2008 Kasım Anneleri

sekretercim aramıza hoşgeldin tekrardan hemşom
dün senden baya bahsettik arkadaşalara anlattım kızınım durumunu yaşadıklarını falan selamını ilettim hatta onların da sana selamı vardı ki ben sana iletemeden sen buraya gelmişsin bile kaydirigubbakcemile3

zeynam tekrar geçmiş olsun çok sevindim temiz çıkmasına inşallah smear testi de öyle çıkacak

lavişim yeni saçların hayırlı olsun çok yakışmıştır eminim ama yine de görmeden karar vermeyelim değil mi bir foto rica edelim senden zemuszemus

asortiem ve darkcım dikkat edin kendinize ne kadar korunsankta bu grip gelip buluyr bizi aman uzak olsun

sedacım hoşgeldin yeni evin hayırlı olsun ayy taşınmak zor iştir tahmin edebiliyorum

maytabım sana özel olarak günaydın sen 7/24 mesaidesin şekerim tatil yok sana kaydirigubbakcemile3
bir de şu cafede dedin ya garsonları servisin arkasına al diye öyle yaptım ama bu seferde gelenlere bişey dağıtmıyorlar iki garson olduğu için heralde dedim birini sildim yine fayda etmedi ilk gelen bir-iki kişiye servis veriyor sonra ölee kuzu kuzu duruyor orada :uhm:

nerde bu sınıfın mevcudu
çok devamsıozlık oluyo çoook:)
beyazmelekcim o iş biraz ince
benim,zeynanın çileğin kafelerine bi bak örnek olsun sana onun servis elemanlarının sayısıyla falan alakası yok
masa yerlerini servis yerlerini falan değişcen değişe değişe bulucan doğruyu:) sana şimdiden kolay gelsin

valla baktım sizinkilere ama pek anladığımı söyleyemeyeceğim
sende pek net,açıklayıcı bilgi vermedin örtmenim ama idare edicez artık :roflol:

ay şu face de cafe mafe oyununu bi ben bilmiyom
biri bana öğretsin yauw

azocum hiiç bilme valla hiç gerek yok bunların yüzünden girdim hepsine şimdi kurtaramıyorum kendimi

sağol maytabım..
bi deneyeyim bari..
ama eve geçince öğleden sonra anca..
malum burada face de yasak
ne bu yaaaaaa..
tel.görüşmek yasak,
kk yasak
face yasak..
msn yasak..
ay çıldırıcam sonunda..

ilk defa burada böle bişeyle karşılaşıyorum.
biz bide idari kadroyuz.
pc akşama kadar elimizin altında..
neyseki buraya arada gizli giriyorum

dur bakıcam şimdi seninkine yardımcı olmaya çalışcam
insanları bırak oynamak istiyolarsa oynasınlar :)))ne kadar komşu o kadar iyi delüü

örtmenim sabah 7 den beri ayaktayım anca geldim yok yazma geç kağıdı alcammmm

kocam hasta oğlum aşıdan mı ne sabaha kadar mızır mızırdı dellenmek üzereyimmm

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim ya kimse yokmu
ben tanımıyorum doğuma 1 ay kala katıldım aranıza ama hoş geldin sefalar getirdin bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım

geçmiş olsun canım kocana ve oğluşuna gerçi oğlunun ki hastalık mı nedir bilmiyorum ama
sabaha kadar mızırdandı dedin de ay şeytan kulağına kurşun benimk bugün pek güzel uyudu akşam 22ye doğru yattı sabah 06 gibi uyandı mamasını içti tekrar yattı sabah ben çıkarken uyuyordu 09.40gibi kalkmış keşke hergün böyle olsa ama bir günü birine uymuyor işte aman maşallah diyelim nazar etmeyelim

sen doğuma 1 kala mı katıldın aramıza ben daha erken diye düşünmüştüm demekki ben gittikten sonra gelmişsin sen çünkü bende doğuma 1 ay kala izne ayrıldım oğlum 3aylıkken geri döndüm

günaydın kızlar

bende burdayım örtmenim ama bir türlü yazamadım, bugün kontrolü var denizin aşıda tabiki bakalım ne yapacak,

üstten 4 diş daha geliyor ve bir haftadır yaptıklarının nedeni anlaşıldı, 16 oluyor bunlarla, 2 yaşına kadarda 4 diş kalıyor, çok erken çıkardı bu böcek dişleri yaaa

zeynacım eşinede yiğitede geçmiş olsun canım,

laviş saçına ne yapmış kaçırmışım, güle güle kullan ama foto isteriz:)

ilkenin de yeni dişleri hayırlı olsun canım
laviş saçlarına röfle yapırmış sanırım yanlış hatırlamıyorsam yoksa balyaj mıydı :uhm: neyse işte sarılı bişeyler olmuş

günaydın ,
güzel bir gece geçirdik ,bugün gezmeye gitmeyi düşünürken kocam iş için gitmek zorunda kaldı ..bizde kös kös evde oturuyoruz ..bayram gelsede gezsek biraz ..

lavişim saçını güle güle kullan.bende eskiden çok röfle kullandım.ama şimdi sıkıldım hiç boyamıyom:)

zeynam geçmiş olsun evdekilere..

ilke denizimizin dişleri hayırlı olsun.
denizannem bizimde çok erken çıktı dişler.
ve halada çıkıyor.
bana çekmiş oğlum.
bende erken çıkartımışım.
babam öle diyo..

eylülcüm bizde dün gece rahat bi uyku çektik.
beyazmeleğin ki gibi benim kuzuda sadece 1 kez uyandı gece..
oğlumun uykularının devamını diliyorum:)
tabi sizlerede inş.

yalnız kaldık evde oğlumla..

kuzenim rahatsızdı hastanede yatıyou eşimde onu ziyarete gitti..ordanda hava alanına arkadaşı haca gidecek uğurlamaya ...bu gün bitti yani..

artık havalarda iyice soğur eve tıkılırız off..

zeyna geçmiş olsun canım..

denizannem hayırlı olsun dişleriniz ne güzel tamamlamışsınız..bundan sonrası kolay geçer..

eğer geç çıkan kuvvetli oluyorsa benim oğlumun dişleri babanesine çekti heralde daha bir dolgu yok..eşimdede öyle inşallah bi tek dişi çeker babannesine :))

bizimki yaşına 3 dişle girdi..ışık hızıyla 2 tane daha çıkardı ..5 ledik nihayet..

biz de hala iki diş var ikide kaldık nazar boncuğu onlar da bakalım devamı ne zaman gelecek

eylülüm valla okuyunca benim de aklıma h.minenin gibi geldi çok mu fesatız nee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…