2008 Kasım Anneleri

ne güzel ya bende bi araştırma yapayım bakalım bulabilecekmiyim yaşını..

yaparım bulursam...

olmazsa artık kuruusunu özendire özendire içiririz demleyip..

bizm çaylara bayılıyor görünce onada koyarız tepsiye ailece çay keyfi yaarız:)

yasmin o zaman senide arada bir görmek isteriz zayıflama topiğimizde..

ben nişan kıyafetlerime giriyorum ama göğüsler hala süt dolu olunca eskisi gibi durmuyorum ya

yasmin o zaman senide arada bir görmek isteriz zayıflama topiğimizde..

ben nişan kıyafetlerime giriyorum ama göğüsler hala süt dolu olunca eskisi gibi durmuyorum ya

Ben sadece esnek olan hırka falan giyebiliyorum.Bi kazak almıştım hamilelikten önce LCW den.Geçen giydim büstiyer gibi oldu.Nişanda saten bi gömlek gelmişti bohçayla.Çok genişti ve ben kaynanama kızmıştım ne kadar geniş almış diye.Onu denedim kuzenimin düğüne giderken düğmeleri kavuşmadı.Dam üstünde un eler tombul tombul memeeler:))

OHH YEMEK MUHABBETLERİ ALMIŞ BAŞINI GİTMİŞ cokacimcoook VALLA ÇOK ACIKTIM BENDE EVE KAÇAYIM DOYURAYIM KARNIMI BENDE DİYET YAPMAYANLARDANIM BU ZAMANA KADAR HİÇ DENEMEDİM DENEMEKTE İSTEMİYORUM zemuszemus

ÇİTOS GELMEDİ Mİ BİR DAHA KIZLAR YAA KENDİMİ KÖTÜ HİSSETTİM KIRDIMMI ACABA :çok üzgünüm:

Çitos eve gidecekti canım...

selam kızlar..
örtmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun..
eşiminde tabi..
sabah unuttmum arayıp kutlamayı
şimdide açmıyo telefonu..
kızgınmı ,müsaitmi değil?

estelcim,kalimero,andina.. ve bu durumda olan başka anneler varsa allah yardımcınız olsun.
bizim oğlan bazı geceler dişten sanırım huysuzluk yapsada çok şükür memeye bukadar düşkün değil..
inş. bu dönemi çabuk atlatır ,memeden kesince sizlerde rahat edersiniz.
arkadaşımda ısrarla 2 yaşına kadar emzirmek istedi ama bu meme bağımlılığı ve uykusuzluğa daha fazla dayanamayıp 17.ayda kesti mecburen..

neyse şimdi aradı geri eşim..
bende özür diledim ve öğretmenler gününü kutladım..opuyorumnanaktan
okuldaymış hala ve kutlama yapıyolarmış..kaydirigubbakcemile2

benim karnım çok acıktı
artık açlıktan çalışamaz hale geldim
ama çok yoğunum çooookkkkkk
herşeyi idare etmek ne kadar zor allahımm

selam güzeller dün kimse uğramamış gerçekten neyse bayram temizliğim bitti sonunda
öğretmen kızlar ğretmenler gününüz kutlu olsun
estelcim canım yaa çok zor işin gerçekten ama sabır tatlım biraz daha sabret
eylülde aynı kıyafetlerimi falan çekiştiriyor karnı tok olsa bile memeyi istiyor
ayrılamıyorlar onlar malesef demeyim aslında emmesi çook iyi ama seni rahatsız etmesi olmasa bir de
bizim öle gece çok sorunumuz olmuyor ama tabi istiyor gecede memeyi
babası benden uzaklaştırdımı basıyor çığlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…