günaydın kızlar

zeynacığım minik kalimero haklı çok fazla ilaç kullanımı bağışıklık sistemini etkilemiş olabilir endişelendirmek için değil de sadece daha iyi bir kontrol için götürülebilir hoş bu domuz gribi vakalarından başka hastalara bakamıyorlarmış üniversite hastaneleri bugünlerde
dün haberlerde izledim çok üzüldüm bir kadının 3-4 yaşındaki kızının kalbi delikmiş normal tedaviye gelmişler ama domuz gribi vakalarından içeri giremediklerinden ne muayene ve de tedavi alabilmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…