2008 Kasım Anneleri

kızlar gunaydınnnnnn herkese.....sabah sabah evı supurdım bırazdan da sılecem pazara gıdcem.ogleden sonra da kocıs gelecek subat ayı gıbı mothercareden baya toplu bısıler almıstık.ay 12-18 ay arası aldıklarım kuccuk oluyo ogluma.degısırlerse onu goturup degıstırcez.ınsallah alırlar ya.etıketlerı ustunde hala.optum sızı sekerler.

günaydıınnnn
ben de geldim ama çok kalamayacagım
baya bişiler var bugün yapmam gereken

ayrıca estel sen yine resim koymussun ama ben yine göremedim
hadi bir daha alalım resmi
görelim senin de yakısıklı oglunu

andinacığım buradan cevap vereyim yüzyıllık yalnızlığa, ilk okuduğumda ya hayatım boyunca bu kadar güzel başka bir kitap okuyamazsam demiştim bu yüzden de ben bu kitabı bir kaç yıl arayla tekrar tekrar okurum

günaydın
yasmincim çok geçmiş olsun anıla umarım en kısa zamanda eski sağlığın kavuşur
bizdebu hafta gideceğiz aşı için ama şu pönomokok 1 dozmu 2 dozmu oldu hatırlayamadım bakmam lazım aşı kartına
esteclim partinizin güzel geçmesine çok sevindim ama bende resmi kaçırdım mümkünse bir daha koyabilirmisin ?

Nazlımekek,Kalimero teşekkürler canım.Beklemek inanaın bugün buraya gelmek bana çok zor geldi.Alıştığım sürekli girdiğim odanın yanından geçip açık alandaki yoncaların bir masasında akşama kadar pineklemek düşüncesi bile kötü.Bu duruma alışabilir miyim bilmiyorum çok ama çok kötü hissediyorum kendimi.Ama hakkımı almadan çıkmayada niyetim yok.

Kalimerocum senin ufaklığın alışveriş macerası bugün yüzümü güldüren tek şey oldu.Aklıma getirdikçede gülüyorum.Ne çabuk büyüyorlar anlamıyorum.:))

Andinacım geçmişe bakmadan yazdığım için kocişin gelmiş geç farkına vardım.Gözün aydın tatlım.Allah sizi bir daha hiç ayırmasın

Yasmincim çok geçmiş olsun tatlım ya.Ateş benim en korktuğumdur.ıki aylıkken ateşli havale geçirmişti oğuz emre o zamandan beri sık sık kontrol ederim.Hatta ben unutsam artık Emre elini alıp alnına koyar çocukta alıştı bu duruma.Tekrar çok geçmiş olsun tatlım.Şu kışı atlatsak hiçbirşey istemiyorum.Bu arada bizim iki aşımızda aynı gün oldu canım.

Teşekkür ederim canım.Çok zor oluyo.Eve gittiğimde yanakları kıpkırmızı olmuş, nefes alması zorlaşmıştı.Hastaneye gittiğimizde sırtı ve boynu yanıyodu.Hemen duşa soktular. Şükür düştü ateşi...

Ayyy kıyamam ben ona.Canım benim ya.Yavrum minicik nelerle uğraşıyor.Çok çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…