2008 Kasım Anneleri

ohhh tertemiz olmuşuz:)

lavişim geçmiş olsun yağmur'a..

andişim ben otrivin gibi burun damlalırnın bağımlılık yaptığını ve ileride koku alma duyusunu yok ettiğini duymuştum.
onun için okyanus suyu en iyisi gibi geliyo bana..
tonimer ve sinomarin kullanıyorum ben..

ay beyaz meleğim valla gözüm korktu ben okumadım:(
biri bana özetlesin:)

eylülcüm çok güldüm yazdığını okuyunca.
ay ne safım ben yaaa..
beni 20 yaşındaki erkek kardeşim bana msn den ve face den böle yazıp duruyo..
bende klavyeyi doğru kullanamadığından zannediyodum yaa:))))
gençlik..

neee biri yaşımı mı sormuş:(
lelalim ben en yaşlı yok yok yaşlı değil büyük kasım annelerindenim sanırım:(
32 (bitiyo bile..ocakta 33 olucam:( )

Ahretim ben de öyle.Haziranda 32 bitiyo.Sen göstermiyosun:))

kızlar çocuklarımız yemiyo ,uyumuyo diye çok şikayet etmeleyim.
bakın buda iyi bişeymiş..

1 yaşın ötesinde, yeni yürüyenler hızla benlik duygusunu geliştirirler. Çevrelerini kolaylıkla keşfederler ve giderek artarak bağımsız aktivite göstermeye başlarlar. Kendilerini bir tabak ve kaşık ile besleyebilirler. Ne istediklerini hakkında açık fikirleri vardır.

1-2 yaşlarındaki çocuklarsa kendi başarılarından hoşlanırlar ve kendi başarıları için ellerini çırparlar. Benlik duygusunu yükselmesi ve bağımsızlık dürtüsü, yeni yürüyen çocuğu disiplinini bir meydan okuma haline getirir. Çocukların yemek, uyku veya yıkanmayı reddetmelerini gören ana-babaların bunları artan bağımsızlığa doğru pozitif adımlar olarak görmeleri gerekir. Bu durum aslında onun bir birey olmaya başladığının açık bir göstergesidir.

Aman beni herkes biliyor lelalim , eylülüm saolsun : ))

Ben 32 yim bayanlar ama daha doldurmadım 32’yi : ))

ay yazmıştım ama niye buraya geldik anlamadım???

Elif Hanım bi açıklama rica etsek?????

hayırlı olsun yeni topiğimizzzzzzzzz........
ama ben orda arada geçmişe bakıp nostalji yapıyodum:(

hayırdır yaşlar konuşulmuş:))

azocum doğru valla piraye mesela her yaptığını alkışlıyo yetmiyo bizimde alkışlamamızı istiyo:)

kızlar çocukların eline kaşık çatal verdiniz mi hiç kendileri yiyebiliyolar mı???
vermediysekte ne zaman vermeliyiz en doğru zaman ne acaba

ben kaşık değilde çatal verdim yiyebiliyo biraz çatalla, kaşık denemedim ama hiç

azom otrivine sık kullanıldığı takdirde bağımlılık yapar zaten doktorlar max. 4 gün kullanın diyorlan , ancak aşırı hastalık nedeniyle burun tıkanıklığına tek iyi gelen de otrivine yani bizde öyle en azından , gerçi batu alerjik bünyeli olduğu için bizim durumumuz farklı olabilir tabiki bilemiyorum

batu kaşıkla bizi besliyor , yemek yerken mutlaka elinde bir kaşık olur , ben ona lokma veririm o da bana verir , son zamanlarda kendi yemeğe de teşebbüs etti ama henüz erken olduğunu düşünüyorum ben..

Ben daha cesaret edemıyom pırayem..gÖzÜne falan batırı dıye..ama meyve, ekmek verıyom kendı yesın dıye..genelde solunu kullanıyı benım kız..ben ınatla saĞına verıyommm..ama oda ınatla solunu kullanmaya devam edıyooo

hayırlı olsun yeni topiğimizzzzzzzzz........
ama ben orda arada geçmişe bakıp nostalji yapıyodum:(

hayırdır yaşlar konuşulmuş:))

azocum doğru valla piraye mesela her yaptığını alkışlıyo yetmiyo bizimde alkışlamamızı istiyo:)

kızlar çocukların eline kaşık çatal verdiniz mi hiç kendileri yiyebiliyolar mı???
vermediysekte ne zaman vermeliyiz en doğru zaman ne acaba

ben kaşık değilde çatal verdim yiyebiliyo biraz çatalla, kaşık denemedim ama hiç

ben yemeği parçalara ayırıp mama sandalyesine koyuyorum ,ordan tek tek alıp yiyo ..
çatal vermedim henüz ,gözüne filan batar diye ,
bu arada msn e gelsene bişey dicem ..
Ahretim ben de öyle.Haziranda 32 bitiyo.Sen göstermiyosun:))

ayy inanmam valla 32 mi bitiyo ,hiç mi hiç gösternmiyosun yaaa..:1shok:

Ben daha cesaret edemİyom pİrayem..gÖzÜne falan batırı dİye..ama meyve, ekmek verİyom kendİ yesİn dİye..genelde solunu kullanıyı benİm kız..ben İnatla saĞına verİyommm..ama oda İnatla solunu kullanmaya devam edİyooo

gülizim neden sağ elde inat ediyorsun ki??? keşke benim çocuğum da solak olsa... şaka mı yaptın yoksa ciddi mi yazdın anlayamadım ben

yeni sayfamız hayırlı ugurlu olsun
bepirosum bende arada sırada bakıp nostaljı yapıyordum hamıslık konusmalarımız vardı neyse hayırlı olsun

eylulde sofrada ısrarla kendı yemek ıstıyor ama ustune doker dıye hıc ellıne vermedımsadece yanındayken elını tutarak yemesıne ımkan tanıdım cok mutlu oluyor sonra kasıgı kafasına falan deydırıyor ısın oyun kısmına baslıyor yanı anlıycagınız araa sırada da olsa verıyorum artık ne yapıyım yavas yavas alıssınn

gülizim neden sağ elde inat ediyorsun ki??? keşke benim çocuğum da solak olsa... şaka mı yaptın yoksa ciddi mi yazdın anlayamadım ben
yok andinam şaka yapmadım..annem çocuğu sağa alıştır..solak olursa zorluk çeker diyo..bende onun için sağına veriyom ama..eylül beni hiç dinlemey niyetli değil..bende zorlamıyomm...sen neden solak olsun istiyon canımm..

ya yasmin sen hep kendinden şikayetçisin yaa ,hiç mi beğendiğin bir yanın yok ,mesela ben şişman olduğum halde kendimi çok beğenirim ,dudaklarımı beğenirim en çok ,ayrıca kendime güvenim sonsuz ,bir ortama girdiğimde dikkat çekmeyi başarırum çok güzel olmasamda ,ama sen hep kendini yerden yere vuruyorsun ,ne olmuş 33 yaşında isen her yaşın bir güzelliği vardır..

yaramaz batuya bak sen götürüyo börekleri

eylülüm gülizim eliyle alıp piroşta çok güzel yiyo tıkıyo ağzına:))

meyva yerken veriyoruz arada çatal ama bizde yanında oluyoruz zaten, yemek yeme dışında kullanmadı henüz çatalı:))

Back
X