2008 Kasım Anneleri

ben yarın doktorumla da görüşeceğim
kendisinin de yağızdan 3-4 ay büyük oğlu var hem doktor hem de anne olarak görüşünü alacağım
ama dikkat ettiyeseniz yaptırmayın diyenler halk yaptırın diyenlerse doktorlar
zaten ülkemiz komplo teorilerini çok seviyor bu da yeni eğlenceleri oldu
h1n1 zaten önümüzdeki seneki grip aşılarına eklenecek ve çoğu kimse doktora bile danışmadan eczaneden alıp vurduracak
diğer grip aşıları da her yıl revaçta olan virüslerden yapılıyor ve içeriği yenileniyor
kimse uzun süren testler yapmıyor bunlar için

Son düzenleme:
bizim daha 12. ay aşımızın tarihi gelmedi,son aşıları hastalıktan dolayı gecikmişti ,o yüzden bu da ileri tarihe kaydı ,ondan sonra su çiçeği aşısını yaptırıcam muhakkak,ama domuz gribi aslaaaa..

bence suçiçeği, kızamık aşılarını tartışmaya bile gerek yok yıllardır standart yapılan aşılar değil mi

estelciğim sen de andinanın doktoru meşhur vahap beye gidiyordun o ne diyor domuz gribi aşısı için

yok canım ben vahap beye gitmiyordum medikal park-hasan ünlütürk..
benim dr. um önermedi..
yani şu olur bu olur diye tehlikesi var filan demedi ama gereksiz bu yaştaki çocuk için 2 yaşını geçseydi yapardık dedi..
bu yaştaki çocuğun koruması daha kolay olur..
zaten kalabalığa girmedin mi kimseyede şap şup öptürmedin mi tamamdır..
baba dayı teyzade dışardan gelip üzerini değişmeden almazlar..
açık havadan da geçmez diye düşünüyorum inşallah tabi..

yani tedbiri azamiye çıkarıp allaha havale ediyorum açıkçası..

su çiçeği standart değil canım isteğe göre yapılıyor..
yüksek ihtimal yaptırıcam çünkü dr. muz kolay kolay ilaç aşı filan önermez..
ama içimi rahatlatmaya çalışıyorum..
baştan yaptırmam diye düşünüyodum ama fikrim değişti sanırım..

Remidosum ben gidiyorum Vahap beye . Bebelerimizin yaşı küçük ama 2 yaş ve üstüne öneriyor canım.Ayrıca su çiçeği şubatta yapılacak. Yapma filan demedi yani şubatta gel su çiçeğini yapalım dedi.

Yazdığımı okuyunca ben bile anlamadım.Vahap bey oğuz emrenin daha küçük olduğunu o yüzden yan etkilerinin onu etkileyeciği ve kaldıramayacağını bu nedenle yapmayacağını söyledi.Ama normalde iki yaş ve üstüne yapılması taraftarıyım dedi.Daha önce özel aşıları yaptırmana gerek yok demişti ama su çiçeğinde şubatta gelin su çiçeğini yapalım dedi.

ben geldım

su cıcegı asısı zaten saglık ocaklarında da yapılan devlet tarafından zorunlu sayılanlardan degıl mı
bızım doktorumuz subat basına yazdı bıle gelın yapalım ddı

benim drumda 2 yaş altına grip aşısını önermiyo hatta videolarda da seyrettim geçen
ama bu salgın olduğu için yapılması gerekiyo ben öneriyorum dediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…