2008 Kasım Anneleri

hayatım sanıyorum doğum başlar yakında muhtemelen nişanın gelmiş inşallah hayırlısıyla klay doğumlar yaşarsın
suyun gelmediyse henüz bekleyebilirsin hastaneye hemen gitmesende olur sanırım ama tüm hazırlıklarını yap herşey hazır olsun bir de onlarla uğraşma önce sancı da başlayabilir suyunda gelebilir

Biraz önce 8 çocuk doğuran kadını seyrettim.Çocuklar masaya dizilmiş sırayla yemek yiyiordu.Hallerini görünce içim parçalandı valla.Sıra beklerken ağlıyorlardı.Açlıktan hemde yazık ya valla bu kadın bu ufaklıklar yürümeye başlıyınca nsıl başa çıkacak merak ediyorum.Delilik bu.

selam arkadaşlar..

herkes iyidir umarım..

bugün oğlumun doğumgünü kutlamasını yapıcaz inşllah..

bugün temizlik beni bekler..

tontişe kahvaltısını yaptırdım şimdide gidip ben yapayım..

gunaydın
herkese hayırlı ve guzel haftalar dılıyorum

bız ancak geldık hafta sonu hıc ugramaya fırsatım olmadı maalesef
gecmıse tam bakamadım ustunden gectım ama sanırım
nazlımelek'ın yakısıklısı hasta ınsa allah duzelmıstır

estelcım kolay gelsın canım sana da zorlu bır maraton senı beklıyor

dogum gunu topıgıne baktım fotolar cok hostu bıttım

gelelım bıze
cumartesı gunu sabah 8'de mesaımız basladı
esım annem ve ben tabıı kı oglum elbırlıgıyle hazırlıklarımızı yaptık
cuma aksamı arayarak bende gelıcem dıyen amcamın hanımıyla bırlıkte cocuk sayısı cogalınca tatlı olarak pastaya karar vermıstık
ama yıne de hazır bır tatlı daha aldım
bır de oglumun ılk dogum gunu pastasından kalma tas devrı suslerını kullanarak yaptıgım pasta cok begenıldı masaya geldıgı gıbı bıttı
aksam yemegı vs derken cok yoruldum ama

dunde temızlık ve dınlenmeye calıstım
sımdılık bu kadar
sızde ne var ne yok

Ben geldimmmmm..günaydın herkese

Valla kociş oğlan derken hafta sonu hiç uğrayamadım , bi 5 dakika girim baktım onda da çekilişte 13.sıraya yerleşebildim ..

Cuma günü doktora gittik , oğluşum 500 gr. Almış 1 cm uzamış , doktor iyi dedi ( maşallah deyin kızlar )
Nezlesi ciğerlerine inmiş , yine bronşit , alerji oranı çok yüksekmiş , inek sütüne alerjisi demir eksikliğine neden oluyormuş , demire başlıycaz haftaya.. off ya napıcam ben bu çocukla bilmiyorum , lelalim bir iki şey önerdi onları deniycem bakalım iyi gelecek mi , çocuk geceleri nefes alamıyor , deli gibi öksürüyo garibim..

Bide babası geldi geleli geceleri umaz oldu , sanırım uyandığında babasını bulamamaktan korkuyo , gece 1 de zor uyuttuk dün , ikiz gibiler , baba tuvalete o da peşinden , baba balkona gidiyo sigara içmeye , bizimki balokn kapısına gidip bekliyo , Cumartesi gecesi adam yeter oğlum belim ağrıdı deyip koltuğa uzandı , gitti elinden tutup hadiii hadiii dedi aldı babasını yatak odasında yatağa götürdü , yatağa yattı açtı kollarını da gel beni ye diyo , sıpa öldürdü bizi gülmekten , babası boynunu karnını öpüyo buda kahkaha atıyo.. neyse Allah ayırmasın onları birbirinden , evimin neşesi geldi resmen..

Şimdilik benden bu kadar kızlar , bu arada bende doğumgünü için çerçevelerimi hazırladım akşam resim çekip eklerim topiğe , kocam da kimseye vermiycekmiş onları evin heryerine asıcakmış , deli misin ayol dedim napıcaz bu kadar resmi , kıyamadı oğlunun resimlerini vermeye

Denizannem siteden baktım fotolara , pasta süper olmuş , yavrum ilke deniz de o kadar güzel ki , maşallah 41 kere

Lelalim , zeynam , sizin de herşeyiniz o kadar güzel görünüyor ki , keşke orada olabilseydim , ne kadar güzelsiniz , ne mutlu bana sizler gibi arkadaşlarım oldu burda.. ay çok duygulandımmmm

Bu arada batuya da babası nerdesin oğlum diyo burdaaa diyo o da , bide müzikli köpeği var , onu çalınca o da şarkı söylüyo köpekle birlikte bitince de bitti diyo , kopardı maymun bizi hafta sonu...babası gelince daha da bi açıldı , konuşmaya başladı , dönüp babacımmmm diyo var mı böyle birşey ama hala anne yok ortada : ((

Bu arada yasminim senden de fotoları bekliyoruz , nasıl geçti doğum günü tatlım?

Estelim listede adınız yok galiba.Burdan öğrendim tontişin doğum gününü.ıstersen diğer topiğe ekle. Nice mutlu , huzurlu yıllara.Doğum günü kutlu olsun yavruşunun...

yasmincim bizim 12 kasımdı..

roterli kutluyoruz onun için bugün yokuz listede canım..kutlaman içinde çook teşekkkür ediyoruz..

andina senin yavrun resmen konuşmaya başladı desene:) baya bişeyler diyomuş:)

bizimki bi show yapıyo b,izi döktürüyo sonra tık yok yapmıyo bi daha..

başka bişey öğreniyo onuda unutuyo filan falan öyle öyle eğlendiriyo bizi...

akşam içinde nedense yine duygulandım 12 kasımda yetirince duygulanmıştım ama..

bide dk kıyafet değişimi yaptım bakalım istediğimiz gibi olur herşey inşallah..

günayyyddııınnnnn kızlar
off geldim yine işe hiç bişey anlamadım ben bu tatilden ya
şölee bir ay daha evde otursam nasıl güzel olurdu :))

bize gelince malum cumartesi günü doğum günü telaşı vardı
herşey güzel oldu bir kaç aksilik oldu herşeyde olduğu gibi ama olsun o da nazar boncuğu olsun
ama genel anlamda ben çok mutlu oldum
bir de kayınvalidem teşrif etmeseydi daha mutlu olacaktım ya neyse
kadın gelip daha fazla huzur kaçırmaktan başka bişey yapmadı
neyse

pazar günü de istemesem de avm ye gittik
bir kaç bişey bakmamız ve gelen hediyelerimizden beden büyütmemiz gerekenler vardı onları hallettik
ve yine akşam ve yine sabah iş başı

Kızlar moralim çok bozuk.Anıl çok hasta.Ağzı burnu tıkalı, nefes alamıyo.Hırıl hırıl boğazı.Ateşi de vardı. Bırakıp geldim.Gece de 1 dakika ilaç niyetine uyumadım.Bu kış ne zaman bitecek yaa...

Hoşgeldin lelalim , valla 1 ay tatil fikri süper keşke benim de olsa : ((

Neler yaptı kaynanan? Benimki gelmeyecek diye çok mutluyum , inşallah son dakika sürprizi olmaz bana da..

günaydın arkadaşlar...
yorucu bir hafta sonundan sonra yine buradayım..
cuma büyük kızımın rahatsızlığından dolayı işyerinden izinliydim..yavrum iki gün boyunca ateşler içinde yandı..allahtan iki günün sonunda yani dün çok şükür baya baya düzelmişti ve sanırım bugün okuluna gidebilecek..Vallah kızlar çocuklar hasta olmasında ben hasta olmaya razıyım((
geçmişe malesef bakamadım..umarım herkes iyidir..

canım saphira bana ulaştı bi gece önce ama benim ogün işim vardı alsancakta oyüzden gelemedim.bide aydın da buluşabiliriz falan demişti benim oraya gelmeme imkan yoktu oyüzden.ama bidaha buluşursanız bende katılmaya çalışıcam inşallah önceden ayarlayalım ama oldu mu buaralar çok yoğunum ne hikmetse bende anlayamıyorum bu yoğunluğumu:bbo:

buarada sana da teşekkür ederim birtek sen cevap vermişsib bi sen bi de hemşerim saphira konuşuyo zaten benle.unutulmak bu olsa gerek.......

yasmin çok geçmiş olsun canım(Doktora götürdünmü????
damadıma iyi bak yoksa bozuşuruz...

yasmin hilal çok geçmiş olsun..
allah acil şifalar versin..

hilalcim aynen bende senin dediğin gibi söylüyorum..ahmedemir hasta olmasında ben olayım diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…