2008 Kasım Anneleri

yanı bende ınegı koyunu yakından gorsun ısterım ama bunun ıcın erken oldugunu dusunuyorum
ne bıleyım belkı bır ıkı sene sonra falan daha ıyı olur
ama hayvan pazarında degıl koyde falan gorur dıye dusunuyordum

bayramda zaten kurban kesımıne sahıt olmaycak cunku zaten buralarda kurban kesılmıyor
beledıyenın gosterdıgı yerde kesılıp gelıyor kurban
bız gıtmeyecegız yanı

benım esımın farklı bır anlayısı var
erkek cocuk dıye her yere yanında goturmek ıstıyor
bayramdan sonra da araba pazarına gıdıp yenı araba bakıcaz dıyor
sanırım benı sınır etmeye calısıyor ya da ben oyle dusunmek ıstıyorum

hayvan pazarının temizliği tabiki sou işareti ama
çocuk sonuçta o pislikle oynayacak değil ya
babasının kucağında olacak
ben hayvanları canlı tanıması taraftarıyım
ebeveyn gözetiminde olduğu sürece de hayvanları canlı canlı görmesini isterim
tabi bu benim görüşüm
ayrıca bizimkiler artık küçük bebek değil kızlar
onlar koca adam oldular 1 yaşındalar ve gördükleri her şeyi duydukları her sesi hafızalarına kaydediyorlar
o yüzden ne anlayacak diye düşünmeyin

1.domuz gribi aşısı yaptıran var mı bebişine
2.emziren var mı hala

canımcım kat-i surette aşı yaptırmayı reddediyorum hala
ve hala emzirenlerden biri de benim

çok konuşmuşsunuzzzz çoooookkkkk
estelin fotosunu kaçırmışım gene tüüüü bana kısmet değilmiş napalım bizde o yakışıklıdan mahrum kalalım lelalle
kaynana kaynana kaynana aman hepsi aynı konuşmuyorum artık hakkında kendime etmekten başka bişi değil görümcelerde tahtlarının varisiii
çok yoğunum andinacım neden böle oldu ama bilmem birden işlerime yetişemez oldum yoruluyorum kafamı toparlayamıyorum okuyorum arada girip tam yazacam ya okuduğumu unutuyorum ya bişi oluyor sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum
pardon kızlar çok ihmal ediyorum ama valla yetişemiyorum

evet canım bazen öyle yoğunluklar birikiyor

neyse tatlım sen arada ihmal ediyorsun ben neredeyse hepppp

hıhı evet buna kesinlikle katılıyorum

bende hala aşı yaptırma taraftarı değilim hala ikna olmadım açıkcası biz kendimizce önlem alalım tevekkül Allahtan diyoruz herkezi korusun Allahım bir an önce yok olup gitsin :Saruboceq:

emzirmek dersen 6. ayda zaten finişşş keşke yaşına kadar emzirebilseydim çok isterdim

dilekçim bence tulumda hiç bişi yok valla yanlış anlanacak falan çokda hoş bence gönül rahatlığıyla verebilrisin

ya çok ayıp olmazsa fikrinize ihtiyacım var
sizce cinsel ilişki sırasında neden kanama olur kafamçokkarıştı

canım birden fazla sebebi olabilir heralde en iyisi bir doktora danışmak bizi de bu konuda bilgilendirirsen sevinirim
ayrıca simır testi nedir çok mu cahilim ben yav hiç duymadım bu zamana kadar :uhm:

sabah sabah kocıse kızdım
kurban pazarları kurulmus
eger vaktım olursa kurban pazarına bakıcam belkı oglusu da gotururum dedı bana
kesınlıkle hayır dedım ama ne varkı gorsun eglence olur dıyor yaaa
sınır oldum soz aldım goturmesın dıye
hatta anneme tembıhledım ınsa allah goturmez

valla ben dağ bayır gezmesi bitkileri hayvanları tanıması taraftarıyım ama hayvan pazarı bunun için uygun bir yer mi tartışılır sonuçta mikroplarında barındığı bir yer orası

günaydın arkadaşlar..

bugün tahilimiz var 1 yaş için ve ben çok tedirginim..

zaten her hastaneye gittiğimizde geriliyorum...

minikçim eşinde maşallah pek cesaretli :)

sokmaz inş onca hayvanın yanına ..gözünü korkutsaydın..

gerçi belki şaka yapmıştır..

tedirgin olma canım mecbur yapılacak bunlar ve de bebeklerimizin iyiliği için yapılıyor sonuçta
sen çok pimpirikleniyorsun farkında mısın herşeyde, önce kendine zarar veriyorsun canım bu kadara gerek yok bence opuyorumnanaktan

hayvan pazarının temizliği tabiki sou işareti ama
çocuk sonuçta o pislikle oynayacak değil ya
babasının kucağında olacak
ben hayvanları canlı tanıması taraftarıyım
ebeveyn gözetiminde olduğu sürece de hayvanları canlı canlı görmesini isterim
tabi bu benim görüşüm
ayrıca bizimkiler artık küçük bebek değil kızlar
onlar koca adam oldular 1 yaşındalar ve gördükleri her şeyi duydukları her sesi hafızalarına kaydediyorlar
o yüzden ne anlayacak diye düşünmeyin

bu konuda lelalle aynı fikirdeyim tamam sonuçta mikroplu yerler ama bir ebeveyninin gözetiminde olduğu sürece sorun olmayacağını düşünüyorum
ve artık onlar herşeyi hafızasına alıyor öğrenmeleri için bazı şeyler gerekli

tedirgin olma canım mecbur yapılacak bunlar ve de bebeklerimizin iyiliği için yapılıyor sonuçta
sen çok pimpirikleniyorsun farkında mısın herşeyde, önce kendine zarar veriyorsun canım bu kadara gerek yok bence opuyorumnanaktan

farkındayım maalesef..
yardım almayı düşünüyorum zaten bu konuda bayramdan sonra..

Ben de randevu alıp yaptırıcam.Kestik demiri ama içimiz rahatlasın...

bizde anca bugüne randevu alabildik..
ne olur ne olmaz baktırmak lazım tabi..

Maytabım sağol canımcım.Senin bi tanıdığın da vardı.O nasıl oldu?

d...z gibi canım :roflol:
kolay atlattı maşallah hatta teyzem okula göndereyim falan dedi sakın dedim onun bünyesi sağlamdır ama bulaştırdığı kişinin sağlam olmayabilir dedim yollamadı pzt doktora sorduk da iyi yapmışın yenge dedi o sırada iyi gözükebilir ama bi zatürre mikrobuyla karşılaşsaydı hastalık sırasında istemediğimiz sonuçlar doğurabilirdi diye
bu hafta okulada başladı tekrar

bu arada herkese günaydın kızlar bende ancak gelebildim buraya geçmişi okudum çok şükür hastalık falanyok kimsede

andinacım maşallah pek hızlısın sabah sabah ama iyi gelmiştir belki haa açılmışsındır

gidip diğer topiklere de göz atıp geleyim bugün planarımda birtek iş var sadece onun dışında boşum gibi tabi öğrencilerden ve velillerden gelen giden olmazsa

kocıs goturmeyecek anlastık
karar verdık sapancaya yakınımızın cıftlıgıne goturucez sonra

zaten oglusum cok meraklı
yolda gordugu kedıyı bıle yakalamak ıcın ugrasıyor
zannetmıyorum kı gıtse dokunmadan gelsın
ayrıca kucakta zaptolmuyor artık

kocıs goturmeyecek anlastık
karar verdık sapancaya yakınımızın cıftlıgıne goturucez sonra

zaten oglusum cok meraklı
yolda gordugu kedıyı bıle yakalamak ıcın ugrasıyor
zannetmıyorum kı gıtse dokunmadan gelsın
ayrıca kucakta zaptolmuyor artık

oda doğru ne diyim kucakta tutmak imkansız gib neredeyse lgisini çeken bişey varsa çiftlik gibi br imkanınınz ar madem evet o daha mantıklı hem daha fazla hayvanla karşılaşır

günaydın
beyazcım simır testi her kadının her yıl düzenli olarak yaptırması gereken rahim ağzı kanseri ve yara tahlili ben düzenli olarak yaptırırım en son geçen sene doğumdan sna yaptırdım hatta bunda 2 hafta önce başka bişi için gittim genel muayene yaptı bişi yok temzi dedi ama ne bu şimdi anlamıyorum gitmeden gönlüm rahat etmicek sanırım
akşaman beri kafamda kuurup duruyom ya kötü bişeyse rahimimi almak zorunda kalırlarsa boşarım adamı napcak artık beni falan filan senağlama

günaydın
beyazcım simır testi her kadının her yıl düzenli olarak yaptırması gereken rahim ağzı kanseri ve yara tahlili ben düzenli olarak yaptırırım en son geçen sene doğumdan sna yaptırdım hatta bunda 2 hafta önce başka bişi için gittim genel muayene yaptı bişi yok temzi dedi ama ne bu şimdi anlamıyorum gitmeden gönlüm rahat etmicek sanırım
akşaman beri kafamda kuurup duruyom ya kötü bişeyse rahimimi almak zorunda kalırlarsa boşarım adamı napcak artık beni falan filan senağlama

Canım rahim başka , başka şeyler başka.Allah göstermesin ama o durumda bebiş olmaz.Ama sende 2 tane koç var.Bişi olduğunu zannetmem.Çok gençsin daha.Biraz evhamlıyız sadece:)))

günaydın

teşekkür ederim bilgin içn hayatım ben daha bu zamana kadar doğru dürüst muayene bile olmadım jinekoloğa zaten ilk defa hamile kalınca gittim bebek doğunca bitti şu olayı bir soruturayım bende burada olmazsa bende yaptırayım simır testi
ama sen dayağı hakediyorsun :oklava: ne o öyle rahimini aldırmak, adamı boşamak falan hemen başlıyorsun kafanda kötü kötü şeyler kurmaya hiç bişey yoktur korkma sen hadi bir de allah korusun var diyelim rahmin alınsa ne olacak iki tane aslan gibi evladın var allah onlara ömür versin size bağışlasın sen 3.yü - 5. yi düşünüyorsun heralde

Meleğim sen hayatında hiç smear testi yaptırmadın mı? şaka yapıyosun dimi tatlım..

valla yaptırmadım şekerim ne yalan söyleyeyim hatta duymadım bile biri de çıkıp demedi bu güne kadar böyle bir test var diye bende hiç araştırmadım

bu arada andişim bana özelden tel nonu yazar mısın benim telefon arıza çıkardı da rehber falan silindi hep kaybettim yada çaldır şimdi ben anlarım

zeyna korunmak ıcın rıa mı kullanıyorsun
YOK CANIM BEN BİŞİ KULLANMIYORUM KENDİMİZ KORUNUYORUZ DIŞARI ÇIKIYOR :kedi:
Canım rahim başka , başka şeyler başka.Allah göstermesin ama o durumda bebiş olmaz.Ama sende 2 tane koç var.Bişi olduğunu zannetmem.Çok gençsin daha.Biraz evhamlıyız sadece:)))
EVET EVHAMLIYIM KORKUYORUM SONUÇTA KADINIZ ÇOK HASASS ORALAR DA
teşekkür ederim bilgin içn hayatım ben daha bu zamana kadar doğru dürüst muayene bile olmadım jinekoloğa zaten ilk defa hamile kalınca gittim bebek doğunca bitti şu olayı bir soruturayım bende burada olmazsa bende yaptırayım simır testi
ama sen dayağı hakediyorsun :oklava: ne o öyle rahimini aldırmak, adamı boşamak falan hemen başlıyorsun kafanda kötü kötü şeyler kurmaya hiç bişey yoktur korkma sen hadi bir de allah korusun var diyelim rahmin alınsa ne olacak iki tane aslan gibi evladın var allah onlara ömür versin size bağışlasın sen 3.yü - 5. yi düşünüyorsun heralde
BENCE SENDE GENEL BİR MUAYENE YAPTIRIP SİMIR TESTİNİ YAPTIR CANIM ARTIK 30'A DAYANDIK
BİDE RAHİM ALININCA KADIN OLMUYONKİ ERKEK GİBİ KOCAM NAPCAK BENİ SONRA

Back
X