- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #48.721
sekretercim aramıza hoşgeldin tekrardan hemşom
dün senden baya bahsettik arkadaşalara anlattım kızınım durumunu yaşadıklarını falan selamını ilettim hatta onların da sana selamı vardı ki ben sana iletemeden sen buraya gelmişsin bile kaydirigubbakcemile3
zeynam tekrar geçmiş olsun çok sevindim temiz çıkmasına inşallah smear testi de öyle çıkacak
lavişim yeni saçların hayırlı olsun çok yakışmıştır eminim ama yine de görmeden karar vermeyelim değil mi bir foto rica edelim senden zemuszemus
asortiem ve darkcım dikkat edin kendinize ne kadar korunsankta bu grip gelip buluyr bizi aman uzak olsun
sedacım hoşgeldin yeni evin hayırlı olsun ayy taşınmak zor iştir tahmin edebiliyorum
maytabım sana özel olarak günaydın sen 7/24 mesaidesin şekerim tatil yok sana kaydirigubbakcemile3
bir de şu cafede dedin ya garsonları servisin arkasına al diye öyle yaptım ama bu seferde gelenlere bişey dağıtmıyorlar iki garson olduğu için heralde dedim birini sildim yine fayda etmedi ilk gelen bir-iki kişiye servis veriyor sonra ölee kuzu kuzu duruyor orada :uhm:
nerde bu sınıfın mevcudu
çok devamsıozlık oluyo çoook:)
beyazmelekcim o iş biraz ince
benim,zeynanın çileğin kafelerine bi bak örnek olsun sana onun servis elemanlarının sayısıyla falan alakası yok
masa yerlerini servis yerlerini falan değişcen değişe değişe bulucan doğruyu:) sana şimdiden kolay gelsin
ay şu face de cafe mafe oyununu bi ben bilmiyom
biri bana öğretsin yauw
valla baktım sizinkilere ama pek anladığımı söyleyemeyeceğim
sende pek net,açıklayıcı bilgi vermedin örtmenim ama idare edicez artık :roflol:
azocum hiiç bilme valla hiç gerek yok bunların yüzünden girdim hepsine şimdi kurtaramıyorum kendimi
dur bakıcam şimdi seninkine yardımcı olmaya çalışcam
insanları bırak oynamak istiyolarsa oynasınlar :)))ne kadar komşu o kadar iyi delüü
ben tanımıyorum doğuma 1 ay kala katıldım aranıza ama hoş geldin sefalar getirdin bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canımkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim ya kimse yokmu
örtmenim sabah 7 den beri ayaktayım anca geldim yok yazma geç kağıdı alcammmm
kocam hasta oğlum aşıdan mı ne sabaha kadar mızır mızırdı dellenmek üzereyimmm
ben tanımıyorum doğuma 1 ay kala katıldım aranıza ama hoş geldin sefalar getirdin bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım
günaydın kızlar
bende burdayım örtmenim ama bir türlü yazamadım, bugün kontrolü var denizin aşıda tabiki bakalım ne yapacak,
üstten 4 diş daha geliyor ve bir haftadır yaptıklarının nedeni anlaşıldı, 16 oluyor bunlarla, 2 yaşına kadarda 4 diş kalıyor, çok erken çıkardı bu böcek dişleri yaaa
zeynacım eşinede yiğitede geçmiş olsun canım,
laviş saçına ne yapmış kaçırmışım, güle güle kullan ama foto isteriz:)
günaydın kızlar
eylülcüm nasıl güzel gece geçirdin kız:kedi:
biz de hala iki diş var ikide kaldık nazar boncuğu onlar da bakalım devamı ne zaman gelecek
eylülüm valla okuyunca benim de aklıma h.minenin gibi geldi çok mu fesatız nee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?