- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.601
beyazmelekçim valla bravo..senin yerinde olsam aynı şeyi yapardım demeyi çok istedim..
ama aileye göre değişiyor bu durum..
eşim için herşey yaparım..amaa koca bi ama hiç birini evime alam artık..
benim için bittiler..kayınpederim hariç tabi çok iyidir sağolsun..
ama eşimin annesinede söyledim sana bir şans vermiştim kaybettin bittin artık benim için dedim..
çarptım kapıyı çıktım..
şimdi yüzünü görmeye tahammülüm yok kaldıki hiç birini evime almam..
Günaydın kızlar
Allah hepimizin bebeğine sağlık versin hasta olanlarada şifa.Anne olunca daha hassas oluyorsun bu konulara.
Bebişler ne durumda benimki 1 haftadır bana anne diyor çok mutluyum yürümeyede başladı ama dün ilk yürümesini videoya çekeyim dedim kızım yürüyerek geldi bana doğru sonra küt kafayı dolaba vurdu kayıttada görünüyor çok kötü oldum neyseki birşey olmadı
gülizcim bırak yılda 15 günü ben evlendiğimden beri toplam 5 gün görmedim ama yettide arttı bile:)
iyi uzaktanda iyidir..kötünün kötülüğü her yere ulaşır..
yasmın ne almıslar cok merak ettım
ayrıca senden neden gızlemıs kı
sen ancak gurur duyarsın cocuguna layık gorulup alınan hedıyeyle
tuhaf ınsanlar bunlar
bızım esımle ılk buyuk kavgamızı gecen yıl lohusalıgımda yaptırdı bunlar
onlar yuzunden depresyona gırdım
kırkım cıkana kadar annemde kalmıstım zaten tartısma uzerıne donmedım eve
kocam arada kaldı bunlar yuzunden ama durması gereken yerını gecte olsa bıldı
aslında hıc ıstemıyorum evımde ama mecbur bır sekılde katlanıcaz
esım sımdıden vıcdanıma dokunuyor yaslı ınsanlar falan dıye
ama kalbıme anlatamıyorum bunu belkı de kalbım taslasmıs bılemıyorum
yapılanları yasananları unutamıyorum ıste
tünaydın kızlar..
kayınvalideler...hepsi aynı anlaşılann..ama eşlerimiz için çekiyoz işte..neyseki ben yılda 15 gün görüyom..o bile çok geliyo bana..belki 15 tatildede gelecekler ama görümcemle birlikte..görümcelerim çok iyilerdir..ben hep diyom..bu çocuklar bu kadından olamazlar diye..
Doğumgününde teyze ve kaynana kalmıştı en son evde.Teyze ben Anıla bişiler düşündüm ama elden verilecek bişi değil dedi.Sürekli bi yatırım gibi düşündüm dedi.Ben teşekkür ederim ama gerek yoktu.Gelmeniz yeterliydi falan dedim.Kaynanamdan ses çıkmadı. Dün eşime gittiğinde 2 tane reşat altını göstermişler.Biri kaynanamın diğeride teyzenin.Eşim akşam bana söyledi.Çıldırdım yaa.İstemiyorum dedim.Bi kere daha nefret ettim.Bugün varya halen kafam allak bullak.Bir de kocama kızdım...
Kaynanan mı var derdin var anlayacağın.Benim allahtan bir problemim yok ama yinede kızmadığım yanları yok demek değil tabi.Ama yaşadıklarnızı yaşasaydım kaldırabilir miydim bilmiyorum?
Kızlar konu dışında ama birşey soracağım size Chicco'nun deposu varmış ve ayda bir kere açılışı oluyormuş.Ürünleri yarı yarıya indirimli satıyorlarmış bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?