2008 Kasım Anneleri

Denizannem 2009 annelerinin yaş ortalaması küçük sanırsam , yaşlandık mı ne kaydirigubbakcemile3
yaşlanmıştık ama bebişlerle yaşımızı sabitledik (en azından kendi adıma konuşuyorum, bizim aramızdada çıtırlar var çünkü) denizden sonra hayat o kadar hızlı geçiyorki anlamıyorum zamanı ve yansımıyor bize diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaşlanmıştık ama bebişlerle yaşımızı sabitledik (en azından kendi adıma konuşuyorum, bizim aramızdada çıtırlar var çünkü) denizden sonra hayat o kadar hızlı geçiyorki anlamıyorum zamanı ve yansımıyor bize diye düşünüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah öyledir tatlım , bende sabitlemek istiyorum yaşımı mümkünse zemuszemus

günaydın ;

bende şu yeni nesil emo larının konuşma ve yazışma tarzlarına uyuz oluyorum ,''herges nabıyo bagalım bnde sni sebiyom '' gibi konuşmalar ,ıyyy bak yine sinir oldum iyimi ..face de var bir iki 13-15 yaşında kuzenler ,yazıyolar böyle ,uyardım kaç kere ama yok dinleyen ..

2009 anaları yaşça küçük çoğu ,bizim gibi olgun ve bilinçli değiller zannımca ,çünkü doğru düzgün konuşmalarına hiç şahit olmadım ..

günaydın kızlar denizannem lavinyacım geçmiş olsun canım
melegim anlat bakalım neler yaptın
andina bende öle valla arada bi bakıyom anlamıyom valla bi şey 2008 kasım anneleride gencecik canım sizde kendininizi büyütmeyin fıstık gibi hatunlarsınız hepiniz

günaydın ;

bende şu yeni nesil emo larının konuşma ve yazışma tarzlarına uyuz oluyorum ,''herges nabıyo bagalım bnde sni sebiyom '' gibi konuşmalar ,ıyyy bak yine sinir oldum iyimi ..face de var bir iki 13-15 yaşında kuzenler ,yazıyolar böyle ,uyardım kaç kere ama yok dinleyen ..

2009 anaları yaşça küçük çoğu ,bizim gibi olgun ve bilinçli değiller zannımca ,çünkü doğru düzgün konuşmalarına hiç şahit olmadım ..

ay senin bu yazdığını görende benim gibi 30+ zanneder keşke senin yaşında anne olsaydım,
bilinç ve olgunluk kısmına katılıyorum ama

hminecim teşekkür ederim,

beyazmelek bende bekliyorum canım

oğluş yaklaşık 15 dakikadır yatağında legolarıyla oynuyor, (çok güzel takıp çıkarıyor maşallah :)) bayılıyorum o minik ellerin böyle bişiiler yapmasına) bende mutfağı toparladım bu sayede

günaydın hatunlar en erkenci benim herhalde 6 da uyandım felaket bir diş ağrısıyla canım çok acıyor bir yandan korkuyorum bir yandan da emzirdiğim için antibiyotik kullanamam die dişçiye gidemiyorum iki dişimdeki dolgu düştü hamilelik sırasında kocaman delik var 20 lik dişim çıkmıştı ama sanırım daha da büyüyor ve diğer dişlere baskı yapıyor birde üstte arkada eti gömülü dişim var 20 lik oda çürümüş iki ameliyatlık ikide diş çekiimi var ve ben hayatımda diş çektirmedim hem korkuyorum hemde emziririken çektirilirmi bilmiyorum iltahap kesin olmuştur bunun içinde antibiyotik kullanmak lazım ee minosetten başka ilaçta kullanamıyoruz bi internetten araştırıcam böle gitmicek eğer emzirmeden kesmem gerekiyorsa kesicem canım çok acıyo çünkü

aynı dert bende de var ,cerrahi iki çekimim var ,gittim dişçiye ,antibiyotik kullanman gerekli 5 gün dedi ,bende emzirdiğimi söyledim ,o da dr unuzla görüşün ,etki etmeyecek bir antibiyotik versin dedi..bende bi daha gitmedim ..ben dişçiden korkmam ,ağzımda dişçiye çektirilmiş 10 diş ,kanal tedavi ,dolgu ,kaplama yapılmış yine yaklaşık 10 diş var ,ve hatta 3 yıl önce çene kemiği operasyonu geçirdim ..yani bu yüzden korkum yok ,sende korkma bence ,git kurtul ..

günaydın kızlar geçmişi baya doldurmuşsunuz okuyamadım malesef
ama anladığım kadarıyla lavişimin kızı hastaymış çok çok geçmiş olsun canımcım burun açıcı mutlaka kullan
ilke demi hasta öyle bişeyler anladım son yazılanlardan denizannem çok geçmiş olsun ilke deniz'e de...

evet kızlar anlatayım demiştim anlatayım bari kaydirigubbakcemile3 bugünlerde üzerimizde bir uğursuzluktur gidiyor hayır olsun bakalım diyelim pazar günü bilenler bilir asansörde kalmıştım ve çok korkumuştum anlattım o gün komple hasta gezdim akşama düzeldim biraz eşim masaj falan yaptı sağolsun :kedi:
pazartesi oldu güzelce kahvaltımızı yaptık herkes çok mutlu falan eşimle kaynım köye gittiler bir ik satlik portakal işi kalmıştı onları halledelim diye bende dedim evde kalayım oğlan mızmızlanmaya başladı uykusu geldi dedim rahar rahat uyusun yoksa orada rahat vermez ben de temizliğimi falan yapayım. onlar gitti ben oğlanı uyuttum temizliğe giriştim ohh evi pırıl pırıl yaptım salondaki halı da kirlenmişti biraz onu bilem sildim baya bir hamaratlığım tuttu en son onunla uğraşırken parmağımı incittim ooov çok köüt oldu tırnağımın içine kan doldu mosmor oldu falan gittim hemen tırnaklarımı kestim tam bitirdim eymen uyandı onu hazırladım doktor kontrolümüz vardı götüreyim diye onun odasını silmemştim uyanmasın diye dedin silivereyim orayı silerken bu seninki tuvaletin eşiğinden geçerken ayağı takıldı yanağının üstüne düştü allah allah çıldırdım yanağı morardı kuzumun dedim üstümüzde bir uğursuzluk dolanıyor iki gündür, hemen giyindim bari çıkalım dedim doktora giderken temiz hava alırız falan bengiyinirken eymen bey gitmiş salondan cep telefonumu almış içi deterjanlı su dolu vileda kovasının içine atmış şap diye bir ses geldi hemen koştum aklıma geldi bir de arkasından bakıyor kovanın içine noldu diye off o telefonu yeni tamir ettirdim ben 2-3 ay önce zira bende düşürmüştüm suya çünkü neredeyse bir telefon parası ödemiştik o zaman hadiii telefon kapandı kafayı yedi falan ben arka kısmını açamıyorum çıktık evden paldır küldür telefoncuya telefoncu dedi abla patlamak üzere imiş bu telefon bataryasını niye sökmedin bende biliyorum ama dedim sökemiyorum ben arka kapağını açamıyorum neyse hemen bataryayı çıkardı biraz masrafı olur dedi ama bakmamız lazım dedim kalsın şimdilik çünkü eşime sorayım önce dedim
oradan direk doktora gittik allahtan doktorumuzdan bir güzel haber geldi kulak enfeksiyonu geçmiş tertemiz dedi, boğazına baktı orada da bişey yok dedi burun akıntısı balgam için ciğerlerine falan baktı temiz dedi sadece balgam var oda az kalmış dedi iyi bir haberle çıktık saat olmuş 17.00 falan eşime ulaşamıyorum döndüler mi bilmiyorum dersaneye uğradım eşime bir telefon çtım geliyoruz dedi dedim ben kuaföre gidiyorum bizi oradan alın kuaföre gittik oğluşumun saçlarının önünü kestirdim biraz gözünün içine giriyordu çok işimiz bitti hemen bekledim bekledim gelen giden yok neyse dedim o ara yürürken pirayehiranın tülotuna da baktım hazır yanımda kimse yokken dedim onlarla da karşılaşırız yolda ama onlar başka yoldan gitmişler biz başka yoldan karşılaşamadık oflaya puflaya eve doğru gidiyordum bir kontörlü yer bulayımda arayayım bari diye yolda bir arkadaşla karşılaştım sağolsun hemen telefonunu verdi ara burdan diye hemen aradım dedi kapının önündeyiz gittik yoktun seni bekliyoruz gittim yanlarına ama yorgunluktan bitmiş vaziyetteyim daha alışveriş vardı kaynıma giyecek bişeyler alacaktık piroşa hediyesini alacaktım falan hadi gittik çarşıya gezdik gezdik alacaklarımızı aldık güzel eve dönerken oğlan başladı memme diye bir baktım emziği elindeydi yok oooff offf atmış biyerlere delirdim dedim artık yeter noluyoruz yaaa hatta kendime de bişeyler beğenmiştim alamadım sinirden kalsın dedim sonra bakarım kaynıma aldık eşime aldık oğluma da bir suluk daha aldım öteki artık damlatmayı geçti dökülmeye başladı neyse ben kaldım yani haddiii bütün mağazaları tekrar dolaştık emzik arıyoruz ay daha alalı 1 ay bile olmadı aman boşver demekte istemiyorum 3 tane yedeğimiz var ama en sevdiğim kayboldu birde her yeri tekrardan gezdik allahtan bulduk biraz sevindin dedim hemen eve gidip yatalım var bizde bişeyler buügn başımıza daha fazla bişey gelmesin eve gittik bişeyler yedik bu sefer gıda deterjan alışverişi de gerekiyordu bir daha çıktık ama allahtan sorunsuz geldik eve bu sefer ama ben bittim yani şu iki gündür tatil mi işkence mi belli olmadı vallahi

beyazmelek gecmıs olsunnn oku oku bıtıtremedımm masallah dokturmussunn :))

lavısın kızı hastaymıs gecmıs olsun
gecmıse bakamadımm kusura bakmayın

eylülde admlarımızı ıyıce artırdık heran yuruyebılır ama cok cabuk yoruluyor :)))))

sedacım gecmıs olsun dıs agrısı gercekten çok zor oluyor benıimkide iki gün ağrımıştı of off bilirimmm dişçiyede gitmedim hiç sevmem o koltuğa oturmayııı ağzımın içine birinin bişeyler sokmasını sevmiyorumm :(((((((

melegim valla geldimi üstüste gelmiş seninkiler geçmiş olsn bu kadarla bitsin inşallah

sorma canım sorma bir hayır mayır bişeyler yapacağım

beyazmelek gecmıs olsunnn oku oku bıtıtremedımm masallah dokturmussunn :))

lavısın kızı hastaymıs gecmıs olsun
gecmıse bakamadımm kusura bakmayın

eylülde admlarımızı ıyıce artırdık heran yuruyebılır ama cok cabuk yoruluyor :)))))

döktürdüm şekerim dedim yaa oku oku bitmez kaydirigubbakcemile3

ay beyazatlım okurken yoruldum valla ,bu ne yahu edge hızında yaşıyorsun hayatı

valla ne hızında yaşıyorum bilmiyorum ama yoruldum yani

Beyazmeleğim valla okurken yoruldum hee, bu ne yahu.Ne tatil ama.Bu arada Eymenin telefonu attıktan sonra ne olacak acaba diye izlemesini gözümün önüne getirdim.Çoook tatlı, ben öperdim onu oracıkta:))

ıcırcım eylülün adımlarıda hayırlı olsun zeynep ceylin'de baya ilerletti işi koridorda filan baya yürüyo nerdeyse 15-20 adıma çıkardı ama hala tam dengeliyemiyo face koycam videosunu çekipte

Back
X