2008 Kasım Anneleri

Kalimerom ne diyim, Allah yardımcın olsun güzelim.Bir kayınvalide mağduru olarak dikkatli olmanı ve kendini yıpratmamanı isterim.Bu arada kayınvalidem oğlumun doğmgününde hediye almadı demiştim ya, dün oğluna teyzeyle ikisi aldıkları hediyeyi göstermişler.Deli oldum ya.Ben kimim , ben neyim onlar için. Cadaloz kaynanam beni kaale alıpta aldığı hediyeyi söylememiş bile.En kötüsüde kocam halen onu savunuyo.Reklam yapmak istememiştir diyo.Valla Kalimerocum ben de evliliğimin başından beri düşünüp duruyorum, artı eksi hesapları yapıyorum, hep kafamda acaba var:))

seninki zaten çok başka bir durum canım anlatmıştın sanırım bişeyler hatırlıyorum öyle kötü insanlarla kimsenin işi olmaz zaten

geçmiş olsun canım yürümeye başlayınca oluyor böyl şeyler malesef benimkinin kafası bacağı morluklar içinde ne kadar kontrol etmeye çalışsan da olacaklara engel olamıyorsun

tünaydın kızlar..
kayınvalideler...hepsi aynı anlaşılann..ama eşlerimiz için çekiyoz işte..neyseki ben yılda 15 gün görüyom..o bile çok geliyo bana..belki 15 tatildede gelecekler ama görümcemle birlikte..görümcelerim çok iyilerdir..ben hep diyom..bu çocuklar bu kadından olamazlar diye..

derıncım ınsa allah sorunsuz uyum saglarlar bırbırlerıne

ben oglumun duzenını degıstırmeyı dusunmuyorum
yıne her sabah anneme bırakırım
ama benım aılem cok yumusak yuzlu ınsanlar
annem sımdıden ıstersen kayınvalıdenın yanına gelırım orada bakarım o da sevınsın dıyor ama ben kabul etmıyorum

ufff fecııı gergın durumdayım

gülizcim bırak yılda 15 günü ben evlendiğimden beri toplam 5 gün görmedim ama yettide arttı bile:)
iyi uzaktanda iyidir..kötünün kötülüğü her yere ulaşır..

gülizcim bırak yılda 15 günü ben evlendiğimden beri toplam 5 gün görmedim ama yettide arttı bile:)
iyi uzaktanda iyidir..kötünün kötülüğü her yere ulaşır..

Haklısın sonuna kadar.Çocuğuma bakmasa birgün yüzüne de bakmam.Ölüsüne bile gitmek istemem.Kocamın hatrı falan da sıfırlandı bende.Ama oğlum için nursuz yüzüne katlanıyorum.

canım işte annelik böyle bişey ya..çok enteresan..
allahım kimseye muhtaç etmesin ne yavrularımızı ne bizi..
senide gerçekten tebrik ediyorum sonuna kadar, evladın için hiç sevmediğin birine katlanıyorsun..
allahta mükafat olarak kayınvalidene iyi baktırıyor :)

yasmın ne almıslar cok merak ettım
ayrıca senden neden gızlemıs kı
sen ancak gurur duyarsın cocuguna layık gorulup alınan hedıyeyle
tuhaf ınsanlar bunlar

bızım esımle ılk buyuk kavgamızı gecen yıl lohusalıgımda yaptırdı bunlar
onlar yuzunden depresyona gırdım
kırkım cıkana kadar annemde kalmıstım zaten tartısma uzerıne donmedım eve
kocam arada kaldı bunlar yuzunden ama durması gereken yerını gecte olsa bıldı

aslında hıc ıstemıyorum evımde ama mecbur bır sekılde katlanıcaz
esım sımdıden vıcdanıma dokunuyor yaslı ınsanlar falan dıye
ama kalbıme anlatamıyorum bunu belkı de kalbım taslasmıs bılemıyorum
yapılanları yasananları unutamıyorum ıste

selam kızlar herkes iyidir inşallah benim belim çoook ağrıyor ya niyeyse
sanırım bu kızı kaldır indir yapmaktan bi de uykusuzuuuumm yaaa
denizannem ne dicem o duvar stickerları vardı ya onu bi siteden buldum çook farklı modeller var
bugün sipariş verdim birazdan havale edicem çokk güzel şeyler var gerçekten yaa
istersen adresini vereyim sende bakk

yaa insanlar yaşlı diye veya anne diye birilerine saygı göstermeyi yani hiç haketmediği halde tabi ben çok anlamsız buluyorum.Yaşlı diye hürmet göstermen için o insanın görmüş geçirmişliğine saygın olması gerek ki bu da sana yaptığı şeyleri yapmamasını gerektirir.:)) banane yaşlı ise veya anne ise.napıyım yani ..anne ve yaşlı ama kötü işte.kötü olmasalarmışş alla allah .hakeden bulur.ektiğini biçersin bu böyle.:))

Doğumgününde teyze ve kaynana kalmıştı en son evde.Teyze ben Anıla bişiler düşündüm ama elden verilecek bişi değil dedi.Sürekli bi yatırım gibi düşündüm dedi.Ben teşekkür ederim ama gerek yoktu.Gelmeniz yeterliydi falan dedim.Kaynanamdan ses çıkmadı. Dün eşime gittiğinde 2 tane reşat altını göstermişler.Biri kaynanamın diğeride teyzenin.Eşim akşam bana söyledi.Çıldırdım yaa.İstemiyorum dedim.Bi kere daha nefret ettim.Bugün varya halen kafam allak bullak.Bir de kocama kızdım...

nedir bu kaynanalar ya kendileri hiç mi gelin olmadılar anlamıyorum Allah akıl fikir versin ne diyim kalimerocum sanada şimdiden Allah sabır versin

sekreter arkadaşa da çk üzüldüm umarım en kısa zamanda düzelir yavrusu sağlığına kavuşur

bende az sonra doktora gitcem bakalım ne diyecek biraz helecanlıyım sanırım 1 sene sonra doktorumu görecemmm

asorti kız bana yolla linki merak ettim bende bakayım blki bende yaparım oğlanların odasına

hadı kaynanayı gectım ya gorumceklere ne demelı
cıldırtıyorlar resmen benı hepsı ayrı kaynana

zaten hep dıyorum annelerı uzakta dıye el vermıs bunlara

uff kocama patlamak uzereyım doldum valla
onlar yuzunden onu cıg cıg yesem doymam resmen

Kaynanan mı var derdin var anlayacağın.Benim allahtan bir problemim yok ama yinede kızmadığım yanları yok demek değil tabi.Ama yaşadıklarnızı yaşasaydım kaldırabilir miydim bilmiyorum?

Kızlar konu dışında ama birşey soracağım size Chicco'nun deposu varmış ve ayda bir kere açılışı oluyormuş.Ürünleri yarı yarıya indirimli satıyorlarmış bilgisi olan var mı

senin de ilginçmiş millet görümcelerden de dertlidir seninkiler iyi çıkmış

tövbe tövbeee sinir ettiler yine hayret yaaa

hadi yaa nerdeymiş o depo ne zaman açılıyormuş

aman ya sorma o depoyu kardeşimde gitcem diyo takmış:)) ama nette biraz araştırdım.millet hiçbişey yok orda boşuna eziyet benzine yazık falan diyo.taa tuzla da.yağma oluyomuş resmen ne varsa sanki.üstelik ucuz da değil diyolar.millet birbirini gaza getiriyo boşa para mı harcanıyo bilmiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…