2008 Kasım Anneleri

çok çok geçmiş olsun mucize.inş.kolayca atlatırlar.her kafadan bi ses çıkıyo.Ben atv ye çok yakın biyerdeyim.Orda çalışanların falan yalan dolan abartı haberler yapılıyo dediklerine şahit oldum.aslında abartıldığı kadar ölümcül bi hastalık değilmiş falan filan.kime neye inanacağımı şaşırdım.Şişli etfalde biri ölse herhangi birşeyden hemen bu domuz gribinden öldü diyin haber yapalım diye insanları kandırmaya koşuyorlarmış manyaklaşmış bunlar ya

çok teşekkür ederim canım.bende basının etkisinin fazla olduğunu düşünüyorum önce çok sıkıntı yaptım napıcam bebeğimi nasıl koruyacağım diye öyle ki eşimin bile çok haşır neşir olmasını istemiyordum baktım etrafımda millet hep grip çoluk çoçuk kırılıyor dedim o kadar abartıldığı kadar değil demekki olan iyileşiyorda.bakanın açıklamasına göre 4bin kişi olmuş ve atlatmış,demekki her olan da olmuyor.napalım evham yapınca daha kötü oluyor ha bu demek değilki tedbirimizi almıycak tabiki biz yine tedbirimizi alacağız takdir allahtan

geçmiş olsun dilekleri için sağolun..
dlekcim sana yapılan davranışla çok üzüldüm canım hemde senin yanında yetiştirdiğin insana yetkilerin verilmesi gerçekten yıldırma politikası gibi geldi banada.. onlar seni çıkarana kadar çıkma canım hakkını söke söke al bu durumada sabret diyebiliyorum ancak..
lavişcim geçmiş olsun kuzuna ay bende okurken kötü oldum Allah korumuş prensesi..
mucizecim geçmiş olsun senin yavrunada tüm hasta bebişlere tekrardan geçmiş olsun....
ata tanem ,derin ve mucize arayı bu kadar açmayın..
gülizcim görmemişim sizinde doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara..

geçmiş olsun dilekleri için sağolun..
dlekcim sana yapılan davranışla çok üzüldüm canım hemde senin yanında yetiştirdiğin insana yetkilerin verilmesi gerçekten yıldırma politikası gibi geldi banada.. onlar seni çıkarana kadar çıkma canım hakkını söke söke al bu durumada sabret diyebiliyorum ancak..
lavişcim geçmiş olsun kuzuna ay bende okurken kötü oldum Allah korumuş prensesi..
mucizecim geçmiş olsun senin yavrunada tüm hasta bebişlere tekrardan geçmiş olsun....
ata tanem ,derin ve mucize arayı bu kadar açmayın..
gülizcim görmemişim sizinde doğum gününüz kutlu olsun canım nice mutlu yıllara..

selam kızlar kimsecikler yok sanırsamkine
bugün okuldan aşı onay kağıdı geldi onayladım ve koydum çantaya çevremde kaynanamda dahil neden dediler
yok eczacı tanıdıkları vurdurmayın demiş
yok birinin hastanede sekreterlik yapan tanıdığı vurulmayın demiş
iyi dedim
drum bana öyle güzel açıklama yaptıki ben ikna oldum içimde hiç şüphem kalmadı artık
hayırlısı bakalım:)
oğlumda minik bi boğaz kızarıklığı varmış peditus başladık bakalım

Gecmis olsun maytabim..

asi icin ikna olduysan icin rahat olsun bence..zaten burda doktorunda önemi cok

yani güzelce anlatip ikna edince insanin icinde bi süphe kalmiyor.

selam kıslar geçerken uğrim dedim.Zeyna geldi mi msn de görüştük.selam sölemiştim sizlere.ahh dayanamadım yine bi bakimmm dedim.

Walla çekiliş felan ne alemde hiç bilmiyorum eğer sonuçlanırda haberim olmazsa msn den duyurun sonuçlandı diye.

yazılı okuyorum onları e-okula geçicem...

ıyı olmus kız sevabına darkcım acırım valla ben ogrencılere gercekten bıldıklerını anlarsam hepsıne 100 verırım hehehehe kaydirigubbakcemile3
bu da fazla oldu dımı akannehir

gecmıse cok bakamadım
dun hafta bası sebebıyle cok ıslerım vardı tam toparlayamadım bıle
annemın dun bır ara ısı oldugu ıcın eve gıtım oglusumun yanına
ama annemın ısı uzayınca ıse donmek ıcın esıme bıraktım cocugu o da bıryerlere gıdecektı ıptal oldu
erken de cıktım aslında ama oglum dun cok yordu benı
sureklı kucagımda durmak ıstıyor
oyun oynamaya calısıyorum onu bıle kucagımda oynamak ıstıyor
erken yatırmaya calıstım ama nafıle tabıı

hasta bebıslerımız var sanırım
tek tek hatırlayamıyorum ama hepsıne gecmıs olsun

dılek ıs sorunun olusmus canım evet zor bır durum ama pes etme derım

ben 1 yas asısı yaptırmaya gıttgımde doktorumuz bıze sadece kkk asısını yaptı baska ası yapmadı
pnomokok asının ıkıncı dozu 1 yasında yapılıyor dıye bılıyorum henuz arayıp sormadım ama sızler ası yaptırdıgınız baska ası yaptılr mı

Günaydın kızlar.Çok kötü bir geceden sonra sabahı yaptık şükürler olsun.Koskoca Ankarada acilinde çocuk doktoru olan özel hastane bulamadık.Bravo diyorum bu sağlık bakanlığına.Tam 4 yere gittik, çocuk doktoru yok.En son Anılı Gazi hastanesine götürdük.Ateşini düşüremedik evde.Doktor doktor gezdik ve sonunda bulduk.Yavrumun boğazı dolmuş.Nefes alamıyodu.Ateş 39 derece..Duş ve ilaçlarla ateşini gece düşürmeyi başardık.Bugün biraz daha iyi, dün gece kesik kesik uyudu yine.Şimdilik bizden bu.Geçmişi okumadım.Bakmaya çalışacam..

Aşılar konusunda da pnömokok vurmuşlar tam yaşından 1 gün önce.15 gün sonraya da diğer aşı için çağırmışlar...

günaydın arkadaşlar..

harika bi kutlama oldu dün çok mutlu oldum eşim erken geldi evi süsledik biz süslendik oğlumuda tam giydirecekken delirdi uyuttum..uyanınca o da bize katıldı:)
ama gecemizde bi o kadar korkunçtu..
kollarım filan tutmuyor diyeyim o kadar yani:)

yasmincim anıla çok geçmiş olsun..
bizde oğlum 1,5 aylıkken çocuk dr u aramıştık pazae günü ve bulamamıştık..
önce bakmaları gerekiyomuş aile hekimlerinin,o gerek görürse dr.umuzu arıyacaklarmış..
çok çok geçmiş olsun canım..

aşılarıda bize aynı gün yaptılar..
kkk ve pnomokök aşısı..

Canım teşekkür ederim.Doğum günü tekrar kutlu olsun paşamın.Ne oldu korkunç olan ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…