2008 Kasım Anneleri

selam kızlar

öğretmenler günü kutlamalarınız için teşekkürler, bende diğer arkadaşlarımın gününü kutlarım,

benim dışımda herkesin programı var sanırım:)

bugün deniz beni çok yordu, sabrımın sonuna geldim valla, aslında çocuğun suçu yok ama ben onunla iş yapmaya kalkınca ne benim işim oldu ne çocuğumun gönlü oldu, yoruldum artık kendimi çok yanlız hissediyorum

gülizcim duyu sepetinden bahsetmişsin, ben bahsetmişimdir belki ama daha yapmadım canım, dediğin materyaller güzel, yanına mesela ilk aklıma gelen ceviz ekleyebilirsin, tahta kaşık, plastik spatula gibi materyaller olabilir, plastik şişe kapakları olabilir yutamayacağı büyüklükte tabii, büyük boy boncuk değişik dokularda kullanabilirsin, aklıma gelirse yazarım sana

Denizannem seni çok iyi anlıyorum.Denize kızdığında kendine de kızma sakın.Belki farkında değiller ama çok yoruluyoruz.Sonuçta biz de insanız.Anıl oldum olası böyle. Kocamda gece mesaisinde 2 aydır.İş falan yapamıyorum.Bazen ağlayarak annemi arıyorum.O da çıkıp geliyo.Sıyırmak üzereyim:)))

Denizannem hiç bozma moralini valla.evişini boşladım ben artık ev dandini valla.napıyım oğlanla çok zor yarım yamalak oluyo benim de asabım bozuluyor.Haftada bir kadın geliyo topluyo şöyle bir evi.Onun dışında hem çocuk,hem ev işi çok zor birinden vaz geçmek gerek.Bozma moralini.

selam arkadaşlar

öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü kutlarım.eğitim öğretim hayatlarında başarılar dilerim,(gazete ilanı gibi oldu:))

geçmişe pek bakamadım.bütün bebekler ve anneler iyidir inş

ben doğum günü zede oldum .çok yoruldum hiç tahmin ettiğim gibi olmadı .pişmaan değilim ama böyle bir organizasyonu ilk ve son defa yapmış oldum heralde iyileşince fikrim değişirmi bilmem artık

emme meselesinden konuşulmuş sanırım ben bu konuda çok muzdarıpim kızım beni sadece meme şeklında görüyor sürekli emme emme diye dolaşıyor sabaha kadar emsin istiyor milletin içinde kıyafetimi açmaya çalışıp emme emme diye bağırıyor.ve tek göğus emdiği için göğsüm cok acıyor.dr gece çok sık emzirme ve beslenmesini bir düzene sok dedi ama benim kızım asla başka bişeyle kanmıyor,ayy çok söylendim galiba ya napıyım buğunlerde çok dertliyim bu konuda:çok üzgünüm:

ne sepeti gülizim ben anlamadım ki

bu arada tekrardan selamlar ohh yemeğimi yedim geldim
denizannemin dediği sepetten canım..içine ne koysam diye sormuştum sabahtan sağolsun denizannem cevaplamış..
Benim vermem gereken 30 kilo var beni ancak birlikte buharlaşalım topiği paklar:)))
eylülün dediği gibi hiçte o kadar kilon yok..gördük seni facedeeee..

tşkler canımcın ..hemen sepete bunlarıda ekliyorum..değişik fikirlerin olursa beklerim opuyorumnanaktançok tşkler tekrar

benimde eşim yapıyo ..ne yapsın eylül bana iş yaptırmayınca adamcağıza kalıyo işler..allahtan titiz biride savsaklamıyo..yoksa ne yapardım bilmem..:hulya:

evet benim de eşim ev işleri konusunda çok yardımcı yoksa ne olurdu halim bilmem -tatlicadiarzu-

bu arada ben çitosun resimlerini göremiyorum face de yoksa biz arkadaş olmadık mi seninle çitos :uhm:

yasmıncim sen butun gece çocukla ilgilenip sonrada işe git gel bu tempoda eşinin şükretmesi ve sana gönüllü olarak yardım etmesi ğerek .bir anlamda zorunda tabiki herşey ortak.valla çalışanlar siz iyi dayanıyorsunuz maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…