Ben geldimmmmm..günaydın herkese
Valla kociş oğlan derken hafta sonu hiç uğrayamadım , bi 5 dakika girim baktım onda da çekilişte 13.sıraya yerleşebildim ..
Cuma günü doktora gittik , oğluşum 500 gr. Almış 1 cm uzamış , doktor iyi dedi ( maşallah deyin kızlar )
Nezlesi ciğerlerine inmiş , yine bronşit , alerji oranı çok yüksekmiş , inek sütüne alerjisi demir eksikliğine neden oluyormuş , demire başlıycaz haftaya.. off ya napıcam ben bu çocukla bilmiyorum , lelalim bir iki şey önerdi onları deniycem bakalım iyi gelecek mi , çocuk geceleri nefes alamıyor , deli gibi öksürüyo garibim..
Bide babası geldi geleli geceleri umaz oldu , sanırım uyandığında babasını bulamamaktan korkuyo , gece 1 de zor uyuttuk dün , ikiz gibiler , baba tuvalete o da peşinden , baba balkona gidiyo sigara içmeye , bizimki balokn kapısına gidip bekliyo , Cumartesi gecesi adam yeter oğlum belim ağrıdı deyip koltuğa uzandı , gitti elinden tutup hadiii hadiii dedi aldı babasını yatak odasında yatağa götürdü , yatağa yattı açtı kollarını da gel beni ye diyo , sıpa öldürdü bizi gülmekten , babası boynunu karnını öpüyo buda kahkaha atıyo.. neyse Allah ayırmasın onları birbirinden , evimin neşesi geldi resmen..
Şimdilik benden bu kadar kızlar , bu arada bende doğumgünü için çerçevelerimi hazırladım akşam resim çekip eklerim topiğe , kocam da kimseye vermiycekmiş onları evin heryerine asıcakmış , deli misin ayol dedim napıcaz bu kadar resmi , kıyamadı oğlunun resimlerini vermeye
Denizannem siteden baktım fotolara , pasta süper olmuş , yavrum ilke deniz de o kadar güzel ki , maşallah 41 kere
Lelalim , zeynam , sizin de herşeyiniz o kadar güzel görünüyor ki , keşke orada olabilseydim , ne kadar güzelsiniz , ne mutlu bana sizler gibi arkadaşlarım oldu burda.. ay çok duygulandımmmm
Bu arada batuya da babası nerdesin oğlum diyo burdaaa diyo o da , bide müzikli köpeği var , onu çalınca o da şarkı söylüyo köpekle birlikte bitince de bitti diyo , kopardı maymun bizi hafta sonu...babası gelince daha da bi açıldı , konuşmaya başladı , dönüp babacımmmm diyo var mı böyle birşey ama hala anne yok ortada : ((
Bu arada yasminim senden de fotoları bekliyoruz , nasıl geçti doğum günü tatlım?