Sevgili nurcandoğu , şaka gibi gelicek belki sana ama nurcan isimli bir arkadaşım senin bu yazdıklarını yaklaşık 5 ay önce yaşadı , maalesef bebeği 1 hafta küvözde kaldı , çok zor günler yaşadılar , şimdi kızı sağlıklı bir şekilde kucağında ama hala emmiyor , hiç emmedi annesini , arkadaşım hergün süt sağıp zorla içirdi , 4.ayda da ek gıdalara başladılar..
Canım durumun çok zor , Allah yardımcın olsun , sana ve eşine sabır versin.. burda senin pozitif olman çok önemli , belki bana çok kolay geliyor bunları söylemek ama kendimi senin yerine koyunca bile kalbim sıkışıyor inan , neticede bir anneyim , seni çok iyi anlayabiliyorum... lütfen olumlu düşün , ben arkadaşım bunları yaşarken hep bunu söylemişimdir ona güçlü ol , pozitif düşün , Allah beterlerinden korusun.. böyle bir durum içindeyken beteri var mıdır diyorsun , ama inan daha beterleri var , enfeksiyonu kısa sürede atlatsın bebeğin , onu görebildiğin 1 saat içinde annesinin sevgisini göster , seni bekliyorum de , O seni hissedecektir.. dilerim en kısa sürede kavuşursunuz birbirinize...